En Iyi Türk Torrent Sitesi

grafikerdanbo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana da türk torrent sitesi davetiyesi gönderebilir misiniz

teşekkür ederim

ByRip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
( ALINTI )

Merhabalar Arkadaslar Ben DjFenixx Beni cogu Uyeler Bilir Ve Cogu siteler Bilir. Bugun
Aturk.org Adli Siteden Basedicem size Sitede 2 kendini bilmez Geri Zekalilar Var Birisi ChesTR oburu de SweSmed. Paneleri VAr Diye siteleri kendinin saniyolar ve bi terslik oldugunda Banla Tehtit Ediyolar !! Bugun Ben siteye Girdim Bu ChesTR arkadaslar konusmak istedim (Buyuk Ispiyoncu ) SweSmed geldi: Daha Devam Edersen Seni Banlarim dedi CaPS TIKLA : http://i.imgur.com/kmSiXJ1.png Bende Ona OM ( Ozel Mesaj) de yazdim ki: abi dedim panelin varsa site senin sanma dedim ve banladi !! Size Tavsiyem o Siteye Gitmeyin Arkadaslar Site Bu 2 Geri Zekyali dan Dolayi Battar !! Bunu Arkadaslarina da Gonderirseniz Site Adresi: aturk.org/index.php Sevinirim Saygilar DJ Fenixx.

koraykaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar selam :

hasta kardeşim (down sendromlu) turkce komedi filmleri seviyor onun izlemesi için aradım ama bulamadım. torrent sitelerinin davetiyelerinden bana da gönderirseniz sevinirim. Herkese iyi akşamlar.

mail adresim: konferansalerts@gmail.com

TorrentTurk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EfsaneArsiv.TK Efsanelerin Yeni Adresi !! Sitemizde Uploader,Dj ve modernator alimlari vardir !! Daha ne Bekliyosunuz Tiklayin ve Uye Olun !!!