En Iyi Türk Torrent Sitesi

cenkzenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1:Torrent Lech
2:Bitgamer
3:Zamunda

Hız
Torrent lech Seed Box sayısı 30
Bitgamer 20
Zamunda 10

konu kapanmıştır diğerlerini salla gitsin.

Hangi Türk Torrent Sitesinde Kendine Ait Seed box var hepsi kopyala yapıştırcı.
Bence hiçbirşeyi yapamadığımız gibi bunuda yapamıyoruz veya dandik.

Adam Sitesinde kocaman Dünyanın en büyük torrent sitesi yazıyor zamunda torrentlerini veriyor bunu yapan türk torrentler.
Gerçekler acı ama iyidir insanlarımıza doğruları söylemek gerekli.

bahsettiğim sitelerde üyeliklerim var isteyene davetiye gönderirim.

Torrent Lech twitterdan davetiye veriyorlar alın

kutup95

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dublaj film için alpstorrent'i öneririm

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
su Torrent olayına bir ben girmedim herhalde

mokocom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet oldukça geniş bir derya. Her geçen gün büyüyen, milyonlarca verinin kaydedildiği devasa bir veritabanı. Bu veritabanında var olan dosyalara erişim sağlamak, film ve müzik gibi materyalleri elde etmek ise her internet kullanıcısının hayalini süsler; ancak çok azı bunu başarabilir. Kullanıcı kesimin büyük çoğunluğunu bilinçli insanların oluşturduğu torrent sektörü ise, tam da bu noktada kullanıcılarına hizmet sunar: interneti ayaklar altına sermek.
Birbirinden farklı torrent sitesinin bulunduğu günümüzde, torrent indirmek yabancı kullanıcılar için sıradan günlük işlemler arasında yer alıyor. Ülkemiz insanlarının film ve dizileri takip etmek için online izleme yolunu tercih ederek bilgisayara herhangi bir download işlemi yapmak istemez. Bunun başlıca sebepleri arasında çoğu ev internetinde var olan kota sorunu gelirken, arşivcilik ve paylaşımcılık ruhunun gelişmemesi sıralanabilir. Yurtdışında ise durum tam aksidir, insanlar online izleme sitelerine hiç rağbet göstermedikleri gibi; kategorilere göre ayrılmış farklı farklı torrent sitelerinde var olan sunumları bilgisayarlarına indirir ve paylaşımcılık ruhunun gelişmesine katkıda bulunurlar. Kültür farkı dedikleri bu olsa gerek aslında.
Evet, toplumumuzda torrent kullanımı ne yazık ki halen daha istenilen seviyeye ulaşabilmiş değil. İnsanlar ön yargıyla yaklaştıkları ve hızlıca işlerini görmeye odaklandığı için, torrent gibi nisbeten karışık (private tracker'lara davetiye bulmak gibi) işlemlerle uğraşmak yerine ya söz konusu dizi / filmi online olarak izlemeye yöneliyor; ya da dosya upload servislerini kullanıyor.
Bu gidişatın farkında olan ve bu duruma bir "DUR!" diyerek toplumumuza torrent kültürünü aşılamak isteyen TurkDepo ise tüm algıları yıkmak üzere kolları sıvamış durumda. İnsanları cezbeden ve her akşam TV başına kilitleyen dizileri TDRG adındaki Release Grubuyla reklamsız, kesintisiz ve kaliteli bir şekilde üyelerine sunan TürkDepo; şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Bir torrent sitesinden beklenen her şeyi karşılayan, tüm kategorilerini güncel tutmaya özen gösteren ve şimdilik davetiyeyle üye alımı yapan bu harika oluşumun müdavimleri arasında sizler de yerinizi almak isteyeceksiniz.

arw3nxul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent.eu

--- Mesaj Güncellendi ---

turktorrent.eu ama onda üyelik alımı yok

xsxixsx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrent-oyun.com sitesini kullanıyorum memnunumda zamunda yı da herkez öneriyor ama hiç denemedim

myth_spy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam zamanda da davetiye yollarımızın isml_gkblt@hotmail.com

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar yabancı filmler ve programlar icin fireworks un Torrent Finder toolbar i var onu kullanabilirsiniz çok isinize yarar

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok fazla bilmiyorum önüme geleni indiririm...indireceğim şeyi bana versinde hangisi olursa olsun...:)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben de zamunda ile torrentturk kullanıyorum şimdilik yetiyor bana :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Arena,Leechtürk gerisi boş.

odesya691

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TORRENTKAFE.COM tavsiye ederim site yeni açıldı download ınızın kayıtları tutulmuyo ayrıca guncel paylasımlar mevcut

emreatl20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar en sonunda arena-tr yi test etme imkanım oldu ve sınıfta kaldılar :D zamunda dan şaşmayın