Soru En son hangi filmi izlediniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
biraz oldu izleyeli ama hatırladığım kadarı ile
koluna sıvıyı enjekte etmişlerdi ya buna ilk gittiğinde laboratuvar da baskın olmuştu hani.sanırım yine hayalle gerçek arasında kalmıştı filme bir daha bakıcam senin için :D

Reaksiyon puanı
31
ZrgtU.jpg

Diğer serilerdeki aradığım tadı ve heyecanı bulamadım malesef 10/5.5

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Resident Evil 5:

Bir dahaki filmde cehennemde falan savaşacaklar herhalde. :P
Bu karı her bölümde çırılçıplak soyunmasa rahat etmez.
İçine edip sıvamışlardı son filmde üstüne tüy dikmişler. :)

Yeni bölüm isim önerim:
Resident Evil: Crappy Hell War
2/10

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Resident Evil 5:

Bir dahaki filmde cehennemde falan savaşacaklar herhalde. :P
Bu karı her bölümde çırılçıplak soyunmasa rahat etmez.
İçine edip sıvamışlardı son filmde üstüne tüy dikmişler. :)

2/10
neeeeeee 10/2mi insaf be hocam naptın yaa

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
[MENTION=156007]djvietnam[/MENTION], 2'yi de isimden verdim. Eski günlerin hatrına. :D Yeni çıkmış bir film olsaydı onu bile vermezdim.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@djvietnam, 2'yi de isimden verdim. Eski günlerin hatrına. :D Yeni çıkmış bir film olsaydı onu bile vermezdim.
valla ne yalan söylim ben sırf 3d diye izledim senaryo olarak 4ten kötüydü ama devamı var bu filmin öldürücü etkiyi 6.ncı filmde vericekler gibi geliyor bana ama aksiyon ve millacığımın hatrına :) ben 10/6 verdim vermiştim

şu film ilgimi çekti puanıda güzel gelecekten bahseden bir konusu var ben bunu bir izleyim bilmiyodum bu filmi teşekkürler

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
neeeeeee 10/2mi insaf be hocam naptın yaa
Düşene sağdan soldan tekme gelir işte böyle. :) Bence film güzeldi filme verdikleri puanlar benim için pek önemli değil, ben izleyip sevdikten sonra. :)
Film olayların nerede başladığının yanıtını veriyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Düşene sağdan soldan tekme gelir işte böyle. :) Bence film güzeldi filme verdikleri puanlar benim için pek önemli değil, ben izleyip sevdikten sonra. :)
Film olayların nerede başladığının yanıtını veriyor, dünyada gelişen olaylar aslında önceden planlandığını anlıyoruz. Daha ileri gitmeyeyim spoiler olmasın. :)
anlat anlat spoliler olmasın oda iyimiş müdür :) filmi özetlemişin zaten haa pardon dur spoiler olmasın :) :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
anlat anlat spoliler olmasın oda iyimiş müdür :) filmi özetlemişin zaten haa pardon dur spoiler olmasın :) :)
Ben bazı cevaplar ortaya çıkıyor dedim, cevapların ne olduğunu da izleyince görürler. :) Al önceki cümleyi de biraz kırptım. :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
6 Cok iyi olacakta bu 5 cok kötüydü yaa seriye hakaretti resmenn :D

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
İlk çıktığı zaman gitmiştim, çok başarılı bir film;

uzun_hikaye_640x390.jpg

Reaksiyon puanı
31
Sg81y.jpg

Umduğumu bulamadığım bir film oldu eğer diğer 3 seriyi izlemediyseniz onlardan başlayın daha keyifli olur :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ZrgtU.jpg

İlk filmlerdeki korku tadı yok. Ama bitmeyen bir aksiyon var filmde. 1 buçuk saat nasıl geçti anlamadım gerçekten. Ayrıca bu leon diğer filmlerde varmıydı ben ilk defa görüyorum sanki :D.
Birde leon'la, Çinli kız uçakta yan yana gelince oyun oynuyorum sandım :P

10/7

Hyperactive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
amelie_ver1.jpg

Şiddetle tavsiye ediyorum. Genelde romantik komedi izlemezdim fakat bu film beni ayrı dünyalara götürdü beraberinde.
İzledikten sonra insanda çok garip bir duygu bırakıyor. Kötü bir şey düşünemiyorsunuz... Mutlaka izleyin...

4fernandes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
borne'un mirası. güzeldi. film beklemediğim bir zamanda bitti.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Resident Evil Retribution

resident_evil_retribution_spanish_poster.jpg

Resident Evil serisini ilk filmden beri hayranlıkla ve ilgiyle takip ediyorum.Hem filmlerinin hem oyunlarının sıkı takipçisiyim ve hikayeye de hakim bi izleyiciyim.Serini her filmi ayrı bir güzel ayrı bir kalite ayrı bir yapıt.Bilim kurgu sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir seri.Bu filmide heyecanla bekliyordum.İzlemek bugüne nasip oldu.Seri ilk 3 filmde muhteşem eserler sundu.Ancak bu son 2 filmde Alice Projesi ile işin cıvkını çıkardılar diyebilirim.Umbrella şirketinin inanılması güç, akla hayale sığmayacak projeleri, eserleri, çalışmaları serinin bu filminde tavana vurmuş vaziyette.Artık bu imkansızlıkları kim düşünüyorsa bence biraz kendini frenlesin.Öyle şeyler çıkıyor ki karşımıza hikayenin ana teması ve senaryoya olan ilgim sarsılıyor.Saçmalamışlar diyorum.Özellikle bütün filmin "mevcut alanda" geçmesi izlerkende önüme bir duvar koydu.Aynen hikayedeki kahramanlar gibi bende kapana kısıldım "mevcut alanda".Filmdeki "Boss" düşmanlar diyebileceğim canavarlar çok basit combo ataklarla Alice'in gazabından hakkını alıyor.30 saniye önce beynine bi kamyonet dolusu mermi yiyen canavar Alice'in iki kurşunuyla geberiveriyor.Bu tarz abartılar zorlama olmuş ve ciddiyeti zedeliyor.Ben seriye farklı bir açıdan bakan, hikayenin temelini çok iyi bilen biri olarak serinin bu filmine biraz sert tutum sergiledim.Ama genel izleyici açısından bakarsam film gayet başarılı ve bütçesi yüksek, sınırları zorlayan, bilim-kurgu severler için izlenmesi gereken bir film.Serinin hayranlarına kesinlikle izlemelerini tavsiye ederim. "Alice Geri Döndü"

Pamuk Prensens ve Avcı (Snow White and The Huntsman)

snow-white-huntsman-1024x819.jpg

Pamuk Prensens ve Avcı beklentimi karşılamadı desem yeridir.Frangmanlarında çok görkemli ve çok heyecanlı bir film izlenimi veriyordu ancak frangmanlara oranla filmin kendisi sönük kalmış diyebilirim.Atmosfer iyi yansıtılmış, kurguda ve senaryoda kopukluklar var.Film bir türlü sizi içine çekemiyor.Tam olarak hikayeye kaptıramıyorsunuz kendinizi.Oyunculuklara gelirsek Charlize Theron elbette ki muhteşem bir performans sergilemiş, Kristen Stewart'ı her gördüğümde kendimi sanki Twilight izliyo sandım.Twilight'daki mimikler, vücut hareketleri vs. Kristen Stewart'ın üzerine yapışmış gibi.Chris Hemsworth ise güzel bir oyunculuk ortaya koymuş.Diğer yan karakterlerde gayet güzel oyunculuklar sergilemişler.Boş vaktinizde izleyebilirsiniz.Bütçesi yüksek, pahalı ve üzerinde titiz çalışılmış bir yapım.Emeğe saygı...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evim Sensini sinemada seyrettim Özcan Deniz başarılı sanatçılığının yanında başarılı bir yapıt ortaya koymuş ve oyunculuğunu da aynı şekilde konuşturmuş.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Geçen en son 2012 filmini indirdim. Altyazı bakarken dikkatimi çekti, önceki filmlerini de seyredeyim dedim :D Dedikleri gibi, ilk üç film daha iyi gibi. Ya da oyunculukları sağlamdı...