Soru En son hangi filmi izlediniz?

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Tropa De Elite - Özel Tim

Gerçek bir özel polis timini konu almış bana göre detayları güzel anlatabilmiş farklı bir aksiyon filmi, güzeldi.

MV5BMTI1Mzc5NjI4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzYyMTQ5MQ@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
The grey yani GRİ KURT adlı filmi izledim dün akşam süper bişey herkese tavsiye ederim sonu biraz saçma ama olsun mutlaka izleyin zamanınız olursa!

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
izledikten sonra yorumlarını bizlerle paylaşır mısın_? benimde merakla beklediğim bir film idi. kitabı gerçekten de çok sürükleyici idi ve ne zaman beğendiğim bir kitabın filmi yapılsa hiç güzel olmuyor umarım bu sefer beni şaşırtırlar =))

sinemaya ancak gidebildim... inanilmazdi... cok begendim... dedigin gibi kitabi okuduktan sonra filmler begenilmiyor... ama bu film gercekten hakkini vermis...

--- Mesaj Güncellendi ---

Yanlış hatırlamıyorsam 3 serilik bir kitaptı :)

evet seri 3 kitapti.. film muhtesemdi...

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
OCXYT.jpg

Değişiklik olsun diye izledim iyi kide izlemiş güzel film tavsiye ederim... :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Açlık Oyunları (The Hunger Games) pek fena değil film. Filme yaklaşık bilmeyerek 35 dk geç girdim ilk dakikalarda pek de birşey kaçırmıyorsunuz fakat 2. yarı çok güzel izletiyor kendini. Gidilesi bir film.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Drive
Puanım: 5/10
Çok sıradan, tekdüze bir film.

driveposter.jpg

Source Code
Puanım: 9/10
Çok farklı bir konusu olan film. Bu tür filmlerde mantık hatası bol olur ama bu filmi o açıdan düşünmedim (hastalık dolayısıyla). Hoşuma gitti.

sourcecodesoundtrack.jpg

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
az önce zindan adası diye bir film izledik felaket birşeydi beynim allak bullak oldu :D tavsiye ediyorum

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
L.Di caprio oynuyor filmde,ben sıkılıp kapamıştım yarısında :D

Demek kafaları allak pullak ediyor,baştan izleyeyim ben de severim kafa kurcalayan filmleri.

adakizi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
musallat :D korkutur diye iğzlememiştim şimdiye kadar dün izledim sonunda, gülüp geçtim sonra......

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance
İlk filminin yanında korkunç kötü... Hatta seyretmeyin boşa zaman kaybı. Hiç o güzelim hayalet sürücü ruhu kalmamış.

Blitz
Boş zamanlarınızda seyredeceğiniz tarzdan. Yoksa zaman ayırıp da seyredilmez. Baş rol oyuncusunun hatırına seyrettim.

Sunshine
Uzay ile alakalı olduğu için ilgimi çekti, görsel efektler gerçekten güzel, uzay ve güneş gerçekten güzel yapılmış, konusu da belirli oranda izlenebilir şekilde ilgi çekiyo. Sadece biraz daha kurgu gerekirmiş, ama tavsiye ederim.

Priest
Seyretmeyin

Defiace
Güzel film, tarihteki gerçekleri yansıtıyo. alman ve yahudiler arasındaki o savaş hakkında bir şeyler izlemek istiyorsanız güzel bir seçenek.

Awake (2007)
Sanki daha önce seyretmiştim gibi. Baş rol oyuncusu Jessica alba ve şu star wars filmindeki anakin olmasa sıkıcı olurmuş gerçekten. Boş zamanınızda izleyin

Matrix 1 2 3
Seriyi seyrettim, ve ciddi bir düşündürücü etkisi var. Kendini sorguluyorsun. Bu seri için yorum yapmama gerek yok tamamiyle tarz ve zevk meselesi

Chaos
Güzel ancak ne bileyim sonunu tahmin ettim. Dolayısı ile filmin bende bi etkisi olmadı. Boş zamanınızda seyredın

Grey
Seyredin güzel bir kurgusu var. Seyrederken soğuk iliklerinize işliyo :D

* Bu seferki detaysız oldu ama bilgilendirici olmuştur umarım :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=108700]kowalskii[/MENTION]

Bi The Matrix serisi var izLemeye değer :D Gerci ben haddinden fazla izledim seriyi :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
3vnyg.jpg

ne desem bilemedim.. sonunda ne olacağını bildiğim için sanırım sarmadı...