xstudent7
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
pc nin yanında gelen virüs programının süresi doldu. yeni program yüklemek istiyorum, sizce hangi virüs programını yüklemeliyim ?:scared:
aslında virüs totalda iyi ama BENCE avast antivirüs
Sen olayı yanlış anlamışsın. Linke tıklayıp tabloyu biraz incelemeni tavsiye ederim.
Hocam virüs programını full yapmak için ne yapmalıyım peki?
Adam Crack Arıyor "AĞIR KORSAN
Hangimiz her programı legal kullanıyoruz ki![]()
Ya arkadaş şu webroot secureanywhere i deneyin,sitesinde 6 aylık ücretsiz.İndirin kurun.Eğer pc nizi yavaşlatır ve de bir tane virüsü atlarsa buradan bana söylemediğinizi bırakmayın.Ama dediğim kadar varsa bir duanız yeterli.Saygılar.
Neden men ettiler?
Ya zaten crackli arasam birsürü var, buraya yazmazdım. Hem crackli virüs programı nekadar iş görücek. Microsoft Security tarzı vardır belki diye sordum. şimdi deneyip hoşuma gideni satın almayı düşünüyorum :thumbup:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Deniycem hocam. Bahsettiiğiniz kadar vardır umarım :thumbup1:
"Hem crackli virüs programı nekadar iş görücek." Crack 'ği Küçümseme Baya İşe Yarıyor Farkı Lisansı Kırılmış Olması İşlevi Aynı
adam lisansını kırıp okadar uğraşıp bize saf programı vericek hali yok, illaki kendi çıkarını9da katar içine. hepsi demiyorum ama o istisnaları bulmak lazım. onun için de AĞIR KORSAN olmak lazım![]()
Kendi Çıkarından kastın Nedir Ne yapar mesela Crack Yapan adam
6 seneden beri Kaspersky kullanıyorum. Şu anda bilgisayarımda Kaspersky 2015 İnternet Security yüklü. Bu zaman zarfında bir kere dahi virüs, zararlı yazılım vb. gibi herhangi bir yazılımdan dolayı bilgisayarım zarar görmedi. Şu bir gerçek giriş seviyesi bilgisayarlar için Kaspersky biraz ağır geliyor. Donanımınız orta üzeri ise bence çekinmeden Kaspersky kullanabilirsiniz. İyi Akşamlar.