Soru En son hangi filmi izlediniz?

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
i%C5%9Fkence-odas%C4%B1-filmi.jpg

İŞKENCE ODASI GECE İZLEDİMMM SÜPER FİLM TAVSİYE....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
İşkence Odası - Martyrs

O kadar da iyi değildi.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2ptpi76.jpg

Harika bi komedi filmi ben bayıldım kolay kolay komedi filmi beğenmem ama bunu çok beğendim, kesinlikle izlenmeli özellikle patronundan nefret edenler. :D

11b0xg0.jpg

İyi bir romantik komediydi, Gerard Butler Ve Katherine Heigl çok iyi bir iş çıkarmışlar

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1-)Görevimiz tehlike 4
2-)Berlin Kaplanı (2 side güzel filimler, tavsiye ederim)

--- Mesaj Güncellendi ---

bu film karşıma çok çıktı, izlesem mi ? :D

İllam nelsonun seyrettiğim en berbat filmi...
Boşuna vakit kaybetme.. Çok sıkıcı...
Gazetelerde abarta abarta yere göğe sığdıramadakları filim beş para etmez bişey çıktı...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
2ptpi76.jpg

Harika bi komedi filmi ben bayıldım kolay kolay komedi filmi beğenmem ama bunu çok beğendim, kesinlikle izlenmeli özellikle patronundan nefret edenler. :D

11b0xg0.jpg

İyi bir romantik komediydi, Gerard Butler Ve Katherine Heigl çok iyi bir iş çıkarmışlar

rsim koyduysan şirket pc si old. için göremiyorumda , hangi film ?

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
tare-zameen-par.jpg

Bir film derin sosyal mesajlar içeriyorsa üstüne bir de duygusalsa dahası uzunsa üstüne üstlük aşk da yoksa izlenir mi?

izlenirmiş arkadaş..vallahi izlenirmiş..

nefis bir film..

şiddetle tavsiye ediyorum..

Bu film öğretmenlere ders diye okutulmalı

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
255mnid.jpg

Film bayadır cdlerin içindeydi ama hiç zahmet edipte izlemedim, başrol oyuncusunun tipini hiç beğenmedim adam robot resmen ve bebek yüzlü bence başka birisi olmalıydı, mesela Bruce Willis ya da Jason Statham daha iyi olurdu.Ayrıca filmde İstanbul'daki sahnesini beğenmedim görsellik sıfırdı ve Nika'nın oraya çıplak çıkması o güzelliği mahvetmişti doğrusu film genel olarak fena değildi .

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
255mnid.jpg

Film bayadır cdlerin içindeydi ama hiç zahmet edipte izlemedim, başrol oyuncusunun tipini hiç beğenmedim adam robot resmen ve bebek yüzlü bence başka birisi olmalıydı, mesela Bruce Willis ya da Jason Statham daha iyi olurdu.Ayrıca filmde İstanbul'daki sahnesini beğenmedim görsellik sıfırdı ve Nika'nın oraya çıplak çıkması o güzelliği mahvetmişti doğrusu film genel olarak fena değildi .
Şöyle bir bilgi vereyim :)
Jason Statham bu film için teklif aldı ancak reddetti. bunun yerine crank serisinde oynamayı tercih etti.ve şöyle bir düşüncesi varmış kendisinin.hitman ile daha çok başarı ve ses getireceğini bildiği halde crank projesini hayata geçirmeyi istemiş. :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jason Statham bu film için teklif aldı ancak reddetti. bunun yerine crank serisinde oynamayı tercih etti.ve şöyle bir düşüncesi varmış kendisinin.hitman ile daha çok başarı ve ses getireceğini bildiği halde crank projesini hayata geçirmeyi istemiş. :)

Mesela Ajdar

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
j1CEn7pYnggBN.png

Boş vakitte izlenebilir ama benim tarzım değilmiş :closedeyes:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
işiniz gücünüz yok izleyecek bir şey arıyorsanız size göre bi film..
Ailenizle birlikte izlenmeyecek bir film değil ama izlemezseniz daha iyi olur.. :)

http://www.imdb.com/title/tt1232829/

21-jump-street-review.jpg

Channing Tatum Bu herif için izlenir ama neyse tarzım değil

Battleship 2012 İmbd 6.4 : Bu filme para vermeyip ,şuan ekran 20 derece sağa yatık bir şekilde korsan çekim internetten izledim pişmanmıyım hayır :)
Yaw amerikanları anlamak zor , para var ,teknoloji var , ekipman var , oyuncular kaliteli ama hani derler ya iki elinde bir şeyi doğrultamazlar diye he buda öyle birşey aslında. Öncelikle Rihannayı beğenmediğimi söyleyemem arka rollerde ne iyi ne kötü bir performans çıkarmış , Michelle Rodriguez çuk otururmuş ama neyse. Taylor Kitsch 'e de pek alışamadım en son John Carter'da izlemiştim fena değildi , Sanki başrolde farklı biri olsa daha iyidi. Konu aslında çokta mantıksız gelmedi senaryoyu beğendim devamı gelirse çok güzel olur.
Film çok eksikti , biraz zorlama ile yapılmış sanki , göğüs göğüse çarpışma dersin ya yok bu filmde böyle birşey. Skyline diye bir film vardı imbd 'Den 4.5 almış o filmin bundan eksiği yok fazlası var. Neden böyle bir filme komedi uınsurları katmak isterler onuda anlamış değilim. Alıştık amerikan propagandasına da , Propoganda var ama ortada tank yok tüfek yok. Çok uzatmanın manası yok izleyin ama çok fazla birşeyde beklemeyin çünkü berbat ötesi bir film.

MV5BMjI5NTM5MDA2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjkwMzQxNw@@._V1._SY317_.jpg

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Tekrar izlesemde zevk aldığım Despicable Me izledim. Ne zaman izlesem aynı duyguları hissedebildiğim bir film.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Duymuştum sanırım böyle bir şey ama kesinlikle daha iyi olmaz mıydı ? :)

2821bpj.jpg

Yetimhane

Deli saçması bir filmdi hiç beğenmedim sıkıla sıkıla izledim,filmin konusu bile anlamadım korku filmi mi dram mı komedi mi belli değil .. İzlemesenizde olur.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Vizyonda olan Yenilmezler'i seyreden var mı?

Oldukça met ediliyo, gidip bi görmek lazım.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=23713]Karargaht[/MENTION]

Tavsiye ederim...gayet güzeldi.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Perfume: The Story of Murderer
Black