En Sevdiğiniz Yönetici Kim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En sevdiğiniz yönetici kim? (2 oy hakkınız var)

• BHA

• BJKolik

• Creative

• Dora

• Görkem Say

• Muhammed Utku Cabir

• Mustafa Deliktaş

• rise

• Sonic Dash

• The Judge

• TRTURKEYTR

• Usain

• ForumDeveloper

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,823
@The Judge iyi bir arkadaşımız. Kendisine PM atmıştım yardımcı olmuştu bazen açtığım konulara da ilk o cevap yazıyor. Diğerlerini bilmiyorum ama etiketlediğim arkadaş işini güzel yapıyor. Şuan etiketledim kişi ise @TRTURKEYTR biraz kendini beğenmiş tavırları var. Pek ısınamadım kendisine.

formica

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
347
@The Judge iyi bir arkadaşımız. Kendisine PM atmıştım yardımcı olmuştu bazen açtığım konulara da ilk o cevap yazıyor. Diğerlerini bilmiyorum ama etiketlediğim arkadaş işini güzel yapıyor. Şuan etiketledim kişi ise @TRTURKEYTR biraz kendini beğenmiş tavırları var. Pek ısınamadım kendisine.
Aksine @TRTURKEYTR çok alçakgönüllü birine benziyor ancak @Usain eski Usain değil biraz değişmiş mi ne?

Son düzenleyen moderatör:

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
@Görkem Say ile diyalog kuruyorum yöneticiler arasında genelde. Sağ olsun sorduğum sorularda hiç kırmıyor beni, yardımcı oluyor. Diğer yöneticilerinde bir kusurunu görmedim şahsıma karşı, genel olarak ekip gayet iyi.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,315
Sizce bu forumdaki en iyi yönetici hangisi?

sdn-logo-png.99946
Hakkı Alkan yönetici değil mi? Onu en başa yazman gerekirdi.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Çalışmıyor. Körüz biz.
Ben iyiniyet ile şu tarz bir cevap bekliyordum şahsen; ceza vermek istemiyoruz, anlayışla yaklaşıyoruz, çok karışmak istemiyoruz da denebilirdi.
Yine de cevap için teşekkürler.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
bu arada @Usain en sevdiğim yöneticiler arasında 1. troll yanını çok seviyorum :D

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Ben iyiniyet ile şu tarz bir cevap bekliyordum şahsen; ceza vermek istemiyoruz, anlayışla yaklaşıyoruz, çok karışmak istemiyoruz da denebilirdi.
Yine de cevap için teşekkürler.
Hocam biz her zaman her yerde olamayız. Siz raporlayın, gerekeni yapmazsak o zaman eleştirinizde dibine kadar haklısınız.
Forum kuralları herkes için geçerli. Rengi, tabelası fark etmiyor. İyi geceler, iyi forumlar.

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Ben de dün biraz araştırdım byefsane bu forumun kanayan yarası gibi duruyor :(

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
tanımadığım biri ama çok duyuyorum adını sanırım iyi biriydi neden yasaklı ?
Forum hacklenmişti ve bunun sorumlusu olarak byefsane gösterildi çünkü onun hesabı üzerinden yapılmış. İlgili konuda da belirtmiştim burada onun suçu yok çünkü bu tür büyük forumlarda yüksek yetkili hesaplarda iki aşamalı doğrulama olmaması çok saçma bir durum.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,569
Forum hacklenmişti ve bunun sorumlusu olarak byefsane gösterildi çünkü onun hesabı üzerinden yapılmış. İlgili konuda da belirtmiştim burada onun suçu yok çünkü bu tür büyük forumlarda yüksek yetkili hesaplarda iki aşamalı doğrulama olmaması çok saçma bir durum.
hangi konu ?

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Özledim ya

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Özledim ya
Evet bu konuydu.
@nixc0r

formica

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
347
Allah razı olsun. Forumu kuran, büyüten bugünlere getiren kişi olarak (diğer arkadaşlarımla birlikte tabi ki) unutulmamak güzel.
Ooo, reis bi' likeını alırım. Sen şu uçuşan üyeler muhabbetini başlatan yöneticiydin değil mi? Sizin jenerasyondan kimsecikler kalmadı ne yazık ki:(