Soru En saçma bulduğunuz televizyon programı?

beyzanurbaysan

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
208
Televizyon aldı başını gidiyor. Neredeyse hiç televizyon izlemiyorum ama karşılaştığımda sürekli bu ne diyorum. Sizin de saçma bulduğunuz televizyon programları var mı? Neden? Bir de izlemeyi sevdiğiniz var mı?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Seni Axtariram bizde yayınlanıyordu şimdi bilmiyorum devam ediyormu etmiyormu. Polisin bile bulamadığı adamları bulup arkadaşlarıyla 50 yıl sonra görüştürüyordular. :D

Mübarekler sanki İnterpol'da çalışıyorlar.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Heralde en saçma program Kısmetse olur. Hiç televizyon izlemiyorum.
Kısmetse olur çok tiksindirici bir program hocam ya. Midem kalktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

televizyon aldı başını gidiyor. Neredeyse hiç televizyon izlemiyorum ama karşılaştığımda sürekli bu ne diyorum. Sizin de saçma bulduğunuz televizyon programları var mı? Neden? Bir de izlemeyi sevdiğiniz var mı?

O kadar saçma yapımlar var ki hangisini sayalım. İzleyenin vaktine yazık. Ben TRT kanalları dışına çıkmamaya çalışıyorum. Cidden kaliteli. TRT 2 ve TRT Belgesel herkese tavsiyemdir ?

Son düzenleme:

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Seni Axtariram bizde yayınlanıyordu şimdi bilmiyorum devam ediyormu etmiyormu. Polisin bile bulamadığı adamları bulup arkadaşlarıyla 50 yıl sonra görüştürüyordular. :D

Mübarekler sanki İnterpol'da çalışıyorlar.
Çukur da öyle. 250.000 polis her yere giriyor ama Çukur'a giremiyor.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Yıllardır televizyon izlemiyorum ama evlilik programları, müge anlı, gündüz kuşağı, fox atv gibi kanallarda yayınlanan saçma aşk dizilerinden nefret ederim.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Dizilerin çoğunu aşırı saçma buluyorum ama benim için en saçma program Arka Sokaklar olabilir. Keşke Kanıt dizisi devam etseydi.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Bence en iyi çözüm cidden güzel ve kaliteli değilse dizi izlememek. 2.5 saat işkence gibi. Reklamlar da cabası. Süreyi doldurmak için saçmalıyorlar. Şahsen dizi izleyeceğime kahve eşliğinde film izlerim ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Televizyon izlemiyorum fakat Gen Z sağ olsun Kısmetse Olur diye bir program olduğunu bilmeyen yok. Murat Soner'in videosundan neler döndüğüne baktım, durum üzücü.