- Reaksiyon puanı
- 4,911
Hepiniz.
Ooo, reis bi' likeını alırım. Sen şu uçuşan üyeler muhabbetini başlatan yöneticiydin değil mi? Sizin jenerasyondan kimsecikler kalmadı ne yazık ki
Abi niye emekliye gittinHahaha yok onu Hakkı başlattı ama en komik uçuşturmaları ben yapmışım sanırım. Hala bi ton bildirim geliyor o başlıktan.
Yıllar ne çabuk geçiyor değil mi foruma ilk katıldığınızda 21'inizdeydiniz Eski SDN Forum ile şu anki SDN Forum arasında ne gibi farklılıklar var size göre?Hahaha yok onu Hakkı başlattı ama en komik uçuşturmaları ben yapmışım sanırım. Hala bi ton bildirim geliyor o başlıktan.
Abi niye emekliye gittin
Yıllar ne çabuk geçiyor değil mi foruma ilk katıldığınızda 21'inizdeydiniz Eski SDN Forum ile şu anki SDN Forum arasında ne gibi farklılıklar var size göre?
Aynen katılıyorum bu yoruma.Orası bende kalsın.
Eskiden sosyal medya forumlardı. Facebook Twitter vs. yeni yeni palazlanıyordu. İnsanlar çok az kullanıyordu. O yüzden çok fazla insan bir aile ortamı gibi takılıyordu buralarda. O kadar çok arkadaşım dostum oldu ki. @REDFOKS mesela. İstanbul'a gittiğimde onda kalırım. O ortamlar yok şu an. İnsanlar giriyor okuyor çıkıyor.
O zamannnn vin vinnnnOrası bende kalsın.
Eskiden sosyal medya forumlardı. Facebook Twitter vs. yeni yeni palazlanıyordu. İnsanlar çok az kullanıyordu. O yüzden çok fazla insan bir aile ortamı gibi takılıyordu buralarda. O kadar çok arkadaşım dostum oldu ki. @REDFOKS mesela. İstanbul'a gittiğimde onda kalırım. O ortamlar yok şu an. İnsanlar giriyor okuyor çıkıyor.
Unutulmazsın burada @pesimist. Seni seviyoruz.Allah razı olsun. Forumu kuran, büyüten bugünlere getiren kişi olarak (diğer arkadaşlarımla birlikte tabi ki) unutulmamak güzel.
O da sorun mu sayın admin eklersiniz isterseniz birinci bile yaparsınız kendinizi yaniKendime oy kullanacaktım da seçenekler arasında bulamadım
en çok uğraştıran kim? kardeşim de takılıyordu multi rekoru kırdı dayıcık...Hahaha yok onu Hakkı başlattı ama en komik uçuşturmaları ben yapmışım sanırım. Hala bi ton bildirim geliyor o başlıktan.
EkleyelimKendime oy kullanacaktım da seçenekler arasında bulamadım