• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En Sevdiğiniz Yönetici Kim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En sevdiğiniz yönetici kim? (2 oy hakkınız var)

• BHA

• BJKolik

• Creative

• Dora

• Görkem Say

• Muhammed Utku Cabir

• Mustafa Deliktaş

• rise

• Sonic Dash

• The Judge

• TRTURKEYTR

• Usain

• ForumDeveloper

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@The Judge iyi bir arkadaşımız. Kendisine PM atmıştım yardımcı olmuştu bazen açtığım konulara da ilk o cevap yazıyor. Diğerlerini bilmiyorum ama etiketlediğim arkadaş işini güzel yapıyor. Şuan etiketledim kişi ise @TRTURKEYTR biraz kendini beğenmiş tavırları var. Pek ısınamadım kendisine.

@The Judge iyi bir arkadaşımız. Kendisine PM atmıştım yardımcı olmuştu bazen açtığım konulara da ilk o cevap yazıyor. Diğerlerini bilmiyorum ama etiketlediğim arkadaş işini güzel yapıyor. Şuan etiketledim kişi ise @TRTURKEYTR biraz kendini beğenmiş tavırları var. Pek ısınamadım kendisine.
Aksine @TRTURKEYTR çok alçakgönüllü birine benziyor ancak @Usain eski Usain değil biraz değişmiş mi ne?

Son düzenleyen moderatör:
@Görkem Say ile diyalog kuruyorum yöneticiler arasında genelde. Sağ olsun sorduğum sorularda hiç kırmıyor beni, yardımcı oluyor. Diğer yöneticilerinde bir kusurunu görmedim şahsıma karşı, genel olarak ekip gayet iyi.

Sizce bu forumdaki en iyi yönetici hangisi?

sdn-logo-png.99946
Hakkı Alkan yönetici değil mi? Onu en başa yazman gerekirdi.

Çalışmıyor. Körüz biz.
Ben iyiniyet ile şu tarz bir cevap bekliyordum şahsen; ceza vermek istemiyoruz, anlayışla yaklaşıyoruz, çok karışmak istemiyoruz da denebilirdi.
Yine de cevap için teşekkürler.

bu arada @Usain en sevdiğim yöneticiler arasında 1. troll yanını çok seviyorum :D

Ben iyiniyet ile şu tarz bir cevap bekliyordum şahsen; ceza vermek istemiyoruz, anlayışla yaklaşıyoruz, çok karışmak istemiyoruz da denebilirdi.
Yine de cevap için teşekkürler.
Hocam biz her zaman her yerde olamayız. Siz raporlayın, gerekeni yapmazsak o zaman eleştirinizde dibine kadar haklısınız.
Forum kuralları herkes için geçerli. Rengi, tabelası fark etmiyor. İyi geceler, iyi forumlar.

Ben de dün biraz araştırdım byefsane bu forumun kanayan yarası gibi duruyor :(

tanımadığım biri ama çok duyuyorum adını sanırım iyi biriydi neden yasaklı ?
Forum hacklenmişti ve bunun sorumlusu olarak byefsane gösterildi çünkü onun hesabı üzerinden yapılmış. İlgili konuda da belirtmiştim burada onun suçu yok çünkü bu tür büyük forumlarda yüksek yetkili hesaplarda iki aşamalı doğrulama olmaması çok saçma bir durum.

Forum hacklenmişti ve bunun sorumlusu olarak byefsane gösterildi çünkü onun hesabı üzerinden yapılmış. İlgili konuda da belirtmiştim burada onun suçu yok çünkü bu tür büyük forumlarda yüksek yetkili hesaplarda iki aşamalı doğrulama olmaması çok saçma bir durum.
hangi konu ?