Uzi ve Çakal yakışmadı sanki. ? Zevkler ve renkler diyelim. Şuanki favorilerim: Şanışer, Sokrat St, Joker, Rota, Hidra ve Şehinşah. Alttakilerse önerilerim.Uzi'yi de ekleyelim. Çakal ve Contra'yı da ekleyelim.
Kimi mc'ler var dünyaya bedel. Çakal, Lvbel C5 tarzı kekolar rapçi değil zaten.Turkce rap dinlenmez ?
Sago ve mode xl falan güzel ama ne bileyim yabancılara göre bizimkiler kibrit çöpü.Kimi mc'ler var dünyaya bedel. Çakal, Lvbel C5 tarzı kekolar rapçi değil zaten.
Ben Hidra ve Rota'yı kolay kolay kimseye değişmem. Özellikle Rota Gramer ve Hidra Neden Mi İllegal serisi.Sago ve mode xl falan güzel ama ne bileyim yabancılara göre bizimkiler kibrit çöpü.
Ezhel'in yaptığı müzik tartışılamaz çok iyi, ama kişilik olarak sevmiyorum. Son olaylardan sonra zaten hater'ları arttı.Motive ve Ezhel.
K*rdistan diyen birisini dinler misin?Ezhel'in yaptığı müzik tartışılamaz çok iyi, ama kişilik olarak sevmiyorum. Son olaylardan sonra zaten hater'ları arttı.
Buraya "Ezhel'in ağladığı video" diye "Timeline of Kurd*stan" videosunu atacaktım ama birazcık siyasete kayacağı için vazgeçtim.K*rdistan diyen birisini dinler misin?
ben dinlemem aga??
Çakal'ın şarkılarını seviyorum. Kendisinden banane. Ama Lvbel C5'i hiç sevmiyorum.Kimi mc'ler var dünyaya bedel. Çakal, Lvbel C5 tarzı kekolar rapçi değil zaten.
Haterlarının artması umrumda değil; dinliyor muyum? Evet; seviyor muyum? Evet.Ezhel'in yaptığı müzik tartışılamaz çok iyi, ama kişilik olarak sevmiyorum. Son olaylardan sonra zaten hater'ları arttı.
Uzi ve Çakal rapçi miymiş? AnlıyorumUzi'yi de ekleyelim. Çakal ve Contra'yı da ekleyelim.
Benim fanın müzik zevki 0Haterlarının artması umrumda değil; dinliyor muyum? Evet; seviyor muyum? Evet.
Neyim varki ye gireceksin sandım bir an.Sagopa ve ceza
Rap için bir pranga! Ceza'yı çok fazla dinlemem ama Sagopa candır.Sagopa ve ceza
Fincan kahvem...Neyim varki ye gireceksin sandım bir an.
Chill flow'lar var hocam. İmpala ve Sokrat St şarkılarına bir göz gezdirin derim. Belki hoşunuza gider.Rap dinlemiyorum. Çok hızlı geliyor yav.
Artık birşey demeyeceğim.Uzi ve Çakal rapçi miymiş? Anlıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 181491
Yaş sınırı olmasa konserden konsere gezeceğim. Özellikle Rota konserine çok gidesim var. Ama maalesef istediklerimiz her zaman gerçekleşmiyor.Eminem, ceza. Ceza'nın bir konseri oldu çok geç kaldılar 1 saat sürdü ama gittiğim ilk konser olduğu için ve Ceza olduğu için değdi.
Belediyenin gençlik konseriydi. Ücretsizdi. Ondan dolayı pek özen gösterilmedi. Konser akşam 8 deydi ama 9.30 da başladı ve sadece 1 saat sürdü. Konser alanı kalabalık olmasın diye 18.30 da çıktım 40 dk yürüdüm yani 4.30 saat boyunca ayaktaydı o gün ayak falan kalmadıYaş sınırı olmasa konserden konsere gezeceğim. Özellikle Rota konserine çok gidesim var. Ama maalesef istediklerimiz her zaman gerçekleşmiyor.![]()