- Reaksiyon puanı
- 19,152
Sonrada saldırdı diyorlar?Ben de magazini sevmem, özellikle paparazilerin inadını.
Sonrada saldırdı diyorlar?Ben de magazini sevmem, özellikle paparazilerin inadını.
Yeni gelin eviKısmetse olur ?
O ne aga.Kısmetse olur ?
Anlatmasam daha iyi ?O ne aga.
İzlemeye gitsem daha kötü olur. Hadi anlat gece uyuyamam.Anlatmasam daha iyi ?
Kızlar + Maço erkekler + Tek ev gerisini tamamlarsın ?İzlemeye gitsem daha kötü olur. Hadi anlat gece uyuyamam.
Aklıma getirmek bile istemiyorum. Fakat geldi bile. ??Kızlar + Maço erkekler + Tek ev gerisini tamamlarsın ?
Eee dedim ama anlatmayayım diye ?Aklıma getirmek bile istemiyorum. Fakat geldi bile. ??
Neyse np. Patlamaya devam??Eee dedim ama anlatmayayım diye ?
TV kanalı diyor.YouTube kanalı olur mu?
Yalı çapkını daha kötüsü gelene kadar ( kısmetse olur dicem de o da şu an tvde değil ytde )televizyon aldı başını gidiyor. Neredeyse hiç televizyon izlemiyorum ama karşılaştığımda sürekli bu ne diyorum. Sizin de saçma bulduğunuz televizyon programları var mı? Neden? Bir de izlemeyi sevdiğiniz var mı?
Yalı Çapkını???. Annem zoruyla izliyorum. O onu aldatır. O onla kavga eder beş dk sonra mucuk mucuk. Gerçekten çok saçma ?.Yalı çapkını daha kötüsü gelene kadar ( kısmetse olur dicem de o da şu an tvde değil ytde )
Geçen izledim. Güzeldi.Yalı Çapkını???. Annem zoruyla izliyorum. O onu aldatır. O onla kavga eder beş dk sonra mucuk mucuk. Gerçekten çok saçma ?.
Yani sarıyor fakat konu saçma ?.Geçen izledim. Güzeldi.
Türkiye’de ki tüm programlartelevizyon aldı başını gidiyor. Neredeyse hiç televizyon izlemiyorum ama karşılaştığımda sürekli bu ne diyorum. Sizin de saçma bulduğunuz televizyon programları var mı? Neden? Bir de izlemeyi sevdiğiniz var mı?
Doğru karar.Kurtlar Vadisi Pusu dan sonra televizyon izlemeyi bıraktım.
Kurtlar Vadisi Pusu dan sonra televizyon izlemeyi bıraktım.
Kısmetse Olur, Esra Erol, Müge Anlı, Survivor ve günümüzdeki bütün Türk dizilerini saçma buluyorum.televizyon aldı başını gidiyor. Neredeyse hiç televizyon izlemiyorum ama karşılaştığımda sürekli bu ne diyorum. Sizin de saçma bulduğunuz televizyon programları var mı? Neden? Bir de izlemeyi sevdiğiniz var mı?
Bende Behiç Türkcan öldükten sonra bıraktım TV izlemeyiKurtlar Vadisi Pusu dan sonra televizyon izlemeyi bıraktım.