- Reaksiyon puanı
- 3,269
Yeni başladı
bu witcher'ın dizisi ne zaman çıkıyodu yav merak ediyorum
300 Spartalı film ve dizi olarak Bir zamanlar çukurova
Evet Sdn Forum halkı bayağıdır aklımda olan bir konuydu.En son hangi filmi seyrettiniz? Konusunun olmasına rağmen böyle bir konunun olmaması beni rahatsız ediyordu...
Herkes özellikle en son hangi yabancı/Türk dizisini izlediğini ekleyerek dizi hakkında eleştiri ve yorumlarını yazabilir.Çok beğendiği ve takip ettiği dizisini burada paylaşarak dizi arayan arkadaşlara yardımcı olabilir ve takip ettiği, izlediği dizi hakkında diğer arkadaşlarla yorum yapabilir...
Uygun görülür ise konunun sabit olmasını istiyorum.
Uzay batı dizisi nasıl gidiyor? Güzel mi?
evet ,harika çekmişler,grafikleri çok net,bu kadarını beklemiyordum ,insan derinliği hissediyor ,sanırım sende takıldın kaldınUzay batı dizisi nasıl gidiyor? Güzel mi?
Yok, bu diziye henüz başlamadım. Dizi hakkında genelde olumlu yorumlar okuyorum.evet ,harika çekmişler,grafikleri çok net,bu kadarını beklemiyordum ,insan derinliği hissediyor ,sanırım sende takıldın kaldın
Türkiye'de olduğu gibi sansürlü mü veriyorlar?
The Mandalorian
Abartılacak kadar da değil. Ama güzel, kendini izlettiriyor. Mekanlar, kostümler, sırıtmıyor. 10/7
Ya bide bizim kahramanın o yürüyüşü ne değişik öyleMesaj otomatik birleştirildi:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Good Doctor
Türkler tarafından birebire yakın çakması (Mucize Doktor) yapıldı, aslı kore dizisi ama en iyisi bence bu yapım.
1. sezonun tamamı, 2 sezonunun çoğunu bitirdim.
Otizmli bir asistan doktorun hikayesi. Başrol oyuncusu(freddie highmore) gerçekten rolünün hakkını veriyor. Cerrahi, müdaleler filan çok gerçekçi. 10/8
La Casa de Papel (3. Sezon) izleyememiştim bu sezonu başladım bir karar alıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye'de olduğu gibi sansürlü mü veriyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doktor taqnıdıklarıma sordum. Mucize Doktor'daki çoğu operasyonlar abartıymış.
Biraz iğrenç geliyor mu?Ben internetten seyrettiğim için sansür filan görmedim.
Adamlar baya baya kesiyor, biçiyor canlı kanlı
Biraz iğrenç geliyor mu?