-Uncar_Blood-
Profesör
aynenBIOS'a girmek için 50 kere tuşa basanlar...
Yahu 1 kere bassan da giriyor zaten BIOS'a. Basman gereken zamanı bileceksin.
hiç bilmediği bir konu hakkında atıp tutup sana soruncada seni dinlemeyenlerBen başlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 118056
saol kardeşim ya çok yardımcı oldun şimdi kelimenin ne anlama geldiğini öğrendim tövbe est.
özelliklede YAĞĞ BENÖM PSKOLOJİM BOZUQ diyip rahatsızlıklarını anlatansürekli kendini anlatan insanlar
ooooo sorma sorma dünya başlarına yıkılmış sankiözelliklede YAĞĞ BENÖM PSKOLOJİM BOZUQ diyip rahatsızlıklarını anlatan
Çok cringe oluyorlarözelliklede YAĞĞ BENÖM PSKOLOJİM BOZUQ diyip rahatsızlıklarını anlatan
Off ya 3 günlük sevgilimden ayrıldım napcam şimdiözelliklede YAĞĞ BENÖM PSKOLOJİM BOZUQ diyip rahatsızlıklarını anlatan
bir aralar dert denmez ama dert ettiğim üzüldüğüm şeyleri insanlarla konuşurdum baktım ben onların üzüntülerine çare buluyorum rahatlatıyorum ama onlar beni dinlemediğini bile farkedince bende kimsenin derdini dinlemeye başladım ne kadar doğru bilmem hele bu zamanda farkettiniz mi bilmem senin bir derdin varsa oda bişey mi diye konuya girerler her zaman onların daha büyük şeyleri vardırözelliklede YAĞĞ BENÖM PSKOLOJİM BOZUQ diyip rahatsızlıklarını anlatan
Telefonun şarjı %15 iken şarja taktığımda %0 göstermesi.Ben başlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 118056
saol kardeşim ya çok yardımcı oldun şimdi kelimenin ne anlama geldiğini öğrendim tövbe est.
Kanka ben bi headshot atmışım adama üfff en iyisi benimsürekli kendini anlatan insanlar
koyu taraftar mı ?Koyu taraftarlar..
Spor,siyaset farketmez.
Aga bunları yaşayanlar bizleriz ama o sözü kesip kendi derdini anlatanlar kim? :sbir aralar dert denmez ama dert ettiğim üzüldüğüm şeyleri insanlarla konuşurdum baktım ben onların üzüntülerine çare buluyorum rahatlatıyorum ama onlar beni dinlemediğini bile farkedince bende kimsenin derdini dinlemeye başladım ne kadar doğru bilmem hele bu zamanda farkettiniz mi bilmem senin bir derdin varsa oda bişey mi diye konuya girerler her zaman onların daha büyük şeyleri vardır
bende genellikle onların sözünü keserdim başka bir şey söylerdim suratlarını asıp otururlardı yada dinlemediğimi farkettirirdim aslında herkes hoşgörüyle sabırla konuşsa dinlese böyle fenalıklara gerek yok ama işte bazen ayak uydurmak lazım oluyorAga bunları yaşayanlar bizleriz ama o sözü kesip kendi derdini anlatanlar kim? :s
okuyunca daraldım biKısaca her şey ama başlıca Youtube gibi mecralarda veletlerin durduk yere bana bulaşması ve pcnin windowsunun çökmesi, kalkcan format atıyorsun attın driverları da kurdun hopp bir de windows etkinleştirme diye bir meret var tamam bir freeware değil ama bi sabırrr...
Cringe kelimesini kullananlar da cringe çünkü "ay kırinç moruq" diye bokunu çıkardılar. Birde Gacha Life veletleri sinir eder beni habire bana bulaşırlar sebepsizce.Çok cringe oluyorlar
Dilara hanım, bu huyunuzu öğrendiğim iyi oldu.Çok cringe oluyorlar
youtube da bir şey bilmeden atıp tutanlar var ya razer ın bir tane kulaklığı vardı razer kraken x lite mıydı malzeme kalitesi çok kötü jak girişli yani gerçek 7.1 olmasının imkanı yok ulan adam bildiğin diyor ki yooo 7.1 olm jak girişli kablo diyorum gene yok 7.1 bir imiş sonra bir kaç kişi daha 7.1 değil dedi orda sustu ancak kulaklığın incelemelerine baktım herkes çok kötü diyor ama adam kulaklığı tavsiye ediyor niye çünkü razer moruqKısaca her şey ama başlıca Youtube gibi mecralarda veletlerin durduk yere bana bulaşması ve pcnin windowsunun çökmesi, kalkcan format atıyorsun attın driverları da kurdun hopp bir de windows etkinleştirme diye bir meret var tamam bir freeware değil ama bi sabırrr...
başına geldiğini düşün bir de...bende genellikle onların sözünü keserdim başka bir şey söylerdim suratlarını asıp otururlardı yada dinlemediğimi farkettirirdim aslında herkes hoşgörüyle sabırla konuşsa dinlese böyle fenalıklara gerek yok ama işte bazen ayak uydurmak lazım oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
okuyunca daraldım bi![]()
Türkçeyi katledip ponçik olduğunu sanan Gacha MSP ve BTS veletleri diyelim kısacaDeWamke diyenler çok cringesiniz. Çok.
o kim la.aklıma gemişken taha duymazı seviyor musunuz ? ben nefret ediyorum
kendisi bana göre fakir edebiyatı yapan birisi oncaman para almasına rağmen kırık kirli plastik tepsinin üstünde pasta yapıyor ula bir tabağın yok muyduo kim la.
ben nedense taha duymaz hakkında çok kararsız kalıyorum ama o annene sor 2000 tl yi lafı çok kötüydü ve beni sinir ettikendisi bana göre fakir edebiyatı yapan birisi oncaman para almasına rağmen kırık kirli plastik tepsinin üstünde pasta yapıyor ula bir tabağın yok muydu