En Sevdiğiniz Yönetici Kim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En sevdiğiniz yönetici kim? (2 oy hakkınız var)

• BHA

• BJKolik

• Creative

• Dora

• Görkem Say

• Muhammed Utku Cabir

• Mustafa Deliktaş

• rise

• Sonic Dash

• The Judge

• TRTURKEYTR

• Usain

• ForumDeveloper

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Sizce bu forumdaki en iyi yönetici hangisi?

sdn-logo-png.99946

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Hepsini diyelim kimsenin gönlü kalmasın.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Bu tarz forumlarda böyle konular açılmaması daha sağlıklı olur bence , ama açılmış madem bende oyumu attım :)

Ha bu arada konu başlığı en sevdiğimiz yönetici ama konu içeriği en iyi yönetici olarak çıkıyor karşımıza :)

Forumda en iyi yönetici diye bir şey yok bence %100 o diyemeyiz .

En sevdiğim olarak ise şuan @Creative ve @BJKolik ilk 2'den geliyor ✌ 3. utku gelebilir

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Yaklaşık 9 saat önce, Dilara Kaya adlı içerik yöneticisinin bir konu hakkındaki tartışma esnasında dindar insanları "katil olmakla ya da cinayetlere sebep olmakla suçlaması" nı rapor etmeme rağmen gerekli yaptırımı aldığını görmememden kaynaklı, şu anda yöneticileri sevip sevmeme noktasında değilim.
İfadesi aynen şöyle: " Sizin gibi ahlâk ahlâk diye bağıranlar yüzünden nice canlar hayatını kaybetti."
Bu mesajlara Parazitcell ve Creative şahittir. Şu an mesajlar silinmiş durumdadır.

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Yaklaşık 9 saat önce, Dilara Kaya adlı içerik yöneticisinin bir konu hakkındaki tartışma esnasında dindar insanları "katil olmakla ya da cinayetlere sebep olmakla suçlaması" nı rapor etmeme rağmen gerekli yaptırımı aldığını görmememden kaynaklı, şu anda yöneticileri sevip sevmeme noktasında değilim.
İfadesi aynen şöyle: " Sizin gibi ahlâk ahlâk diye bağıranlar yüzünden nice canlar hayatını kaybetti."
Bu mesajlara Parazitcell ve Creative şahittir. Şu an mesajlar silinmiş durumdadır.
Evet haklısın. Yöneticilerin siyaset konularında art niyetli oldukları izlenimi yaratıyorlar. (öyledir demiyorum). bazı yöneticiler cımbızla haber seçiyor. herkese aynı mesafede olmalarını bekliyorum.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Lütfen konu farklı yerlere çekilmesin uzatmayalım lütfen. Konu sadece en sevdiğiniz yönetici kim başka bir şey değil. Neden sevdiğiniz ya da sevmediğinizin açıklamasını yapın değil.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Şöyle bir durum söz konusu arkadaşlar, lütfen bunu karıştırmayın. "İçerik Ekibi" arkadaşlarımız forum yönetimi ile hiç bir alakası yoktur. :) Arkadaşlarımız sadece ShiftDelete.Net bünyesinde stajyer olarak görev almaktalar.

Söylememin sebebi konu farklı yere gidiyor ve yine bahsi geçen arkadaşlarımıza yöneliyor top..

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Şöyle bir durum söz konusu arkadaşlar, lütfen bunu karıştırmayın. "İçerik Ekibi" arkadaşlarımız forum yönetimi ile hiç bir alakası yoktur. :) Arkadaşlarımız sadece ShiftDelete.Net bünyesinde stajyer olarak görev almaktalar.

Söylememin sebebi konu farklı yere gidiyor ve yine bahsi geçen arkadaşlarımıza yöneliyor top..
İçerik ekibindekilere de yaptırım uygulanabilmeli diyorum zaten. Sizinle alâkası var demiyorum Sn Creative. [Sizin gibi ahlâk deyip duran dindarlar yüzünden insanlar ölüyor] demek bence bir "nefret suçudur". Hafife alınabilecek bir hezeyan değildir.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Y.Emre41 bence daha fazla yazmaya gerek yok. Yoksa böyle uzayıp gidecek. Bir sonuca ulaşmak zor olabilir karşılıklı yazarak.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
İçerik ekibindekilere de yaptırım uygulanabilmeli diyorum zaten. Sizinle alâkası var demiyorum Sn Creative. [Sizin gibi ahlâk deyip duran dindarlar yüzünden insanlar ölüyor] demek bence bir "nefret suçudur". Hafife alınabilecek bir hezeyan değildir.
Konu hakkında işlem yapılmadığını nereden biliyorsunuz? Bunu her konu üzerinde lanse ediyorsunuz. Devam etmeyelim lütfen ve konumuza dönelim..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yöneticinin ( Adminin ) İyisi kötüsü olmaz.

TARAFLISI veya Tarafsızı olur... Olaylara ne kadar tarafsız bakıyorsa o kadar iyidir...

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Daha yeni sayılırım katılalı 2 ay felan oldu admin tanımıyorum ki seveyim.. yarışma biraz sakıncalı...
Sonra öğretmen bana taktı kafayı olayı gibi olabilir.. ???kaybedenler kullanıcılara gıcık gidebilir ..