djvietnam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
en son sex and zen 3d izledim 3d süperdi
![]()
Öncelikle itiraf etmeliyimki 2.defa bir filmin dublajını beklediğim için çok ama çok pişman oldum uzun zamandır böyle temposu düşmeyen bir film izlememiştim.
Amerikan sinemasının çok yakında üstünlüğü sona erecek gibi uzak doğu ve endonezya sineması son zamanlarda ortalığı kasıp kasmaya devam ediyor en iyi örneklerinden biride the raid olmuş.
Dövüş sahnelerinin gerçekçiliğinden bahsetmiyorum bile koltuğa yapışıp kalacağınızdan hiç şüpheniz olmasın kısacası aksiyona doyacaksınız
Bir şeye daha değinmek istiyorum özellikle filmin başlangıcı çok şaşırtıcı beklemediğim bir olaydı
10/8.7
O kadarda abartılacak bir yanı yok klasik film![]()
10/07 oda görsellige![]()
Abartılacak yönü yok ama sadece görselliğe 10 üzerinden 7? Bir de abartılacak tarafını görsen 10 u geçerdi herhalde.![]()
bluray çıktı mı? görmedim henüz hiçbir yerde![]()
Serinin en kötü filmiydi bencedizi tadı vermeye basladi iyice
artik final olsun..
10/05
bluray çıktı mı? görmedim henüz hiçbir yerde![]()
gözümden kaçan bir tracker mı oldu diye düşündüm 720p bekliyorum360p olarak izledim![]()
gözümden kaçan bir tracker mı oldu diye düşündüm 720p bekliyorum![]()
Az önce Resident Evil Retribution'ı izledim.Bizim Milla yine döktürmüş
![]()
![]()
Hakkaten güzel bir film olmuş. Durağan gibi görünsede hiç sıkılmadan izledim. İnsana bende o hale düşersem ne olur dedirtebiliyor. 10/8
ya işin aslı 10 film çekseler yine izlerim. Ama eski tadını alamıyorum nedense, az önce walking dead izledim çok daha iyi bence. Resident evil resini yakın zamanda baştan izledim ,ya ilk 3 filmi harika sonra ne olmşsa dağıldı film.
![]()
Mr. Nobody (2009)
Bu filmi tek kelimeyle özetlemem gerekseydi o kelime "farklı" olurdu. Filmin ilk 45 dakikası ne olduğunu çok anlayamıyorsunuz (Bu arada film 2,5 saat). Çoğu zaman filmin hızına yetişemiyorsunuz, kafanız çok karışıyor. Film sizi bir yere kadar sürükleyip sonra oradan aşağı bırakıyor. Başka bir yerden başlıyor. İzlediğiniz diğer filmleri bir kenara bırakın önceki deneyimlerinizden çok farklı olacak.
Farklı birşeyler izlemek isteyenler kesinlikle kaçırmamalı.
9/10
tam anlamadım derken hocam hangi kısmıTotal Recall; Film aksiyon olarak çok güzel.. Aksiyon filmi için güzel seçim. Jessica Biel hayranları için de iyi olur
Filmi izleyen biri bana, filmin sonu hakkında ÖM atabilir miBen anlamadım da
![]()