Soru En son hangi filmi izlediniz?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
mavi kapk toplama kampanyasi acalim tekerlekli sandalye icin :P
de bu mavi kapaklari satip parasini nasi alicaz orada biraz suphem var .
bankaya gortursek alirlarmi acep :D
Artık onları kimse almıyor :P arkadaşlarınızla birlikte kendinize kapak yaparsınız :D

RamoneS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
görevimiz tehlike 4 ve inception :)

2012 süper filmler varda altyazılı hep dublaj çıksında seyredelim:)

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
hayatımda izlediğim en iyi filmdi o.
sıkıysa yakala. tom hanks ve leonardo di caprio oynuyor ve gerçek yaşanmış bir olayı anlatıyor.izlerken gerçekten büyülenceksiniz.
Kör nokta.
buda gerçek yaşamdan alıntıdır.Amerikan futbolu ile ilgilenenler kaçırmasın.
Bir de Sherlock Holmes 1-2 buda gerçekten mükemmel bir film.gerçek yaşammı efsanemi bilmiyorum ama bu
filmin kitabıda var.
Warrior-buda gerçekten güzel bir film.filmin sonunda göz yaşlarınızı tutamicaksınız.

****Adam Sandler.yahudi bir adam filmlerinde bunu sıklıkla dile getiriyor ama gerçekten çok iyi filmleri var.***
****Liam Nelson.bununda filmleri iyi.son çıkan 3 filmde bu adam var.Grey Wolf-Battleship-Titanların
savaşı

****Scott Adkins****John Claude Wandamme nin vazgeçilmez rol arkadaşı.

şuan gösterimde olan doğaüstü filmine gitmenizi isterim.ayrıca battleship.
Teşekkürler.o kadar çok film izledimki aklımda kalan bunlar.diğerlerini siz zaten izlemişsinizdir.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Artık onları kimse almıyor :P arkadaşlarınızla birlikte kendinize kapak yaparsınız :D
yok canim 3 yasindaki cocugu kandrirlar maksat neyse tam cozemedim ama illiminuti gibi derin turden isler oldugu kesin. mavi kapagin lanetine inandiramazlar beni. hadi yesil kapak deseler neyse ;P

yok bikac ay once basima konuyla ilgili soyle bisey geldi.
45 50 yaslarinda gayet akilli gorunen bi adam basladi mavi kapagin ozelliklerini anlatmaya yok efendim bu mavi kapak var cok super bisey dunyayi kurtaricaz bunla. bidonu at sade bu kapak binbesyuz bidon kadar degerli yok ustun bisey anlatiyo da anlatiyo. valla gulsem mi adama hadi lan ordan ucmusun abicim mi desem dilim varmadi soylemeye :P gulmemek icin zor tuttum kendimi . :D
valla yapicaklarsa 50 krus 10 krus toplasinlar ama boyle milleti zombiye ceviriyolar resmen ya. :D
bu mavi kapak olayi pek hayra alamet olmadigini oldum olasi bilmisimdir ama insanlari nekadar etkiledigini gorunce insan cidden korkuyo sonu nereye varicak diye ya neyse allah sonlarini dogru bildigi gibi yapsin .

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
yok canim 3 yasindaki cocugu kandrirlar maksat neyse tam cozemedim ama illiminuti gibi derin turden isler oldugu kesin. mavi kapagin lanetine inandiramazlar beni. hadi yesil kapak deseler neyse ;P

yok bikac ay once basima konuyla ilgili soyle bisey geldi.
45 50 yaslarinda gayet akilli gorunen bi adam basladi mavi kapagin ozelliklerini anlatmaya yok efendim bu mavi kapak var cok super bisey dunyayi kurtaricaz bunla. bidonu at sade bu kapak binbesyuz bidon kadar degerli yok ustun bisey anlatiyo da anlatiyo. valla gulsem mi adama hadi lan ordan ucmusun abicim mi desem dilim varmadi soylemeye :P gulmemek icin zor tuttum kendimi . :D
valla yapicaklarsa 50 krus 10 krus toplasinlar ama boyle milleti zombiye ceviriyolar resmen ya. :D
bu mavi kapak olayi pek hayra alamet olmadigini oldum olasi bilmisimdir ama insanlari nekadar etkiledigini gorunce insan cidden korkuyo sonu nereye varicak diye ya neyse allah sonlarini dogru bildigi gibi yapsin .
:D İşin yokmu dayı deseydin. :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
50-50-2011.jpg

bunu izledim en son ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim :) izleyen var mıdır acaba :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
hayatımda izlediğim en iyi filmdi o.
sıkıysa yakala. tom hanks ve leonardo di caprio oynuyor ve gerçek yaşanmış bir olayı anlatıyor.izlerken gerçekten büyülenceksiniz.
Kör nokta.
buda gerçek yaşamdan alıntıdır.Amerikan futbolu ile ilgilenenler kaçırmasın.
Bir de Sherlock Holmes 1-2 buda gerçekten mükemmel bir film.gerçek yaşammı efsanemi bilmiyorum ama bu
filmin kitabıda var.
Warrior-buda gerçekten güzel bir film.filmin sonunda göz yaşlarınızı tutamicaksınız.

****Adam Sandler.yahudi bir adam filmlerinde bunu sıklıkla dile getiriyor ama gerçekten çok iyi filmleri var.***
****Liam Nelson.bununda filmleri iyi.son çıkan 3 filmde bu adam var.Grey Wolf-Battleship-Titanların
savaşı

****Scott Adkins****John Claude Wandamme nin vazgeçilmez rol arkadaşı.

şuan gösterimde olan doğaüstü filmine gitmenizi isterim.ayrıca battleship.
Teşekkürler.o kadar çok film izledimki aklımda kalan bunlar.diğerlerini siz zaten izlemişsinizdir.
gerçekden adam sandler'in filmlerine bayılıyorum. en son izlediğim grown ups süperdi

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
berlin-kaplan%C4%B1.jpg

Çok güzelmiş ya... Tavsiye ederim Biraz önce bitti :)

Reaksiyon puanı
31

Uçaklara karşı bir ilginiz varsa bilim kurgu tarzında kaçırılmayacak bir film :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Seni görende,topalsolucan'la birlikte izliyor sanır filmi :P

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
iyi_olan_kazansin_this_means_war_h2988.jpg

This Means War
iyi bir filmdi.Tom Hardy'nin batman performansını da çok merak ediyorum bu saatten sonra.izlediğim iki filminde de performansı harikaydı. :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
zBFAsuSfChNS4w_M

http://www.imdb.com/title/tt1646959/

İzleyin diyorum başkada bir şey demiyorum... 10/8

İzlemiştim, delirmemek elde değil... Ben orada olacaktım ki varya ağız burun.... :D neyse şiddeti dozunda bırakalım... Dram, Gerilim ve sonunda tabiki alev alev yanan İntikam ateşi... Hint, Kore, Japon filmleri Amerikan yapımlarına iyi giydiriyor...

--- Mesaj Güncellendi ---

ghajini-izle.jpg

Bu da aynı adamın, izle, niye izlemedim şimdiye kadar diyeceksiniz:)

Dün izledim Aamir yine yapmış yapacağını, gayet güzel filmdi...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
iyi_olan_kazansin_this_means_war_h2988.jpg

This Means War
iyi bir filmdi.Tom Hardy'nin batman performansını da çok merak ediyorum bu saatten sonra.izlediğim iki filminde de performansı harikaydı. :)

Az önce izledim tam yazıcaktım ki sen paylaşmışsın :) Tom Hardy'nin Warrior (2011) filmindeki performansından sonra bu filmi izlemek şart olmştu. Genel olarak beğendim çok uzun zamandır bu tarz filmleri izlemezdim paso bilimkurgu izlerdim ama iyi geldi epey güldüm. Tabi her ne kadar film yapılırken türkler ve müslüman kesim düşünülmese de izlenebilir. Tavsiye.

EK olarak yaw bu adamı harcıyorlar yaw

Til Schweiger

Drive - Sürücü 2011 Yapım. İmbd Notu 8.0 : Başrollerini Ryan Gosling oynamakta her ne kadar oyuncuyu beğenmesemde filmin notuna bakarak iyi işler çıkarabileceği konusunda umutluydum.
Filmin konusu ; Ne idüğü belirsiz bir adam var farklı şehirden bi yerlerden gelmiş ve tamircide çalışıyor, ara sıra Jason Statham gibi (Taşıcıyı) iş alıyor arabayla soygundan adam kaçıyor vs gibi sonra parasını alıyor. Filmin ortalarına doğru yarışacağını sanıyorsun ama yarışmıyor , filmin seyri farklı yerlere kayıyor. Adam doğru dürüst konuşmuyor , Dövüşmüyor (belki iyi dövüşüyor ama biz bunu görmüyoruz ) , sevişme sahnesi yok ,Müzikleri bana göre berbat , İntikam ana temalı bir konusu yok , adamın bir amacı yok , filmin sonuna doğru kafasına göre tüm kötü adamları öldürüyor sonra çekip gidiyor. Hala mal mal düşünüyorm anltılmak isteneni. Bu adamın niye böyle şeyler yaptığını. Neyse tavsiye etmem açıkcası saçma geldi bana.

Bu kızı beğendim
drive-carey-mulligan.jpg

MV5BOTM1ODQ0Nzc4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM0MjQyNg@@._V1._SY317_.jpg

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
titanic 3d. film tabiki mükemmeldi seneler sonra bile ilk defa izliyor gibi ama 3d olayı çok çok gereksizdi boşuna baş ağrısı..

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
real 3d izlersen baş ağrısı yapmaz...

Trio'da xpand 3d izledim o olmuyor mu? Gözlükler çok ağırdı bi de yüzüme tam oturmuyordu ondan çok başım ağırdı.. Geçen gördüm çok hafif 3 boyutlu gözlükler vardı keşke onlardan olsaydı :(

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Drive - Sürücü 2011 Yapım. İmbd Notu 8.0 : Başrollerini Ryan Gosling oynamakta her ne kadar oyuncuyu beğenmesemde filmin notuna bakarak iyi işler çıkarabileceği konusunda umutluydum.
Filmin konusu ; Ne idüğü belirsiz bir adam var farklı şehirden bi yerlerden gelmiş ve tamircide çalışıyor, ara sıra Jason Statham gibi (Taşıcıyı) iş alıyor arabayla soygundan adam kaçıyor vs gibi sonra parasını alıyor. Filmin ortalarına doğru yarışacağını sanıyorsun ama yarışmıyor , filmin seyri farklı yerlere kayıyor. Adam doğru dürüst konuşmuyor , Dövüşmüyor (belki iyi dövüşüyor ama biz bunu görmüyoruz ) , sevişme sahnesi yok ,Müzikleri bana göre berbat , İntikam ana temalı bir konusu yok , adamın bir amacı yok , filmin sonuna doğru kafasına göre tüm kötü adamları öldürüyor sonra çekip gidiyor. Hala mal mal düşünüyorm anltılmak isteneni. Bu adamın niye böyle şeyler yaptığını. Neyse tavsiye etmem açıkcası saçma geldi bana.

Bu kızı beğendim
drive-carey-mulligan.jpg

MV5BOTM1ODQ0Nzc4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM0MjQyNg@@._V1._SY317_.jpg
[/QUOTE]

Haklısın hocam dün bende izledim bu filmi izlemez olaydım hiç beğenmedim o notu nasıl almış hayret ettim..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Trio'da xpand 3d izledim o olmuyor mu? Gözlükler çok ağırdı bi de yüzüme tam oturmuyordu ondan çok başım ağırdı.. Geçen gördüm çok hafif 3 boyutlu gözlükler vardı keşke onlardan olsaydı :(

işte o hafif gözlükler real 3d'de...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Bu kızı beğendim

:D
Çok iyi anlatmışsın. Aynen katılıyorum. Gidip IMDb'ye en düşün notu vereyim. Zaman kaybından başka bir şey değil bu film. Aman uzak durun.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
5n0xr.jpg

Friends With Benefits (Arkadaştan Öte) 2011 ABD

Romantik komedi klişelerini yer yer eleştiren bir romantik komedi yapmışlar. Film +16 sahneler içeriyor bu sebepten aile ortamında izlenmesi sakıncalı olabilir. Kötü olmasada iyi bir filmde sayılmaz. Boş vakitte atıştırmalık niyetine izlenebilinir.

Notum 6/10 ( mümkünse dublajlısını seyredin. Bizimkiler orjinalinden daha iyi iş çıkarmış. Mila Kunis in seside dönme gibiymiş bu vesile onuda görmüş olduk :D )

5n17d.jpg

My Name Is Khan 2010 Hint-ABD

Hint sinemasının güzide örneklerinden birisi daha. Filmi seyrederken ana karakteri bana sık sık Forrest Gump ı hatırlattı. Eğer Forrest ı sevdiyseniz bunuda kesinlikle seveceksiniz. Çok güzel duygu yüklü bir film olmuş. 11 Eylül sonrası amerikada oluşan Müslüman düşmanlığını ve önyargıyı çok güzel anlatmış ve eleştirmiş. Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

Notum 8/10 ( Ailecek seyredin, seyrettirin. )

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
5n2m8h.jpg

Suç,psikolojik ve gerilim severler izlesinler... Aslında sonu daha iyi bitebilirdi ama heyecan ve şiddet hemen hemen dozundaydı bana göre yani bazı deli saçması korku filmleri gibi bol kan ve işkence yok. Korkunun insanda bıraktığı izler, ruhsal öz güven eksikliği ve hayatta kalma temalarından oluşan bir filmdi ...

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
756122kik.jpg

AŞK ÖDEVİ

Film, resim konusunda yetenekli ve ölümüne kaderci George’un sınıfından bir kız olan Sally ile geliştirdiği arkadaşlık etrafında dönüyor.George ölüm fikrini kafasına takmış bir genç. Çocukluğunda duymuş olduğu bir deyim, onu derinden etkiliyor.
Deyim, insanların yalnız doğduklarına ve yalnız öldüklerine, arada yaşanan herşeyin de bir yanılsamadan ibaret olduğuna işaret ediyor. Ölüm fikri kafasını o kadar kurcalıyor ki bu derslerini de etkiliyor.
Bir gün George okulun terasında Sally’i sigara içerken görüyor ve öğretmenlerin uyarılarına karşın kendisi sigara içiyormuş gibi yaparak Sally’i kurtarıyor. Bunun üzerine arkadaş oluyorlar ve antisosyal George, Sally’nin arkadaşlarıyla da iletişim kurmaya başlıyor. George ile Sally’nin arasındaki ilişkinin neye dönüşeceği ise filmin ilerleyen dakikalarında gelişiyor…
Yapım yılı: 2011
Tür: Romantik / Komedi / Dram
Yönetmen: Gavin Wiesen
Oyuncular: Freddie Highmore, Emma Roberts, Michael Angarano
uzun metrajlı film ABD .
Süre: 90 dk

muhurlu-kosk_1106463.jpg