En Iyi Türk Torrent Sitesi

ByRip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
( ORİJİNAL TANITIM YAZIMIZ )

Dünyadaki bütün torrent sitelerinin ortak amacı olan "paylaşım" için yeni bir adresle karşınızdayız.

www.torrentvip.org

Hemen her kategoride aktif olduğumuz sitemizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Başlangıç olarak yeni üyelerimize hoşgeldin hediyesi 10GB upload ve 1 adet davetiye hediye ediyoruz.

Yönetim ekibimiz yaşlarının da verdiği deneyimle, sizlere hemen her konuda destek verebilecek bilgi birikimine sahiptir. Sizleri de sitemize bekliyoruz. İsterseniz Dj, uploder ve moderator olarak görev alarak destek verebilirsiniz.

Adımız da amacımızı ortaya koyuyor. Gelin ve "Hadi Paylaşalım"

ekooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim site vardı da kapandı çoğu. Artık firmalar çok uğraşıyorlar

ByRip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
( ORİJİNAL TANITIM YAZIMIZ )

Dünyadaki bütün torrent sitelerinin ortak amacı olan "paylaşım" için yeni bir adresle karşınızdayız.

www.torrentvip.org

Hemen her kategoride aktif olduğumuz sitemizde size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Başlangıç olarak yeni üyelerimize hoşgeldin hediyesi 10GB upload ve 1 adet davetiye hediye ediyoruz.

Yönetim ekibimiz yaşlarının da verdiği deneyimle, sizlere hemen her konuda destek verebilecek bilgi birikimine sahiptir. Sizleri de sitemize bekliyoruz. İsterseniz Dj, uploder ve moderator olarak görev alarak destek verebilirsiniz.

Adımız da amacımızı ortaya koyuyor. Gelin ve "Hadi Paylaşalım"

vacco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimsede yokmu acaba? acil lazımda:unsure:

eurobattle231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayın yoldaşlar
leechturk
turknova
davetiyelerinden birisini veya birkaçını elinde bulunduran kimliği belirli veya belirsiz şahıs(lar) agalar paşalar eurobattle231@gmail.com adresine yollarsa bi garibanın başını okşamış sayılır(lar) thanks brolar.

umutt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
attachment.php

Ekli dosyayı görüntüle 10320
attachment.php

attachment.php

www.
turkdepo.biz/
www.leechturk.com/
www.turknova.net/