topalsolucan
Rektör
Bende elimden geldiğince seyretmemeye çalşıyorum. Bir hafta emo vari geziyorum![]()
ben bir ara bavulları toplayıp koreye yerleşmeyi bile düşündüm.
sanki o kız hava alanında beni bekliyor

Bende elimden geldiğince seyretmemeye çalşıyorum. Bir hafta emo vari geziyorum![]()
![]()
Kesinlikle aldığı ödülleri vede puanları hakediyor. Bir anime filmde gördüğüm en canlı renklere ve dünyaya sahip!
10/10!
Robert Ford isimli bir genç Jesse James'in çetesine katılır. Batının efsanevi kanun kaçağına karşı kızgın olan Robert'in bir amacı vardır, batının en hızlı silahını susturmak!
IMDB Puan:7.7/10
children of man.. dilimize SON UMUt oalrak çevrilmiş.2030 lu yıllara yaklaşan Dünyada neredeyse 18 yıldır hiç yeni doğum gerçekleşmemiş ve dünyanın son doğan bebekleri 18 yaşındaki insanlar herkesin ilgi odağı....
cesur sahneler yok her yönden gerçeğe yakın sahneler var.filmin imdb puanı 8.1 ama benim puanım çok çok düşük bu filme..
ilk defa 8 puan üzerinde puan ortalamasına sahip bir filmi beğenmedimilk defa olmasa da nadiren...
ben filme dari yorumlarımı sildikten sonra bu yorumunu gördüm.sadece benim puanım bu kadar yüksek değil diye not düşecektim)