[MENTION=83278]samilcan[/MENTION] dostum zamunda davetiye atabilir misin?O dediğin dandik torrent sitelerinde Ben zamunda kullanıyorum ve bugüne dek istediğim herşeyi rahatlıkla indirdim.
@samilcan dostum zamunda davetiye atabilir misin?
www.turkdepo.biz en kaliteli yayın yapan sitedir bence
Arkadaşlar eskiden var olan ve kapanan torrenturkey.biz yeniden sizlere merhaba demektedir. sizleride torrenturkey.biz adresimize bekliyoruz. üye alımlarımız şuan için davetiye sistemi ile olunmaktadır. davetiye isteğinde bulunmak için Buradaki Adrese Davetiye İsteği Konulu Mesaj İle Bildirmeniz Yeterlidir.. Davetiye İsteği İçin TIKLAYINIZ
Türk torrent siteleri ücretsiz ve davetiyesiz olanların çoğuna üye oldum yada baktım çıktım Genel bi özellik olarak standart renkler ve standart radyo,yerli torrentlerde çekilmez bi şekilde radyo adı altında çekilmez çilekeş müziklerle sitede yarım yamalak yapılmış 1 yükleyen 2 çekenli indirmeyi bitirenin yangından mal kaçırırcasına kaybolduğu güzide mekanlar.
Hal böyle olunca paralı torrent sitelerininde böyle olacağını düşünmemek elde değil ki garantisiz kesintisiz olmayacaklarıda kesin değil 1 aylık VİP olup elimizde patlamasıda kuvvetle muhtemeldir.
İlk mesajımda bu kadar uzun bahsetmemin sebebi bizde torrent kültürünün yerleşmediği ve bu gidişlede oluşmayacağı kanaatindeyim.
Davetiyeli yada ücretli torrent sitelerinide anlamış değilim torrentte bir paylaşım ne kadar çok kişiye ulaşır ulaştırılırsa okadar çok kişice paylaşımı sağlanırsa okadar iyi olmasına rağmen bizim gözütok torrent sitelerimiz ise VİP sistemiyle parayı ver paylaşmasanda canımız kanımızsın mantığında devam etmekteler buda işin diğer bi yüzü
Birazcık dağını zve uzun oldu ama meselenin özünü anlatabilmişimdir umarım.
Sitede ki arkadaşlardan bulabilirseniz seçkin yada girişi zor olduğu için öle düşünülen sitelerden davetiye edinmek ve torrent mantığına uygun şekilde çektiğiniz kadar paylaşmayıda zevkle yapmanız dileğiyle...