Genzo W.
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 79
Kötü değil, bir çok insan sırf türk yapımı diye çamur atıyor. İlk türk bilim-kurgu tarzı dizi, keşke destek olsalar. Bende izledim 2 sezonu da.bir yıkık gibi the protector izledim
evet ,bende 4.bölümden sonra komple izlemeyi bıraktım,sadece önemli gördüğüm yerleri izledim,maalesef öylesine, geçiştirme gibi olmuş.
Game of Thrones 8x6
Game of Thrones yapımcıları ve senaristleri yine herkesi ters köşe yaptı. Rezalet bi son ile herkesi şok etti.
Hele o son 10 dakikası hani Güldür Güldür Showun çocuklara münhasır Güldüy Güldüy Showu varya aynı onun gibi olmuş. Resmen "Geyim uf tıyonş" olmuş.
O efsane dizi böyle bitmemeli idi
hiç sorma,korsan linkleri bulmakta sıkıntım yoktu,ama 4.bölümden sonra komple seyretmeyi bıraktım,nedense soğudum diziden,öenmli gelen yerleri izledim o kadar.GoT'un sezon finalinde tek bir sahne dışında çok kayda değer bir şey yoktu.
Nasrettin Hocanın fıkrası gibi: yorgan gitti kavga bitti.Dany'nin ölümünden sonra ejderha, Jon Snow'u öldürecekmiş gibi görünüp Demir Tahtı bir lav yığınına çevirerek eritmesi.
Çok aceleye getirilmiş bir sezondu. Geçen sezonun sonuna ekstra 3 x (50 dk) yapsalar da olurmuş.hiç sorma,korsan linkleri bulmakta sıkıntım yoktu,ama 4.bölümden sonra komple seyretmeyi bıraktım,nedense soğudum diziden,öenmli gelen yerleri izledim o kadar.
yani kısaca Game of Thrones ( g.ö.t ) Game öff Thrones olduÇok aceleye getirilmiş bir sezondu. Geçen sezonun sonuna ekstra 3 x (50 dk) yapsalar da olurmuş.
hanna yeni sezon ne zaman gelecek bilen var mı?
[/QUO
bilgi yok ,beklemedeyiz
Hanna'nın ikinci sezonu, Amazon Prime tarafından resmi olarak onaylandı.hanna yeni sezon ne zaman gelecek bilen var mı?
ona gözüme ilişti ,lakin uzay gemisinden, karaya ayak basamadım.Bu sıralar karete kid varisi cobra kai izliyoruz 2.sezona yeni gectik