the-godfather
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 32

İŞKENCE ODASI GECE İZLEDİMMM SÜPER FİLM TAVSİYE....
![]()
İŞKENCE ODASI GECE İZLEDİMMM SÜPER FİLM TAVSİYE....
bu film karşıma çok çıktı, izlesem mi ?![]()
![]()
Harika bi komedi filmi ben bayıldım kolay kolay komedi filmi beğenmem ama bunu çok beğendim, kesinlikle izlenmeli özellikle patronundan nefret edenler.
![]()
İyi bir romantik komediydi, Gerard Butler Ve Katherine Heigl çok iyi bir iş çıkarmışlar
Patrondan Kurtulma Sanatı ve Kadın Aklı Erkek Aklırsim koyduysan şirket pc si old. için göremiyorumda , hangi film ?
Şöyle bir bilgi vereyim![]()
Film bayadır cdlerin içindeydi ama hiç zahmet edipte izlemedim, başrol oyuncusunun tipini hiç beğenmedim adam robot resmen ve bebek yüzlü bence başka birisi olmalıydı, mesela Bruce Willis ya da Jason Statham daha iyi olurdu.Ayrıca filmde İstanbul'daki sahnesini beğenmedim görsellik sıfırdı ve Nika'nın oraya çıplak çıkması o güzelliği mahvetmişti doğrusu film genel olarak fena değildi .
Şöyle bir bilgi vereyim
Jason Statham bu film için teklif aldı ancak reddetti. bunun yerine crank serisinde oynamayı tercih etti.ve şöyle bir düşüncesi varmış kendisinin.hitman ile daha çok başarı ve ses getireceğini bildiği halde crank projesini hayata geçirmeyi istemiş.![]()
işiniz gücünüz yok izleyecek bir şey arıyorsanız size göre bi film..
Ailenizle birlikte izlenmeyecek bir film değil ama izlemezseniz daha iyi olur..
http://www.imdb.com/title/tt1232829/
![]()
Duymuştum sanırım böyle bir şey ama kesinlikle daha iyi olmaz mıydı ?Şöyle bir bilgi vereyim
Jason Statham bu film için teklif aldı ancak reddetti. bunun yerine crank serisinde oynamayı tercih etti.ve şöyle bir düşüncesi varmış kendisinin.hitman ile daha çok başarı ve ses getireceğini bildiği halde crank projesini hayata geçirmeyi istemiş.![]()
Perfume: The Story of Murderer
Black
bunları izleyecem tavsiye edermisiniz
bense tam tersini düşünüyorum![]()
Sıkmayan bir film izlenebilir. 6.5/10