- Reaksiyon puanı
- 15,169
Sizce bu forumdaki en iyi yönetici hangisi?
Acaba kimKimler kendine oy verdi? ?
Beni de miEn iyisini bilemem ama hali hazırda sevdiğim bir yönetici yok.
Ben seni seviyorum kardeşimBeni de mi
Evet haklısın. Yöneticilerin siyaset konularında art niyetli oldukları izlenimi yaratıyorlar. (öyledir demiyorum). bazı yöneticiler cımbızla haber seçiyor. herkese aynı mesafede olmalarını bekliyorum.Yaklaşık 9 saat önce, Dilara Kaya adlı içerik yöneticisinin bir konu hakkındaki tartışma esnasında dindar insanları "katil olmakla ya da cinayetlere sebep olmakla suçlaması" nı rapor etmeme rağmen gerekli yaptırımı aldığını görmememden kaynaklı, şu anda yöneticileri sevip sevmeme noktasında değilim.
İfadesi aynen şöyle: " Sizin gibi ahlâk ahlâk diye bağıranlar yüzünden nice canlar hayatını kaybetti."
Bu mesajlara Parazitcell ve Creative şahittir. Şu an mesajlar silinmiş durumdadır.
İçerik ekibindekilere de yaptırım uygulanabilmeli diyorum zaten. Sizinle alâkası var demiyorum Sn Creative. [Sizin gibi ahlâk deyip duran dindarlar yüzünden insanlar ölüyor] demek bence bir "nefret suçudur". Hafife alınabilecek bir hezeyan değildir.Şöyle bir durum söz konusu arkadaşlar, lütfen bunu karıştırmayın. "İçerik Ekibi" arkadaşlarımız forum yönetimi ile hiç bir alakası yoktur. Arkadaşlarımız sadece ShiftDelete.Net bünyesinde stajyer olarak görev almaktalar.
Söylememin sebebi konu farklı yere gidiyor ve yine bahsi geçen arkadaşlarımıza yöneliyor top..
Konu hakkında işlem yapılmadığını nereden biliyorsunuz? Bunu her konu üzerinde lanse ediyorsunuz. Devam etmeyelim lütfen ve konumuza dönelim..İçerik ekibindekilere de yaptırım uygulanabilmeli diyorum zaten. Sizinle alâkası var demiyorum Sn Creative. [Sizin gibi ahlâk deyip duran dindarlar yüzünden insanlar ölüyor] demek bence bir "nefret suçudur". Hafife alınabilecek bir hezeyan değildir.
Hmm, bu soru hiç adil değil.Sizce bu forumdaki en iyi yönetici hangisi?