Soru En son hangi filmi izlediniz?

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
4968a528_spiritedaway.jpg

Kesinlikle aldığı ödülleri vede puanları hakediyor. Bir anime filmde gördüğüm en canlı renklere ve dünyaya sahip!

10/10!

Ethernet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Icimizdeki-Dusman-Lennemi-intime.jpg

içimizdeki düşman

cezayirde fransız askerleri ile direnişçiler arasındaki mücadeleyi gösteriyor. film biraz fransa yanlısı. diğer herşeyi çok güzel.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
(500) Days of Summer _ IMDB : 8/10

Bu kadar güzel ve sakin bir film seyretmemiştim. Herkese öneririm. Çikolatalı pasta ile çok güzel izlenecek bir film :D

Konu: “Nerede yanlış yaptığımı anlamam için bir işaret bu. Siz hiç yapar mısınız?
Geçmişe dönüp beraber yaptığınız her şeyi düşünün. Olan her şeyi.
Sorunların başladığı yeri bulabilmek için kafanızda baştan sona oynatın.” -- Tom

Filmin alay eder gibi konuşan araştırmacı dış sesi söze “Bu bir ‘oğlan kıza rastlar’ hikayesi.” diye giriyor. Bu sözüyle film, genç bir adamın beklenmeyen bir şekilde başlayan, komik ve gerçek hayattan izler taşıyan, sınırların bulunmadığı bir buçuk yıllık aşk ilişkisine hızlıca bir giriş yapıyor.
Esas oğlan Tom, herkesin kendinden başka bir şey düşünmediği günümüz modern dünyasında bile, kaderin en baştan ağlarını ördüğü o sonsuz aşka inanıyor. Esas kız Summer ise inanmıyor. Hem de hiç. Ama bu gerçek Tom'un tüm gücünü ve cesaretini işin içine katarak Summer'ın peşinden koşmasına engel değil. Tom sadece bu tatlı, espritüel ve akıllı kıza değil, aynı zamanda kalbini ve hatta dünyayı durdurabilecek güçte bir aşkın var olduğu fikrine de aşık oluveriyor.
Fitilin ateşlendiği o birinci gün: sıkıcı bir tebrik kartı yazarına dönüşmüş, lafta mimar Tom (Joseph Gordon-Levitt) ve çalıştığı işyerinin patronunun hayat dolu, güzel mi güzel yeni sekreteri Summer (Zooey Deschanel) tanışırlar. Kız Tom için fazla iyi gibi görünse de, zaman içinde çok fazla ortak yönleri olduğunu fark eder. Her şeyden önce ikisi de Smiths'e ve sürrealist ressam Magritte'e hayrandır.
31. günün sonunda işler hesapta olmayan şekilde sarpasarar! 32. günün sonunda ise Tom artık resmi olarak aşık olmuştur, aklının içindeki tek şey Summer'ın baş döndüren olağanüstü dünyasıdır. 185. günün sonunda, ortama belirsizlik hakimdir fakat umudu yok olmuş değildir.
Hikayemiz Tom ve Summer'ın inişli çıkışlı, bazen mutlu, çoğunlukla dengesiz ilişkisini bir baştan bir sondan girerek anlatıyor. Bir yanda ihtiras, randevular ve seks, diğer yanda ayrılıklar, sürekli şikayet hali ve uzaklaşma... İşte bu gelgitler eşliğinde aşkın anlamını çözme ve gerçek kılma umuduyla bir yolculuğa çıkacağız.

1022603.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
4968a528_spiritedaway.jpg

Kesinlikle aldığı ödülleri vede puanları hakediyor. Bir anime filmde gördüğüm en canlı renklere ve dünyaya sahip!

10/10!

nasılmış :thumbup:

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

48719.jpg

Musa The Warrior: Orta karar "tarihi savaş" filmi. 7/10

176-daisy_2006_daisy_97d4f306.jpeg

Daisy: izlenilebilirliği olan "polisiye/dram/duygusal" tarzı bir film. 7.2/10

ilkbahar-sonbahar.jpg

İlkbahar, yaz, sonbahar, kış ve ilkbahar: Çocuk yaştan itibaren eğitilen bir rahip adayının, erişkin hale gelip gerçek hayatla karşı karşıya kaldığında neler yaptığını konu alan, sade, dinlendirici bir yapım. 7,5/10

Hasta adam ne yapar. yatar film izler :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
2951008837_c43c0a322b.jpg

Bi-Mong
Enteresan bir konusu var, benim hoşuma gitti. 7.5/10

0294949.jpg

Last Present
izlenilebilir. tarafımdan onaylanmıştır :) 7/10

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şaşkın Hırsızlar

Güzel bir filmdi. :)

robin_b_hood.jpg

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
cccccys5.jpg
er17ts3.jpg

Fevkaledeninde Fevkinde Yaşanmış Gerçek Hikayeden Alınmış Bir Film
Benim Puanım

9.5/10
Şiddetle Tavsiye

Kesinlikle Kaçırılmamalı
cccccys5.jpg
cccccys5.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
25127_4.jpg

Ben Bir Robotum ama Sorun Değil
Hayatımda izlediğim en tuhaf filmdi, zaten sakatlık ta baştan adından belliydi.:) konusu başta çok saçma gibi gelmiş olsada vermek istediği mesajı sonlarda yüzüne çarpıyor. Nedense filmden sonra insanın üstünde mutlu bir esinti bırakıyor. 7.5/10

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
vrcz69.png

kurtların kardeşliği

orta çağ filmlerini çok sevdiğim halde bu film hayal kırıklığı oldu.. filmin afişinde iki maskeli adamı görünce güzel film sandım ama o maskeler ilk dakikadan çıktı ve maskelerin altından saçmasapan iki karakter çıktı.. film boyunca canavar bir kurdun izini süren kahramanlarımızın hikayesi gereğinden çooook uzadı ..

imdb den 7 puan almış ama benim puanım 5.9 ..

ayrıca filmi izledikten sonra çöp kutusuna yolladım saklamaya değmez :)

Rqn Ltntp

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
Robert Ford isimli bir genç Jesse James'in çetesine katılır. Batının efsanevi kanun kaçağına karşı kızgın olan Robert'in bir amacı vardır, batının en hızlı silahını susturmak!
14vsoap.jpg

Film baya uzun zamanı olan biri için izlenebilirliği yüksek olan bir film bence.. Özelliklede Brad Pitt hayranıysanız, bu performansı izlemeyi kaçırmamalısınız keza filmin değerini Brad sayesinde alıyor bence. Ve tabi Casey Affleck'in oyunculuğunu da göz ardı etmemeliyiz..

Kısacası tavsiye ediyorum eğer uzunca bir zamanınız varsa..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
20kaakl.jpg

Benim puanım imdbdeki kadar yükske olmayacak 6.7 puan veriyorum:)

[video=youtube;NikEQy1XxDE]http://www.youtube.com/watch?v=NikEQy1XxDE[/video]

children of man.. dilimize SON UMUt oalrak çevrilmiş.2030 lu yıllara yaklaşan Dünyada neredeyse 18 yıldır hiç yeni doğum gerçekleşmemiş ve dünyanın son doğan bebekleri 18 yaşındaki insanlar herkesin ilgi odağı....

cesur sahneler yok her yönden gerçeğe yakın sahneler var.filmin imdb puanı 8.1 ama benim puanım çok çok düşük bu filme..

ilk defa 8 puan üzerinde puan ortalamasına sahip bir filmi beğenmedim:) ilk defa olmasa da nadiren...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
[video=youtube;0Jl7Rv7N-Cw]http://www.youtube.com/watch?v=0Jl7Rv7N-Cw[/video]

Güzel filmdi tavsiye ederim... :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
children of man.. dilimize SON UMUt oalrak çevrilmiş.2030 lu yıllara yaklaşan Dünyada neredeyse 18 yıldır hiç yeni doğum gerçekleşmemiş ve dünyanın son doğan bebekleri 18 yaşındaki insanlar herkesin ilgi odağı....

cesur sahneler yok her yönden gerçeğe yakın sahneler var.filmin imdb puanı 8.1 ama benim puanım çok çok düşük bu filme..

ilk defa 8 puan üzerinde puan ortalamasına sahip bir filmi beğenmedim:) ilk defa olmasa da nadiren...

bir gün arkadaşlar ortamı hazılamış benden izlemedikleri bir film bekliyorlar, bende imdb puanına aldanıp bu filmi götürdüm. filmden sonra bana karambol yaptılar :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ben filme dair yorumlarımı sildikten sonra bu yorumunu gördüm.sadece benim puanım bu kadar yüksek değil diye not düşecektim:))

Caps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sherlock Jr.
Buster Keaton'ın yönetip oynadığı film. Çok eğlendim izlerken :)

Sherlock-Jr-951645.jpg

[video=youtube;9h20J1LcCmM]http://www.youtube.com/watch?v=9h20J1LcCmM&feature=related[/video]

imdb notu 8.4
benim notum 9.1
45 dakikalık çok güzel bir film izlenmeli

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Children Of Men'i beğenmemişsiniz :) benim hoşuma gitmişti.IMDB'deki puanı kadar yüksek olmasa da yine o puana yakın bir film :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Buraya yazmayalı epey zaman oldu :) Film değil ama film tadında Taken mini dizisini bitirdim. Güzel ve etkileyici bir hikayesi var. Tavsiye ederim herkese. 8/10 verdim :)

0289830.jpg

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
The Tourist _ IMDB : 6/10

Johnny Depp in oyunculuğuna hayranım. :) Sakin ve eğlenceli bir film izlem isteyenler için. film güzel olmuş bence 8 veriyorum /10 Tavsiye ederim

Konu : Hikaye, kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Amerikalı bir turist, Frank (Depp)’in etrafında şekilleniyor. Olağanüstü bir kadın olan Elise (Jolie)’nin yoluna çıkmasıyla işler değişir. Ancak Elise’nin onunla karşılaşması aslında tesadüf değildir. Arka planda Venedik’in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken aslında etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.

1243957.jpg

Caps

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
The Gold Rush
IMDB: 8,3

gold3.jpg

Şarlonun güzel filmlerinden bir tanesi, hem komedi hem de dram güldüğünüz kadar üzülüyosunuz. Hatta sanırım daha fazla içiniz burkuluyo :(
Güzel filmdi 8 veriyorum :)

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
conviction-movie-2010.jpg

dramı normalde sevmem ama bu süper

gerçek hikayeden alınması ve kadının azmi başarısı çok etkileyici

imbd : 7.2 /10

benim puanım 10/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
photo47658.jpg

Süpermen Olan Adam (2008)
Yine G.Kore'den tamamen özgün, çok farklı bir seneryo ve muhteşem oyunculuk. 7.5/10

IRIS (2010)

Konusu:
Kim Hyun Joon, "NSS" olarak bilinen üst düzey gizli bir örgüte ait bir suikastçı iken, T.O.P'da ABD'de bulunan "IRIS" adlı diğer bir gizli örgütte çalışan ve kendisinden Hyun Joon'u öldürmesi istenen bir suikastçıdır. Seung Hee, Hyun Joon'un "NSS"ye getirilmesinde önemli bir rolü olan bir psikanalisttir. Jin Sa Woo, Hyun Joon'un iş arkadaşıdır ve Seung Hee'ye aşık olur. Fakat aşkını gizler.

2009 yapımı aynı adlı 20 bölümlük dizininin derlenip film yapılmış halidir. Film seneryosu ve oyunculuğu itibariyle o kadar hoşuma gittiki, keşke filmi izlemeden önce dizisinden haberder olsaydımda seyretseydim dedim. Ama hiç kaçarı yok dizisinide izliycem. 8.5/10