Andromeda_
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 79
Artık bende biliyorum ?Üzgünüm. Bu bir sır.
Artık bende biliyorum ?Üzgünüm. Bu bir sır.
Ya herkese de söylemiştim ama?Trump'ın gizli ajanı benim kimseye söylemeyin ?
Hocam tam olarak okulun konumu neresidir? Belki sizden daha yakınızdır bi uğrarken alırız 2 dakika :dvalla benim en karanlık sırrım şuydu ilkokuldayken bir okul merdiveninin altında tuhaf ainler yapardık kalemi alıp 50 kuruşluk su ile yıkayıp zemzemle temizledikten sonra ruhlarımızı şeytandan arındırdığımızı zannederdik hala o merdivenin altında kalemi öyle yıkarız (daha karanlık sırlar için okulun otoparkına ve bodrumuna gelebilirsiniz) orda ne mi var arkadaşlarımdan birisi ps4 getirip oradaki külüstür televizyona takmıştı hala orda duruyor bi ara alalım onu temizlikçiler veya okul müdürü görmeden
Kardeşimin kafasının üstünde Mevlana gibi döndüm.O haraketin inceliğiii güzelliğiii beni benden aldıMemlekette gitmiştim ben bi tane tofaş arabanın kapısını açmaya çalışmıştım ve ilk denemede açıldı baktım bir tane adam bana ordan bağırmaya başladı yanimada gelmiyor adam o ara ben adama bi gıcık oldum arabanın kapısına bir tekme attım kapının ortası baya bir eğildi ben ordan kaçtım içimde bir vicdan azabı var ama
evladım ben annenin akşam babana anlatırsın 1 milyar dolarlık bardağı kırmak neymiş sana anlatsınİtiraf ediyorum anne o bardağı abim değil ben kırmıştım
Bazen bende istiyorum Polat Alemdar olmak :/Kendimi Polat Alemdar sanıyorum ve ülkenin başına geçsem cahil, saygısız insanların kellesini vurdururdum.
(misal geçen Cuma namazına gittiğimde yanımdaki eleman maskeyi çeneye indirmişti, güzel bir dille uyarmama rağmen maskeyi düzgün takmamıştı. Bence bunun ölmesi gerekiyor ama yasal değil...)
derste kamera açık güldürmeyin beniFBİ aç kapıyı aç.
kamera açık güldürmeyin beni şimdiFBİ aç kapıyı aç.
Gülderste kamera açık güldürmeyin beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
kamera açık güldürmeyin beni şimdi
o kapıyı açsam belkide bunların hiçbiri yaşanmazdıFBİ aç kapıyı aç.
YAPMIŞMIYIM BİLMİYORUMArtık bende biliyorum ?
Creative ve de SDN'nin(Büyük harflerle yazacaksın oğlim. Akıllı ol. Yoksa Adana'ya göndeririz. ?)@Creative ın kim olduğunu bilmiyorum ve sdn nin
youtube kanalına abone değilim
Benimkide hhhhhjejodjdbdkskdndjsksnnddbdbdnksdndndndddkkdnndkdkdndjdkend dndjdfuiriejebdbdhdueiekeksndbdbdbnfnfjfjfj
gizli yazıgizli nasıl yazıyorsunuz ??