Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Sezonu bitirdim. Yenisini bekliyorum.Mr.Robot benden başka izleyen oldu mu
Sezonu bitirdim. Yenisini bekliyorum.Mr.Robot benden başka izleyen oldu mu
Heyecan yapmışım Jun - Jul karıştırmışımBenim severek takip ettiğim dizilerden birisi. 6. sezon Temmuz ayında başlayacak diye biliyorum.
Nerede yayınlanmış ki ? Altyazı sitelerinde herhangi bir hareket yok.
Bu soruyu görmemiş sayiyorumGame of Thrones başlamalıyım?
Yedi Krallik vs Ak Gezenler olur.o ne biçim final öyle ya, olmaz olsun. neyse, yenisi ne zaman başlıyordu ?
arkadaş, gene herşeyi birbirine kattılar. ulan littlefinger, ne pis adamsın lan. her zaman arkada kalan, herşeyi evirip çevirip tartan, kurnaz, sinsi biri. pis şeyler yapacak. bizim zombilerde kayıp. kuzeyde kese kese adam kalmadı, nasıl tutacaklar bunlar...
Her bölüm böyle 1 saat olunca. Erindim. 2014 de başlayacaktım. Yaşım biraz küçüktü psikolojimi etkiler diye izlemedim.Bu soruyu görmemiş sayiyorum
Psikolojik bir sey yok. İzlenebilir. Hatta sanslisin. En basindan baslayacagin icin. Her diger sezonu bekledikce oncekiler unutuluyor.Her bölüm böyle 1 saat olunca. Erindim. 2014 de başlayacaktım. Yaşım biraz küçüktü psikolojimi etkiler diye izlemedim.
Aynen 2 temmuzda çıkacakSezonu bitirdim. Yenisini bekliyorum.
Başlıyorum o zaman. Ama çoğu kaynaktan kalkmış sanırım ilk sezonlar. Nereden izlememi öneririsiniz?Psikolojik bir sey yok. İzlenebilir. Hatta sanslisin. En basindan baslayacagin icin. Her diger sezonu bekledikce oncekiler unutuluyor.
Torrentten indir.Başlıyorum o zaman. Ama çoğu kaynaktan kalkmış sanırım ilk sezonlar. Nereden izlememi öneririsiniz?
İyi olmuş.Netflix dizilerinden Marco Polo'yu takip eden varsa, 2. sezonu komple paylaşıma düşmüş.
Dogru yoldasin.Game Of Thrones
DIPNOT : yeni başladım![]()
Dogru yoldasin.
dı yüzThe 100 02x06
Ben öyle mi okuyorum ha?dı yüz
Dizimag.co ya baktinmiMr.Robot 2.sezon kaynak bulan var mı? Bazıları hala çeviriyor da bulduklarımda da altyazı erken başlıyor.