Soru En son hangi filmi izlediniz?

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Marvels-The-Avengers.jpg

O kadarda abartılacak bir yanı yok klasik film :P
10/07 oda görsellige :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
2lag9ps.jpg

Öncelikle itiraf etmeliyimki 2.defa bir filmin dublajını beklediğim için çok ama çok pişman oldum uzun zamandır böyle temposu düşmeyen bir film izlememiştim.
Amerikan sinemasının çok yakında üstünlüğü sona erecek gibi uzak doğu ve endonezya sineması son zamanlarda ortalığı kasıp kasmaya devam ediyor en iyi örneklerinden biride the raid olmuş.
Dövüş sahnelerinin gerçekçiliğinden bahsetmiyorum bile koltuğa yapışıp kalacağınızdan hiç şüpheniz olmasın kısacası aksiyona doyacaksınız
Bir şeye daha değinmek istiyorum özellikle filmin başlangıcı çok şaşırtıcı beklemediğim bir olaydı:)
10/8.7

Dövüş sahneleri iyi tamam ama bence senaryo o kadar iyi değildi. 10/6

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O kadarda abartılacak bir yanı yok klasik film :P
10/07 oda görsellige :)

Abartılacak yönü yok ama sadece görselliğe 10 üzerinden 7? Bir de abartılacak tarafını görsen 10 u geçerdi herhalde. :D
Ama dikkat ettiysen diğer marwell filmleri ile birleşik hikayesi var. :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
resident_evil5_retribution.jpg

Serinin en kötü filmiydi bence :p dizi tadı vermeye basladi iyice
artik final olsun..
10/05

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
The Bourne Legacy

5. filmde Matt Damon'u görmek dileğiyle. :)
6,7/10

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
stolen.jpg

Son zamanlardaki Nicholas Cage filmleri içerisinde iyiydi. Ancak yaşlanmış kahramanımız o cılız koşulardı öyle:) 10/6,5

405100

Aman çocuklardan uzak tutun. Bazı sahneler tam sansürlük. 10/5

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Az önce Resident Evil Retribution'ı izledim.Bizim Milla yine döktürmüş :D

resident-evil-retribution-newhdwallpapers-co-in-1280x800.jpg

ya işin aslı 10 film çekseler yine izlerim. Ama eski tadını alamıyorum nedense, az önce walking dead izledim çok daha iyi bence. Resident evil resini yakın zamanda baştan izledim ,ya ilk 3 filmi harika sonra ne olmşsa dağıldı film.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
50-50-2011.jpg

Hakkaten güzel bir film olmuş. Durağan gibi görünsede hiç sıkılmadan izledim. İnsana bende o hale düşersem ne olur dedirtebiliyor. 10/8

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
50-50-2011.jpg

Hakkaten güzel bir film olmuş. Durağan gibi görünsede hiç sıkılmadan izledim. İnsana bende o hale düşersem ne olur dedirtebiliyor. 10/8

Filmin adını da yazsaydın. :) 50/50 :D
Neyse ben yazayım : Şansa Bak
20065189.jpg

ya işin aslı 10 film çekseler yine izlerim. Ama eski tadını alamıyorum nedense, az önce walking dead izledim çok daha iyi bence. Resident evil resini yakın zamanda baştan izledim ,ya ilk 3 filmi harika sonra ne olmşsa dağıldı film.

Dizi yapacaklarsa arayı uzatmasalar bari dimi şu filmde. :D
Ama 6. bölümde büyük ve güzel bir savaş çekip bitirebilirler gibi. Yada bazı final filmleri böldükleri gibi 2 partlık final filmi çekerler.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
fdRZJ.jpg

IMDb : 5.2 vermiş ama film fena değildi sıkılmadan izledim 6/10

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
wall-e'yi izledim. Fazla konuşma yoktu :). Ama ben beğendim filmi aldığı puanı hak etmiş.
Animasyon ama aşkı çok güzel anlatmış ya da robotun aşkını :). Buz devrinden sonra izlediğim en iyi animasyondu. Wall-e'nin yaptığı şirinlikler cabası :D

http://www.imdb.com/title/tt0910970/

Ayrıca burası spoiler izlemeyen okumasın :P
Market arabası sahnesi filmin en beğendiğim sahnesi :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
XRDcT.png

Mr. Nobody (2009)

Bu filmi tek kelimeyle özetlemem gerekseydi o kelime "farklı" olurdu. Filmin ilk 45 dakikası ne olduğunu çok anlayamıyorsunuz (Bu arada film 2,5 saat). Çoğu zaman filmin hızına yetişemiyorsunuz, kafanız çok karışıyor. Film sizi bir yere kadar sürükleyip sonra oradan aşağı bırakıyor. Başka bir yerden başlıyor. İzlediğiniz diğer filmleri bir kenara bırakın önceki deneyimlerinizden çok farklı olacak.

Farklı birşeyler izlemek isteyenler kesinlikle kaçırmamalı.

9/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
XRDcT.png

Mr. Nobody (2009)

Bu filmi tek kelimeyle özetlemem gerekseydi o kelime "farklı" olurdu. Filmin ilk 45 dakikası ne olduğunu çok anlayamıyorsunuz (Bu arada film 2,5 saat). Çoğu zaman filmin hızına yetişemiyorsunuz, kafanız çok karışıyor. Film sizi bir yere kadar sürükleyip sonra oradan aşağı bırakıyor. Başka bir yerden başlıyor. İzlediğiniz diğer filmleri bir kenara bırakın önceki deneyimlerinizden çok farklı olacak.

Farklı birşeyler izlemek isteyenler kesinlikle kaçırmamalı.

9/10

+10 :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
MV5BMjE3NDczNTIyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQwMjU1MQ@@._V1._SY317_CR2,0,214,317_.jpg
Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında 'anestezik fakındalık' adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.
Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar.
İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.

kesinlikle olağanüstü bir senaryo mükemmel kurgu sonunda hadi canım aaaaaa vay beee dedirten bir film
bu spoıler olmaz sanırım (hayatta kendine bile güvenme)

http://www.imdb.com/title/tt0211933/

Barda-1281184654.jpg

nejat işlerin oyunculuğunun zirveye çıktığı bir film eğer hassas bir psikolijye sahipseniz bu filmden uzak durun insanın psikolisini yerlere vuran bir başyapıt

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Total Recall; Film aksiyon olarak çok güzel.. Aksiyon filmi için güzel seçim. Jessica Biel hayranları için de iyi olur :)

Filmi izleyen biri bana, filmin sonu hakkında ÖM atabilir mi :D Ben anlamadım da :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Total Recall; Film aksiyon olarak çok güzel.. Aksiyon filmi için güzel seçim. Jessica Biel hayranları için de iyi olur :)

Filmi izleyen biri bana, filmin sonu hakkında ÖM atabilir mi :D Ben anlamadım da :D
tam anlamadım derken hocam hangi kısmı :D ? yardımcı olmaya çalışalım.

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Halo 4 resim koyamadım. kusura bakmayın :D açıkcası izlemedimde son 3 sayfaya baktım paylaşan olmamış paylaşıyım dedim 5 bölümden olusan bir film arkadaşlar tavsiye etti bana bende buraya yazayım dedim.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ölümcül deney 5 zamundaya HD olarak düşmüş gözün aydın @zoki :D