arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
O zaman izlenir.Carlito's Way Ölüm, esrar, mafya

O zaman izlenir.Carlito's Way Ölüm, esrar, mafya
![]()
Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir?
IMDB: 7.2/10
Süper film.
Bu filmi yaklaşık 2 ay önce Londra'da Science Museum Imax'te izledim ve öyle etkili bir konusu ve oyunculuk performansları olmamasına rağmen hatırladığım kadarıyla çok etkilenmiştim bende tavsiye ediyorum izlemenizi gerçi muhtemelen normal sinema perdesinin 10 katı büyüklüğündeki sinemada izlediğim için böyle etkilenmiş de olabilirim![]()
Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway (Liam Neeson), ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar, hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir?
IMDB: 7.2/10
Süper film.
Im Juli.
Film müziğini görünce izleyesim geldi, bana göre değildi ama izlenebilir![]()
Güzel filmdir katılıyor7m![]()
http://www.imdb.com/title/tt0454848/
İzLediğim en değişik soygun fiLmiydi,ciddi bir heyecan yoktu fiLmdi. 10 / 7
Pardon hocam kafa dalgın biraz o kadar iddealı bir film değil macera sevenler kesinlikle izlemesin politik ağır bir yapıt çoğu kişi için sıkıcı gelebilir boş zamanınız olursa izleyinyorum, puan, vs, vb ?
Banada biraz sıkıcı gelmişti ama jack nicholson'ı bu filmde tanıdım.![]()
Konusu ağır baya ama sevenlerde bir hayli çokBanada biraz sıkıcı gelmişti ama jack nicholson'ı bu filmde tanıdım.![]()