- Reaksiyon puanı
- 129
Sürprizbozan.+1 de o yazı gizlemeyi nasıl yaptın ?
Sürprizbozan.+1 de o yazı gizlemeyi nasıl yaptın ?
İki değil ki, bütün forum görecek.İki kişinin bildiği sır sır değildir.
Burayı açarsan psikolojin bozulabilir...huehuehuehuehuehuehuehuehuehuehueheu
Burayı açarsanız yatağınızın altından Zaur çıkar...Zaur abi sana iş çıktı deseneBurayı açarsan psikolojin bozulabilir...huehuehuehuehuehuehuehuehuehuehueheu
EğlencelilerAbi niye bu tür konular yoğunlaştı?
bende diyorum neden bu tabelalardan biri neden eksik
Önceden askeri olan bir bölgedeydi fakat artık orası askeri bir bölge değildi, ev vardı orada. Evin bahçesinin önünde bu tabela vardı, bağlanmış da değildi. Ben de güzel bir hediye olduğunu düşündüm.bende diyorum neden bu tabelalardan biri neden eksik
yeterince karanlık değil bencekira olup, herkezi koronadan öldürmem?
Yazlıktayken yanlışlıkla öldürdüğüm arkadaşımı ve onu asitle erittiğimi anlatsam, forum kapanır mı acaba?Keşke birileri gerçekten karanlık ve en derin sırrını buraya yazsa ve forum kapansa.?
Oda bişeymi ben tenha sokakta arkadaşımın kafasını kestimYazlıktayken yanlışlıkla öldürdüğüm arkadaşımı ve onu asitle erittiğimi anlatsam, forum kapanır mı acaba?
Neyden bahsettiğini anlamadımBenim dediğim başkaydı ama her neyse. ??
İşte bir kere bakkala gittim bana sefojesfısjfsofjsfs dedi.Memlekette gitmiştim ben bi tane tofaş arabanın kapısını açmaya çalışmıştım ve ilk denemede açıldı baktım bir tane adam bana ordan bağırmaya başladı yanimada gelmiyor adam o ara ben adama bi gıcık oldum arabanın kapısına bir tekme attım kapının ortası baya bir eğildi ben ordan kaçtım içimde bir vicdan azabı var ama