En saçma dizi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Reçel yiyorum; çünkü Arka Sokaklar dizisi beni bağımlı yaptı :D
Silahları da Herşey 1 Milyonculardan alıyorlar herhalde :P

cess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
saçma dizi olmayanları söyleyin deseydiniz benim için daha kolay olurdu.genelde türk dizileri bana çok saçma geliyor.izlersem e2 veya cnbce deki ing. altyazılı olanları izliyorum.:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bez bebek iğrenççççç :D

bendedim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
perili büyücülü diziler çok saçma yaa. bi de tuttu mu bin tane çekiyorlar ya o daha da saçma. bi annesiperi olan vardı, bi kendisi büyücü olan vardı.. bi de hala bitmek bilmeyen selena var.. rezalet!

FORLEST

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam bende nefret edıyorum bazı dızılerden cok sacma oluyor fakat bu ıs zevkler ve renkler konusu ısteyen ıstedıgını begenır ona sacma gelen benım sevdığım bır dızı olabılır..(Sonucta zevkler ve renkler tartısılmaz..):stuart:

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sihirli dizilerin hepsi. Bir de bazı diziler var ki resmen Türk aile ve ahlâkî yapısını çökertmeye yönelik. İsim de veririm, merak edenleriniz vardır belki. Türk TV yayınlarını yakından takip ederim.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bencede sihirli dizilerin hepsini kaldırecaksın... bi ara uçabildiğini sanan bi çocuk 9. kattan atmış kendini.... en çokta bez bebeği kaldırmalarını istiyorum...
FOX kanalının günlük yayın planı...

10.00 - Bez Bebek
11.45 - Bez Bebek
13.00 - Bez Bebek
14.45 - Bez Bebek
....... - Bez Bebek
22.00 - FOX ON Haber
.......-Bez bebek....

.......... biraz değişik oldu ama %90 ı yazdığım gibi :)

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
ülkemizde diziler hoş vakit geçirtmek için deyil toplumu yönnendirmek için çekiliyor
yani sadece diziler deyil bütün medya sektörü hastalıklı beyinnerin emellerine hizmet ediyor

not
bi süredir trt deki kore dizilerini seyeretmek zorunda kalıyorum ve gitgide hoşuma gitmiyor deyil

D-R3N1Sh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşanmak İstemiyorum... Bir Kere Denk Geldim Saman Tv'de Bidahada Allah Denk Getirmesin :)

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
perili büyücülü diziler çok saçma yaa. bi de tuttu mu bin tane çekiyorlar ya o daha da saçma. bi annesiperi olan vardı, bi kendisi büyücü olan vardı.. bi de hala bitmek bilmeyen selena var.. rezalet!
aynen rezalet gerçekten bu diziler.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
binbir gece berbat bişi yha rtük uyuyomu

Bez bebek iğrenççççç :D

asi , doktorlar , gece gündüz , trt dizileri (hepsi)

Sihirli dizilerin hepsi. Bir de bazı diziler var ki resmen Türk aile ve ahlâkî yapısını çökertmeye yönelik. İsim de veririm, merak edenleriniz vardır belki. Türk TV yayınlarını yakından takip ederim.

Boşanmak İstemiyorum... Bir Kere Denk Geldim Saman Tv'de Bidahada Allah Denk Getirmesin :)

aynen katılıyorum:D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Alın size dizilerin listesi... 24 Saat A5 Akmerkez`de Ablam Böyle İstedi Abschnitt 40 Acemi Cadı Acı Hayat Adanalı Ağlamak Yok Akasya Durağı Alacakaranlık Aloya Aman Annem Görmesin Anında Görüntü Show Anneler ve Kızları Annem Apartıman Çocukları Arka Sıradakiler Arka Sokaklar Arvas Asi Asmalı Konak Aşk Eski Bir Yalan Aşk Yakar Aşk Yeniden Aşk-ı Memnu - 1975 Aşkı Memnu Aşkım Aşkım Aşkın Gözü Kör Ateş ve Barut Ateşle Barut Ateşten Koltuk Avrupa Yakası Avukatlar Ay Işığı Aynadaki Düşman Aynalar Ayrılık Ayrılsak da Beraberiz Ayva Sarı Nar Kırmızı Azize Baba Ocağı Babam Adam Olacak Bahar Dalları Başka Olur Ağaların Düğünü Bayanlar Baylar Ben Yaparım Benden Baba Olmaz Beni Unutma Benim Annem Bir Melek Beşik Kertmesi Beşinci Boyut Bettina S. Beyaz Gelincik Beybaba Bez Bebek Bıçak Sırtı Binbir Gece Bir Bulut Olsam Bir Kadın Bir Erkek Bir Kadın Bir Erkek Bir Varmış Bir Yokmuş Bizim Evin Halleri Bizim Mahalle Boşanmak İstemiyorum Büyük Buluşma Cam Kırıkları Canım Ailem Canını Sevdiğim İstanbul`u Cemil Oldu Jimmy Cennet Mahallesi Cennetin Çocukları Çapkın Çarli Çarli İş Başında Çemberimde Gül Oya Çemberin Dışında Çınaraltı Çiçek Taksi Çocuğun Var Derdin Var Çocuklar Duymasın Çok Güzel Hareketler Bunlar Çorap Söküğü Dağlar Delisi Dalgakıran Dantel Davetsiz Misafir Dedektif Biraderler Dedem, Gofret ve Ben Deli Yürek Demir Leblebi Deniz ve Mehtap Derdest Derman Dikkat Bebek Var Dilek Ağacı Dizine Dursun Doğruluk Ekseni Doksandokuz Doktorlar Doludizgin Yıllar Doppelter Einsatz Dostlar Pasajı Dudaktan Kalbe Dur Yolcu Duvar Düğün Şarkıcısı Düş Yakamdan Düşlerimin Prensi Ece Efsane Ekmek Teknesi El Gibi El Kızı Elif Elveda Derken Elveda Rumeli Emret Komutanım En İyi Arkadaşım En Son Babalar Duyar Eşref Saati Ev Alma Komşu Al Evdeki Yabancı Evimin Erkeği Eyvah Eski Kocam Eyvah Halam Ezo Gelin Fedai Fıkralarla Türkiye Fırtına Fırtına Hayatlar Gazi Gece Gündüz Gece Sesleri Geç Gelen Bahar Genco Gökkuşağı Göl Gönül Salıncağı Gönül Yokuşu Görgüsüzler Gurbet Kadını Gurbet Kuşları Güldünya Gülpare Gülşen Abi Gülüm Gümüş Güz Yangını Güzel Günler Hacı Hacı Arif Bey Hakkını Helal Et Hanımın Çiftliği Hatırla Sevgili Havalimanı - İyi Uçuşlar Hayal ve Gerçek Hayat Bağları Hayat Bilgisi Hayat Dersi Hayat Güzeldir Hayat Türküsü Hayırdır İnşallah Hemşire Meri Hepimiz Birimiz İçin Hepsi Bir Her Halimle Sev Beni Hırçın Kız Hırsız Polis Hızma Hicran High Chaparall Hisarbuselik Hürmüz Gelin İki Arada Aşk İki Oda Bir Sinan İnsan nedir ki? İpsiz Recep İpucu Kriminal İstasyondaki Pastane İş Arıyoruz İyilik Kervanı İz Peşinde Kadın İsterse Kalaycıgiller Kale İçi Kalpsiz Adam Kara İnci Kara Yılan Karamel Karanlıkta Koşanlar Kardelen Karınca Yuvası Kavak Yelleri Kaybolan Yıllar Kayıp Prenses Kaynanalar Kelebek Çıkmazı Kendi Okulumuza Doğru Kınacılar Konağı Kınalı Kuzular Kırık Kanatlar Kırk Hadis Kırk Film Kırmızı Işık Kız Takımı Kızlar Yurdu Kolay Gelsin Kollama Komedi Dükkanı Komedi Türk Komşu Köyün Delisi Korkusuzlar Köprü Kördüğüm Kösem Sultan Kurt Kapanı Kurtlar Vadisi Kurtuluş Kuzenlerim Küçük Adımlar Küçük Ağa Küçük Kadınlar Küçük Semazen La Crim` Limon Ağacı Lise Defteri Mahallenin Muhtarları Mahşer MAT Mavi Kolye Melekler Korusun Memur Muzaffer Menekşe İle Halil Mert ile Gert Metro Palas Mihriban Milyonda Bir Misyon Mühürlü Güller Naciye'yi Kim Sevmez Nasıl Evde Kaldım Navarro Nazlı Yarim Ne Seninle Ne Sensiz Nerede Kalmıştık Nuri Kantar ve Torunları Oğlum İçin OKS Anneleri Omuz Omuza Ölüm Çiçekleri Saraybosna Ölümsüz Kahramanlar Ömer Seyfettin Hikayeleri Papatyam Paramparça Aşklar Pardon Yani Parmak Damgası Parmaklıklar Ardında Pars Narkoterör Pembe Panjurlu Ev Peri Masalı Perihan Abla Perili Ev Pertev Bey'in Üç Kızı Pijamalılar Prenses Perfinya Proje 13 Pulsar Pusat Ruhsar Rüzgar Sağır Oda Sahte Prenses Saklambaç Samanyolu Sana Mecburum Sardunya Sokak Selena Sen Harikasın Senden Başka Seni Yaşatacağım Senin Uğruna Serçe Servet Avcısı Sessiz Fırtına Sessiz Gemiler Sev Kardeşim Sevda Çiçeği Sevgili Dünürüm Sevgili Düşmanım Sıkı Dostlar Sıla Sınıf Sır Gibi Sırlar Dünyası Sihirli Annem Sil Baştan Sinekli Bakkal Son Ağa Son Bahar Son Yaprak Suç Dosyası Sultan Makamı Süper Baba Süper Babaanne Sürgün Hayatlar Şans Kader Kısmet Şaşıfelek Çıkmazı Şeytan Ayrıntıda Gizlidir Şölen Talih Kuşu Tarık ve Diğerleri Tatlı Hayat Tatlı İntikam Tek Celse Tek Türkiye Tılsım Adası Unutma Beni Uy Başuma Gelenler Üç İstanbul Üç Kadın Üç Tatlı Cadı Üvey Aile Vasiyet Vazgeç Gönlüm Vurgun Yaban Yaban Gülü Yabancı Damat Yağmur Beklerken Yağmur Zamanı Yalan Dünya - 2008 Yalancı Romantik Yalancı Yarim Yanık Koza Yaprak Dökümü Yarım Elma Yasak Elma Yedi Numara Yeditepe İstanbul Yeni Başlayanlar için Türkçe Yeni Evli Yeşeren Düşler Yeter Anne Yıldız Karayel Yol Arkadaşım Zeliha'nın Gözleri Zerda Zeytin Dalı Zırtık Mafya Zıt Kardeşler Zoraki Koca Zülfikar

Uzun bir düzenlemeden sonra buraya aktarılmıştır Kaynak... Bunların hepsi saçma değil ama 354 tane dizinin içinde iki elinin parmaklarını geçmeyecek kadar az dizi var seyredilebilecek...

Zaten düzenlemek için yarım saatimi ayırdım olmamış çok sinirlendim şimdi... :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Hala binbir gece kanısındayım ne var o saçma dizidi bilmiyom

Gokdere66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyorum, çünkü ben ancak izlediklerimi bilirim. İzlediklerimide saçma bulsam zaten izlemem. Ben;

SamanyoluTV - Tek Türkiye
SamanyoluTV - Doğruluk Ekseni
SamanyoluTV - İyilik Kervanı
ShowTV - Kurtlar Vadisi Pusu

dizilerini takip ediyorum. Başkada dizi mizi izlemem.

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen tüm stv dizileri.Öğretici olacağız diye heder ediyorlar kendilerini.Kim yazıyor bunların senaryosunu acaba.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Konuya göre saçma olmayan yok. En iyisi yabancı sinema :D