kowalskii
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
tam anlamadım derken hocam hangi kısmı? yardımcı olmaya çalışalım.
Filmin sonunda koluna bakıyo ya, yani ne anlamamız gerek

tam anlamadım derken hocam hangi kısmı? yardımcı olmaya çalışalım.
Diğer serilerdeki aradığım tadı ve heyecanı bulamadım malesef 10/5.5
neeeeeee 10/2mi insaf be hocam naptın yaaResident Evil 5:
Bir dahaki filmde cehennemde falan savaşacaklar herhalde.
Bu karı her bölümde çırılçıplak soyunmasa rahat etmez.
İçine edip sıvamışlardı son filmde üstüne tüy dikmişler.
2/10
valla ne yalan söylim ben sırf 3d diye izledim senaryo olarak 4ten kötüydü ama devamı var bu filmin öldürücü etkiyi 6.ncı filmde vericekler gibi geliyor bana ama aksiyon ve millacığımın hatrına@djvietnam, 2'yi de isimden verdim. Eski günlerin hatrına.Yeni çıkmış bir film olsaydı onu bile vermezdim.
şu film ilgimi çekti puanıda güzel gelecekten bahseden bir konusu var ben bunu bir izleyim bilmiyodum bu filmi teşekkürler
Düşene sağdan soldan tekme gelir işte böyle.neeeeeee 10/2mi insaf be hocam naptın yaa
anlat anlat spoliler olmasın oda iyimiş müdürDüşene sağdan soldan tekme gelir işte böyle.Bence film güzeldi filme verdikleri puanlar benim için pek önemli değil, ben izleyip sevdikten sonra.
Film olayların nerede başladığının yanıtını veriyor, dünyada gelişen olaylar aslında önceden planlandığını anlıyoruz. Daha ileri gitmeyeyim spoiler olmasın.![]()
Ben bazı cevaplar ortaya çıkıyor dedim, cevapların ne olduğunu da izleyince görürler.anlat anlat spoliler olmasın oda iyimiş müdürfilmi özetlemişin zaten haa pardon dur spoiler olmasın
![]()
![]()
6 Cok iyi olacakta bu 5 cok kötüydü yaa seriye hakaretti resmenn![]()
bence 6da iyi olmaz ama bakın hangi filmin 6.ncı serisi iyi olur söyleyim size (SON DURAK 6)
Hatuna 5 buçuğuda filme verdim yanılıyorsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen:isime 3 senaryoya 2 = 5![]()
Hatuna 5 buçuğuda filme verdim yanılıyorsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
![]()
Umduğumu bulamadığım bir film oldu eğer diğer 3 seriyi izlemediyseniz onlardan başlayın daha keyifli olur![]()
1.Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne Identity -2002hangileri onlar?
1.Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne Identity -2002
2.Medusa Darbesi - The Bourne Supremacy -2004
3.Son Ültimatom - The Bourne Ultimatum -2007
Ve son olarak Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy -2012![]()