Soru En son hangi filmi izlediniz?

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Daha dün "Ejderhanı nasıl eğitirsin" adlı animsyonu izledi. fena değil gayet güzeldi.

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mr.Nobody 'yi izledim kesinlkle herkeze tavsiye ederim. Düşünmek ve aklının karışmasını isteyen herkes izlemeli :)

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dokunulmazlar - intouchables gerçek yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak yapılmış bir film ve gerçektende büyüleyici kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum imdb puanı 8.4 ve bu puanı sonuna kadar hak ediyor..

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
thegrey.jpg

Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir?

IMDB: 7.2/10

Süper film.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Intouchables
kesinlikle Yılın filmi olmalıymış.gerçek bir hikaye mükemmel kurgu ve işleniş.harika oyunculuk kaynayan bir yapım.
1%2Bintouchables-film-gaumont-eric-toledano-olivier-nakache.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Aldığı puanın daha fazlasını hak ediyor.Imdb : 8.4

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
thegrey.jpg

Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir?

Süper film.

Konu klasik, aynı tüde ve konuda çok fim var hemen hemen hepsini izlediğim için beni pek tatmin etmedi.

Benim puanım: 10/6

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
thegrey.jpg

Süper film.
Bu filmi yaklaşık 2 ay önce Londra'da Science Museum Imax'te izledim ve öyle etkili bir konusu ve oyunculuk performansları olmamasına rağmen hatırladığım kadarıyla çok etkilenmiştim bende tavsiye ediyorum izlemenizi gerçi muhtemelen normal sinema perdesinin 10 katı büyüklüğündeki sinemada izlediğim için böyle etkilenmiş de olabilirim :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
im-juli-original.jpg

Im Juli.

Film müziğini görünce izleyesim geldi, bana göre değildi ama izlenebilir:)

1614989.jpg

Kafa Avcıları & Hodejegerne

1,68 lik adamın maceraları :D
Başları biraz sıkıcı olsa da genel olarak iyi bir film.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Wrath_of_the_Titans_9.jpg

Titanların Öfkesi (2012)

Bugün sinemada izledim. 3D olarak gayet keyifle izlenen, orta karar bir fantastik film olmuş diyebilirim. 7/10

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
sadece "piramitleri uzaylılar mı yaptı? ben toki yaptı sanıyordum" kısmına gülen bir arkadaş topluluğu ile tekrar izledim :)
1 arkadaşım hariç :)

40w3f.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
thetexas6islamordulari.jpg

ŞöyLe bir baktımda piyasada bir sürü bu katLiam iLe iLgiLi fiLm var,
Ben de 2006 yapımını indirmişim.Gerçek bir hikayeden uyarLamaymış.

FiLme geLirsek,biLindik tarzda.
Bir grup genç,
Psikopat bir aiLe.
Ve cinayetLer vs. vs.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bugün 8 sularında izledim Birinci Serisinden Farkı Aksiyon Sahnelerının Bollugu Ve Sürükleyici Olması
İzmelenmeye Deger Ben 10 Üzerinden 8 Veriyorum
Ghost Rider 2
Ghost%20Rider%202%20Wallpaper%201280x1024%20By%20Patrice.jpg

Filmin Özeti

Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar, ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Gündüz gözünü budaktan sakınmayan bir gösteri motorsikletçisi olan Johhny, gece vakti, kötülüğün gölgesinde kaçak iblisleri avlayan Hayalet Sürücü olur. Şeytanın isteklerini yerine getirmek zorunda olan Johnny, kaderiyle yüzleşmeye, üzerindeki laneti ve güçlerini masumları korumak için kullanmaya hazırdır

Reaksiyon puanı
31
yorum, puan, vs, vb ?
Pardon hocam kafa dalgın biraz o kadar iddealı bir film değil macera sevenler kesinlikle izlemesin politik ağır bir yapıt çoğu kişi için sıkıcı gelebilir boş zamanınız olursa izleyin :)
Bu filmin orjinal versiyonu “Kirli İşler” ondan esinlenilerek yapılmış :)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sen kimsin. idare ederdi benim için komedi dükkanında daha çok gülmüştüm

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
sucker punch daki sarışın hatun güzel ama ya babydol du sanırım :D