En iyi virüs programı tavsiyesi

xstudent7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc nin yanında gelen virüs programının süresi doldu. yeni program yüklemek istiyorum, sizce hangi virüs programını yüklemeliyim ?:scared:

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
eset, comodo, kaspersky veya nortondan birini tavsiye ederim

xstudent7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam virüs programını full yapmak için ne yapmalıyım peki?

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
ESET NOD 32 / cOMBo FİX

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam virüs programını full yapmak için ne yapmalıyım peki?

Korsansın yani ! ? Madem virüs programlarına meraklısın 20 TL VERİCEKSİN 1 SENE KULLANACAKSIN Üstelik 2 PC HAKKIN VAR KORSANA HAYIR! Crack Tavsiyesi Vermeyin

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ya arkadaş şu webroot secureanywhere i deneyin,sitesinde 6 aylık ücretsiz.İndirin kurun.Eğer pc nizi yavaşlatır ve de bir tane virüsü atlarsa buradan bana söylemediğinizi bırakmayın.Ama dediğim kadar varsa bir duanız yeterli.Saygılar.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Webroot'u VirusTotal'den en sonunda men ettiler :mrgreen:

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Adam Crack Arıyor "AĞIR KORSAN

xstudent7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya zaten crackli arasam birsürü var, buraya yazmazdım. Hem crackli virüs programı nekadar iş görücek. Microsoft Security tarzı vardır belki diye sordum. şimdi deneyip hoşuma gideni satın almayı düşünüyorum :thumbup:

Ya arkadaş şu webroot secureanywhere i deneyin,sitesinde 6 aylık ücretsiz.İndirin kurun.Eğer pc nizi yavaşlatır ve de bir tane virüsü atlarsa buradan bana söylemediğinizi bırakmayın.Ama dediğim kadar varsa bir duanız yeterli.Saygılar.

Deniycem hocam. Bahsettiiğiniz kadar vardır umarım :thumbup1:

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Ya zaten crackli arasam birsürü var, buraya yazmazdım. Hem crackli virüs programı nekadar iş görücek. Microsoft Security tarzı vardır belki diye sordum. şimdi deneyip hoşuma gideni satın almayı düşünüyorum :thumbup:

Deniycem hocam. Bahsettiiğiniz kadar vardır umarım :thumbup1:

"Hem crackli virüs programı nekadar iş görücek." Crack 'ği Küçümseme Baya İşe Yarıyor Farkı Lisansı Kırılmış Olması İşlevi Aynı

xstudent7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Hem crackli virüs programı nekadar iş görücek." Crack 'ği Küçümseme Baya İşe Yarıyor Farkı Lisansı Kırılmış Olması İşlevi Aynı

adam lisansını kırıp okadar uğraşıp bize saf programı vericek hali yok, illaki kendi çıkarını9da katar içine. hepsi demiyorum ama o istisnaları bulmak lazım. onun için de AĞIR KORSAN olmak lazım :cool:

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Webrott bu dosyadan şüphelendim diyor,istersen sil istersen devam et.Ama herşeye de atlamıyor.Zevkler ve de antivirüsler tartışılmazmış.Kolay gele.Saygılar.

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
adam lisansını kırıp okadar uğraşıp bize saf programı vericek hali yok, illaki kendi çıkarını9da katar içine. hepsi demiyorum ama o istisnaları bulmak lazım. onun için de AĞIR KORSAN olmak lazım :cool:

Kendi Çıkarından kastın Nedir Ne yapar mesela Crack Yapan adam

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 seneden beri Kaspersky kullanıyorum. Şu anda bilgisayarımda Kaspersky 2015 İnternet Security yüklü. Bu zaman zarfında bir kere dahi virüs, zararlı yazılım vb. gibi herhangi bir yazılımdan dolayı bilgisayarım zarar görmedi. Şu bir gerçek giriş seviyesi bilgisayarlar için Kaspersky biraz ağır geliyor. Donanımınız orta üzeri ise bence çekinmeden Kaspersky kullanabilirsiniz. İyi Akşamlar.

xstudent7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi Çıkarından kastın Nedir Ne yapar mesela Crack Yapan adam

O adamın zevkine kalmış. içeri yerleştirilen bir virüs ile senin koruyorum diye düşündüğün bilgilerine sahip olabilir. O yüzden, crack kullanacağım en son program antivirüslerdir.

6 seneden beri Kaspersky kullanıyorum. Şu anda bilgisayarımda Kaspersky 2015 İnternet Security yüklü. Bu zaman zarfında bir kere dahi virüs, zararlı yazılım vb. gibi herhangi bir yazılımdan dolayı bilgisayarım zarar görmedi. Şu bir gerçek giriş seviyesi bilgisayarlar için Kaspersky biraz ağır geliyor. Donanımınız orta üzeri ise bence çekinmeden Kaspersky kullanabilirsiniz. İyi Akşamlar.

Katılıyorum.

Zaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle bitdefender öneririm. 6 aylık ücretsiz deneme sürümleri internette mevcut. g2a gibi sitelerde 1$'a keza 6 aylık total security sürümleri satılıyor. çoğu testlerde liderdir.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Ücretsiz arıyorsan 360 Total Security üstüne tanımam. Kasma kesinlikle yapmıyor, avira ve bitdefender motorlarını da kullanıyor. Hem kendi koruması, hemde iki tane başarılı antivirüs programının motorlarını kullanıyor. Çoğu antivirüsde olmayan sistem hızlandırma vs ile geliyor. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
360 Total Security | PC için Ücretsiz Antivirüs Yazılımını İndirin

Herşeyden Anlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adwcleaner İnternet tarayıcındaki virüsleri temizler tarayıcıyı hızlandırır sisteme karışmış dosyaları bulup kökünden siler en güçlü virüs programlarının başında gelir

Erdal Tefikov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de ESET NOD, gönül rahatlığı ile kullanın. Biraz araştırıp uzun süreli TRİAL anahtarlar da bulunur ve hiçbir sorun yaşamadan kullanın.

Aliikemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows kullanıyorsan defender diye bir uygulaması var windows' un ben onu kullanıyorum gayette memnunum sıkıntı çıkartmadı ayrıca ücretsiz