• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru En sevdiğiniz Rapçiler Kimler?

Uzi'yi de ekleyelim. Çakal ve Contra'yı da ekleyelim.

Uzi ve Çakal yakışmadı sanki. ? Zevkler ve renkler diyelim. Şuanki favorilerim: Şanışer, Sokrat St, Joker, Rota, Hidra ve Şehinşah. Alttakilerse önerilerim.

Uzi ve Çakal rapçi miymiş? Anlıyorum
1681233200040.jpeg

Kanye en iyisi aslında ama trde seveni pek yok...

Eminem, ceza. Ceza'nın bir konseri oldu çok geç kaldılar 1 saat sürdü ama gittiğim ilk konser olduğu için ve Ceza olduğu için değdi.

Eminem, ceza. Ceza'nın bir konseri oldu çok geç kaldılar 1 saat sürdü ama gittiğim ilk konser olduğu için ve Ceza olduğu için değdi.
Yaş sınırı olmasa konserden konsere gezeceğim. Özellikle Rota konserine çok gidesim var. Ama maalesef istediklerimiz her zaman gerçekleşmiyor. :D

Yaş sınırı olmasa konserden konsere gezeceğim. Özellikle Rota konserine çok gidesim var. Ama maalesef istediklerimiz her zaman gerçekleşmiyor. :D
Belediyenin gençlik konseriydi. Ücretsizdi. Ondan dolayı pek özen gösterilmedi. Konser akşam 8 deydi ama 9.30 da başladı ve sadece 1 saat sürdü. Konser alanı kalabalık olmasın diye 18.30 da çıktım 40 dk yürüdüm yani 4.30 saat boyunca ayaktaydı o gün ayak falan kalmadı :D

Ceza dinlerdim eskiden, şimdi genelde yabancı dinliyorum. Bayağı var ama birkaçını yazayım; Travis Scott, Eminem, Eazy-E...