En Iyi Türk Torrent Sitesi

:::

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İNGİLİZCE mi öldürüyor anladığım kadarıyla şöyle yazayım

zamunda ya gir
Welcome, kullanıcı adın [logout] İNGİLTERE BAYRAĞINA TIKLA

:::

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bittürke üye olmak istiyorum,ama davetiye falan istiyo bu nedir,Ben bittürke nasıl üye olabilirim,nereden üye olucam,üyelik ücretliyse ücreti nereden nasıl ödiyecem,ücreti ödeyince davetiye istemiyomu eğer istemiyosa ücreti nasıl ödiyecem bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:16 ----------

Arkadaşlar ben bittürke üye olmak istiyorum,ama davetiye falan istiyo bu nedir,Ben bittürke nasıl üye olabilirim,nereden üye olucam,üyelik ücretliyse ücreti nereden nasıl ödiyecem,ücreti ödeyince davetiye istemiyomu eğer istemiyosa ücreti nasıl ödiyecem bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. oguzganal@hotmail.com bana lütfen bilgi verin.

vip, özel veya ücretli üyelik için admin@bittürk.net iie iletişime geçebilirsin

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
eski torrentler yavaş iner die bi durum anonymous torrent sitelerinde geçerlidir. piratebay olsun monovo olsun..

alemin kralı olan "zamunda" gibi bir sitede öyle sorunlar yaşanmaz. araştırmacı ve kaliteliyi bulamaya davet ediyorum yeni kullanıcıları :D:d

torrana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende üyelik alabilirmiyim torarena[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
zamunda da ingilizcede var

---------- Post added at 01:31 ---------- Previous post was at 01:30 ----------

isohunt ta var

mustafa_262

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
çooook eskiden zamunda üyeliğim vardı sonra şifre kaybettim tekrar üye olamadımda...
şimdi isohunt - arenabg - demonoid ve google den arıyorum torrentleri.. :(

zamundada ortak hesap kullanılabiliyor mu ?

kutup95

Asistan
Reaksiyon puanı
0
türkçe dublaj film için torrent sitesi önerebilirim :)

www.alpstorrent.com

açık üyelik açık tracker ile hizmet veriyorlar , ziyaret etmenizi tavsiye ederim :)

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yerli Olarak : Arena-Tr.Com
Yabancı ise : Zamunda.Net

Ben Genellikle Bu 2 Siteyi Kullanırım

:) İmzamı atıyorum altına. [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] sıkıntı yok Divxplanet var :) Olmadı Çat-Pat Google Çeviri var. :)

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya türk torrenleri paraistiyor bendende kuruş cıkmaz upload isterlerse uplod ederim ama para vermem :D torrenti 7/24 acık bırakırım ama yok oyle bir site :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
leechturk en iyisiydi ama leechturk kapanınca turktorrent idare etti şu an ise türk torrent sitesi ayda yılda bir kullanıyorum

ede25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türk torrent siteleri ücretsiz ve davetiyesiz olanların çoğuna üye oldum yada baktım çıktım :D Genel bi özellik olarak standart renkler ve standart radyo,yerli torrentlerde çekilmez bi şekilde radyo adı altında çekilmez çilekeş müziklerle sitede yarım yamalak yapılmış 1 yükleyen 2 çekenli indirmeyi bitirenin yangından mal kaçırırcasına kaybolduğu güzide mekanlar.
Hal böyle olunca paralı torrent sitelerininde böyle olacağını düşünmemek elde değil ki garantisiz kesintisiz olmayacaklarıda kesin değil 1 aylık VİP olup elimizde patlamasıda kuvvetle muhtemeldir.
İlk mesajımda bu kadar uzun bahsetmemin sebebi bizde torrent kültürünün yerleşmediği ve bu gidişlede oluşmayacağı kanaatindeyim.
Davetiyeli yada ücretli torrent sitelerinide anlamış değilim torrentte bir paylaşım ne kadar çok kişiye ulaşır ulaştırılırsa okadar çok kişice paylaşımı sağlanırsa okadar iyi olmasına rağmen bizim gözütok torrent sitelerimiz ise VİP sistemiyle parayı ver paylaşmasanda canımız kanımızsın mantığında devam etmekteler buda işin diğer bi yüzü
Birazcık dağını zve uzun oldu ama meselenin özünü anlatabilmişimdir umarım.
Sitede ki arkadaşlardan bulabilirseniz seçkin yada girişi zor olduğu için öle düşünülen sitelerden davetiye edinmek ve torrent mantığına uygun şekilde çektiğiniz kadar paylaşmayıda zevkle yapmanız dileğiyle...

Reaksiyon puanı
2,148
Upload hızı şöyle 500 falan olsa torrent kültürü yerleşir de 80le nereye upload yapıyorsun.

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaş hiç torrent ile indirmemiş galiba..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
tek link indir biz :D biz var indirmek link tek :D

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
www.kat.ph tek gecerim içerik sınıflandırılmış yeni cıkan filmler diziler (yabancı diziler) oyunlar programlar hatta e-booklar bile var yüksek seed garantisi var ayrıca sorunun oldugunda comments bölümden diger insanlar sana yardımcı oluyor( biraz ingilizce şart :) )