Arkadaşlar ben bittürke üye olmak istiyorum,ama davetiye falan istiyo bu nedir,Ben bittürke nasıl üye olabilirim,nereden üye olucam,üyelik ücretliyse ücreti nereden nasıl ödiyecem,ücreti ödeyince davetiye istemiyomu eğer istemiyosa ücreti nasıl ödiyecem bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:16 ----------
Arkadaşlar ben bittürke üye olmak istiyorum,ama davetiye falan istiyo bu nedir,Ben bittürke nasıl üye olabilirim,nereden üye olucam,üyelik ücretliyse ücreti nereden nasıl ödiyecem,ücreti ödeyince davetiye istemiyomu eğer istemiyosa ücreti nasıl ödiyecem bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. oguzganal@hotmail.com bana lütfen bilgi verin.
hemen hemen hepsinde aynı şeyler oluyor. Arena-Tr olabilir mesela. Ama tavsiyem dizi falan indirmeyeceksen program film için yabancı siteleri kullan. ne davetiye sıkıntısı var ne ratio. btjunkie - the largest bittorrent search engine bu siteyi öneririm
http://imageshack.us/photo/my-images/19/adszddx.png/ buraya bir bak istersenZamunda dan bahsetmiyorum genel olarak bütün torrent sitelerinde adam gibi seed yapan türk yok
Yerli Olarak : Arena-Tr.Com
Yabancı ise : Zamunda.Net
Ben Genellikle Bu 2 Siteyi Kullanırım