En iyi ücretsiz cd/dvd yazma programı hangisi

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar iş yerindeyim dvd ye veri yazmam gerekli ama nero ya alternatif ücretsiz bişey arıyorum ama o kadar çokki kafam karıştı arkadaşlar sizin önereceğiniz ücretsiz iyi iş görebilecek cd/dvd yazma programı nedir türkçe dil desteği olursa daha makbule geçer

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Veri için Ashampoo Burning Studio

Kalıp için ImgBurn (Tr var)

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
adam ücretsiz demiş ısrarla ashanpoo diyorsunuz Cdburnerxp işini çok rahat görür

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=132403]speedy[/MENTION] nickli arkadaşa katılıyorum bugün denedim burnaware adlı programı oldukça güzeldi ayrıca hızlı.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ben kaç tane ücretsiz program denedim ama bir türlü ofisteki makinenin yazıcısını görmemişti programlar, en son cdrtfe ile yazabildim.

leaderturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ashampoo burning studio kullanıyordum düne kadar fakat ashampoo ile yazdığım bazı cdler bilgisayarda açılmıyor ya da okusada çok yavaş okuyor cdyi ve farkettim ki nero ile yazdığımda cdyi cdnin arkası yanık yeri daha koyu gözüküyor.Şuanlık bu yüzden nero kullanıyorum.

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Roxio Burn :) Çok basit kullanımı var DVD takınca sağ altta ikon çıkıyor dosyanı icona sürükle iconun altındaki kutucuğa dvd adını yaz ve yak! :D