- Reaksiyon puanı
- 495
Herkes bilmez sayın Albayımız @pesimist forumun diplerinden kendisi saygılar müdürüm.
Aksine @TRTURKEYTR çok alçakgönüllü birine benziyor ancak @Usain eski Usain değil biraz değişmiş mi ne?@The Judge iyi bir arkadaşımız. Kendisine PM atmıştım yardımcı olmuştu bazen açtığım konulara da ilk o cevap yazıyor. Diğerlerini bilmiyorum ama etiketlediğim arkadaş işini güzel yapıyor. Şuan etiketledim kişi ise @TRTURKEYTR biraz kendini beğenmiş tavırları var. Pek ısınamadım kendisine.
Hakkı Alkan yönetici değil mi? Onu en başa yazman gerekirdi.Sizce bu forumdaki en iyi yönetici hangisi?
Patronu unutmuş gerçektenHakkı Alkan yönetici değil mi? Onu en başa yazman gerekirdi.
Çalışmıyor. Körüz biz.Sanki raporlama harici çalışılmıyormuş gibi sistem.
üzmeyin kendinizi sevmeyeninizden fazla seveniniz vardır emin olunKonu en sevilmeyen yönetici olarak açılmalıydı. O zaman birinci gelirdim ?
Ben iyiniyet ile şu tarz bir cevap bekliyordum şahsen; ceza vermek istemiyoruz, anlayışla yaklaşıyoruz, çok karışmak istemiyoruz da denebilirdi.Çalışmıyor. Körüz biz.
Hocam biz her zaman her yerde olamayız. Siz raporlayın, gerekeni yapmazsak o zaman eleştirinizde dibine kadar haklısınız.Ben iyiniyet ile şu tarz bir cevap bekliyordum şahsen; ceza vermek istemiyoruz, anlayışla yaklaşıyoruz, çok karışmak istemiyoruz da denebilirdi.
Yine de cevap için teşekkürler.
tanımadığım biri ama çok duyuyorum adını sanırım iyi biriydi neden yasaklı ?
Forum hacklenmişti ve bunun sorumlusu olarak byefsane gösterildi çünkü onun hesabı üzerinden yapılmış. İlgili konuda da belirtmiştim burada onun suçu yok çünkü bu tür büyük forumlarda yüksek yetkili hesaplarda iki aşamalı doğrulama olmaması çok saçma bir durum.tanımadığım biri ama çok duyuyorum adını sanırım iyi biriydi neden yasaklı ?
hangi konu ?Forum hacklenmişti ve bunun sorumlusu olarak byefsane gösterildi çünkü onun hesabı üzerinden yapılmış. İlgili konuda da belirtmiştim burada onun suçu yok çünkü bu tür büyük forumlarda yüksek yetkili hesaplarda iki aşamalı doğrulama olmaması çok saçma bir durum.
Emin değilim ama konu silinmiş olabilir, biraz aradım bulamadım.hangi konu ?
Evet bu konuydu.Özledim yaShiftDelete.Net'te Olan ve Yaşananlar
Bir çoğunuzun denk geldiği veya gördüğü gibi 20 Aralık Cuma günü bazı kişiler tarafından forum ve panele tatsız bir saldırı gerçekleşti. Her ne kadar üstü kapatılarak hızlı bir müdahale edilmiş olsa da farklı kanallarda bu konu hızla yayıldı. Olayın iç detayları incelendiğinde SDN içinden bir...forum.shiftdelete.net
bende tam attığın anda ufak bi araştırmayla buldumEvet bu konuydu.
@nixc0r
Herkes bilmez sayın Albayımız @pesimist forumun diplerinden kendisi saygılar müdürüm.
Ooo, reis bi' likeını alırım. Sen şu uçuşan üyeler muhabbetini başlatan yöneticiydin değil mi? Sizin jenerasyondan kimsecikler kalmadı ne yazık kiAllah razı olsun. Forumu kuran, büyüten bugünlere getiren kişi olarak (diğer arkadaşlarımla birlikte tabi ki) unutulmamak güzel.