En saçma dizi

DEADZONE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeldar dedi ki:
respectndpeace dedi ki:
Kurtlar vadisi kaldırılsın diğerlerine tahammul edebilirim.Kurtlar vadisi iğrenç ötesi bir dizi.Keşke tamamen kaldırılsa ne güzel bi kere kaldırılmıştı tekrar yayına koydular:@

Tebrik ederim... Bu kadar saçmalıktan ibaret, senaryosu olmayan, sadece ellerine aldıkları bir kamera ile çekilip yayına dizi sıfatında konan onca dizi varken Kurltar Vadisi'nin kaldırılmasını istiyorsun.Gerek senaryosu,gerek teknik ve görsel kalitesi, gerekse konusu diğer Türk dizileri ile kıyas kabul etmeyecek kadar ileridedir.

sacma tabi dizi kaldırsınlar yaa onune gelen polatım dio ne bu dizi anlayışımı heves mı yaptıklARI tek sey adam vurmak adam kesmek iliyenlere haret ediyorum dogrusu...

mamcak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıla dizisinin erkek karakterlerinin başroldahil tipsizlikten 6 ayı garanti. Nerden bu kadar çok at hırsızı tipinde adamları bulup oynatıyorlar bilmiyorum. Geçen yüzyıldan kalan konu ve karakterler de aşırı derecede sıkıcı...

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
mamcak dedi ki:
Sıla dizisinin erkek karakterlerinin başroldahil tipsizlikten 6 ayı garanti. Nerden bu kadar çok at hırsızı tipinde adamları bulup oynatıyorlar bilmiyorum. Geçen yüzyıldan kalan konu ve karakterler de aşırı derecede sıkıcı...

Sıkı bir televizyon takipçisi oldunu anlayabiliyorum. :D Söylediklerine katılıyorum.

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kurtlar vadisi pusu ve avrupa yakası dışında tvye bakmıyorum , arada evdekiler seyrederken rastlıyorum hepsi birbirinden rezalet kalksınlar gitsin..

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence binbir gece kadar dandik bir dizi yok

dizi onur ile şehrazat mıdır nedir o küsüp buluşmasıyla kaç sezon geçirdi

hele o bi tane adam var dı kaç kere evlendi ayrıldı 4 mü oldu arap mıdır nedir o öle

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen öyle , sürekli şehrazat böyle başarılı , yok şöyle güzel , onuru ikide bir kadınla yakalar ama suçsuzdur .. birde saatlerce sürer..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
benceeee bez bebek ... böle saçma sapan diziler yok muu hele günün her saatinde gösterilmiyor mu çıldırıyorum yaahuuu :D

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beowulf dedi ki:
avrupa yakası saçma fala değil evt biraz abartmış olabilirler ama onun kadar güzel bir dizi yok bence tabiii lost tan sonra

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kanal D tarafından yayınlanan herhangi bir dizi adı verirseniz hepsi sayarım.. Keza adamların dizilerinde tek değişen oyuncular ve background konu monu hepsi aynı :)))
bi olay olur heh mutlu oldu derken muzık gene dan dan dan ve tyeni olay başlar :(

mscebln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede kavak yelleri çok saçma bir dizi

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Preses Perfinya varya yeni çıkan... hayatımda böyle saçma dizi görmedim.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
şıra
ezme gelin
kavvak sızıntısı
kadın programları ve sihirli büyülü perili öcülü çocuk filmleri

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doktorlar başta Grey's anatomy olmak üzere bütün hastaneli yabancı dizilerden arakladıkları ne kadar şey varsa derme çatma koyuyolar tahammül edebildiğim kadar gene ne saçmalamışlar ne araklamışlar diye izliyorum.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yaprak dökümü
dizinin ana teması baldız baldan tatlıdır ile kalmıyor komşu kızından 60lık babaya kadar gidiyor. 5. sınıf insanların dizisi

saadet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saçma olmayan bi Sınıf vardı, onu da Show TV resmen harcadı (izleyenler ne demek istediğimi bilir). Neyse ki ATV'de başlayacak tekrardan :)
hiç izlemek nasip olmadı ama beğeneceğimden eminim o diziyi, atv de başladıktan sonra kesinlikle bildirin
rica ediyorum:sorry2:

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Saçma olmayan bi Sınıf vardı, onu da Show TV resmen harcadı (izleyenler ne demek istediğimi bilir). Neyse ki ATV'de başlayacak tekrardan :)
Alengirli çok iyi bir haber bu show un iç yapımı olarak yaptığı ve begendigim tek diziydi.adamlar kaldırdılar ya komedi.Türk tvlerinde saçma olmayan dizi yokki 10.bölümden sonra genelde senaristler bişey üretemedikleri için saçmalamaya başlıyorlar:razz:

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o kadar sıkıldım ki artık hiç birini izlemiyorum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
prenses barbunya, bez bebek, selenağa bir de 3 günlük yaz dizileri var.