7.43
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 332
Person of Interest 3.13
Çok iyi bir bölümdü.
Çok iyi bir bölümdü.
Person of Interest 3.13
Çok iyi bir bölümdü.
The Blacklist 01x11
Vee Red geri döndü!
Person of Interest 03x12 ve 13
Her zamanki gibi muhteşem..
Helix , sanırım yeni dizi bilimkurgu açısından. Şimdilik kapalı bir mekandaki virüs salgınını engellemeye çalışıyorlar. Virüs insanları saldırganlaştırıyor ve güçlendiriyor (kuduz gibi ,bkz 28 hafta sonra)
tabi dizinin gidişi ne yönde olacak kestirmek zor şimdiden, 3 bölümdür uzak diyarlarda yerin bilmem kaç kat altındaki bir tesisteler daha sonra bu şekilde tesis tesis ev ev gezecekler mi? (rec serisi gibi , kapalı evdeki enfeksiyonla mücadele) yoksa yeni bir Walking dead türü mü gelecek görücez.İntelligence : Josh Hollowey'in dizisi , yani fena başlamadı tavsiyedir.
galip derviş
Hocam ben person of intereste ilk bolumlerden sonra zaman ayirmadim sizce hata mi yaptim devam etmeli miyim?
Bu arada nasilsiniz iyisinizdir insAllah
Şu an dizi kendini aştı onu söylemeliyim son 7-8 bölümdür dizi muhteşem bir seviyede bu arada ilk sezon biraz sıkıcı ama 2. sezon ve 3. sezon müthiş @friendly abi yerine cevapladım ama umarım kusuruma bakmazsınız
Söylenenlerin aksine çok keyif aldım ben Sherlock'un her üç bölümündende.
Yalnız anlamadığım bir olay var. Neden her yeni bir sezon için yapımcılar bizi 1 yıl bekletiyorlar ?
Bu konuda bir fikri/bilgisi olan var mı neden bu kadar uzun beklettikleri hakında?
Ayrıca bugün Game of Thrones'e başlıyorum. Sezon1'i çektim torrentten
Umarım Spartacus tadında bir dizi olur
Hocam ben person of intereste ilk bolumlerden sonra zaman ayirmadim sizce hata mi yaptim devam etmeli miyim?
Bu arada nasilsiniz iyisinizdir insAllah
Şimdi girebildim foruma iyiyim Allahım razı olsun sen de iyisin inş. ?
Person Of Interest gerçekten güzel dizi, 2. ve 3. sezonları ilk sezonundan daha hareketli ve kaliteli bence..
İzlemeni öneririm. :yes:
Yeni sezon yeni diziler
beğenen önerisi olan bir yazı sunabilecek var mı aramız da ?
The Originals ve The Blacklist öneririm hocam belki izliyorsundur bilemicem
Rica ederim hocamYok hocam henüz yeni sezon da bir diziye başlamadım. onun için sordum ancak Originals'i denemedim ama pek sıcak gelmedi bana Blacklist ise denemeye değer gördüklerimden.
Teşekkür ederim.
Unutmadan da ekleyeyim,
Enlisted de listem de olan bir dizi.Eğer çeviren olmaz ise çatpat kendim çevirisini yapmayı düşünüyorum @EropaKING hocamın da desteği ile.
http://divxplanet.com/sub/m/40586/Enlisted.html
Yok hocam henüz yeni sezon da bir diziye başlamadım. onun için sordum ancak Originals'i denemedim ama pek sıcak gelmedi bana Blacklist ise denemeye değer gördüklerimden.
Teşekkür ederim.
Unutmadan da ekleyeyim,
Enlisted de listem de olan bir dizi.Eğer çeviren olmaz ise çatpat kendim çevirisini yapmayı düşünüyorum @EropaKING hocamın da desteği ile.
http://divxplanet.com/sub/m/40586/Enlisted.html