En Iyi Türk Torrent Sitesi

reflex83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba mail adresim vlkn@msn.com lütfen bana da tavsiye edebileceğiniz, türkçe torrent sitesi davetiyesi gönderebilirmisiniz. syg.

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bana göre çoğu aynı sonuçta hepsi aynı işi görüyor :D

darkgokmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
banada davetiye gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

admin@gokmencp.com

bitturk.net
arenatr.com gibi güzel yerlerde davetiyesi olan varsa yollarsa müteşekkir olurum . :)

platin1976

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar türk torentleri ile artık uğraşmıyorum. Türk torent sitelerinden birine üye olurken gördüm. Adamlar bir sözleşme yazmışlar, üye olana bir sövmedikleri kalmış. Bunun yanında özetle, bütün sorumluluklar sizin, ama bütün ipleriniz bizim elimizde ona göre diyorlar. Türk torentlerine üye olmak bir dert, resmen davetiye dileniyorsun. Hasbel kader üye olduysan üyeliğini devam ettirmek bir dert, sürekli uyarılarla azar işitip duruyorsun. Bir bakmışsın üyeliğini iptal etmişler. Ben dosya indirmenin daha kolay yollarını buldum. Birincisi, http://express-files.com/ adresinden küçük bir programı indiriyorsun. Üyelik yok, ücret yok, yükleme yapmadın, çok indirdin diyen yok, arama motoruna yaz ve yüksek hızla indir. İkincisi yabancı torent siteleri. Benim keşfettiğim bir tane var. http://kickass.to/search/kick ass to/ bu sitede bulamayacağın şey yok. 7 gün 24 saat üyeliği açık, davetiye veya ücret istemiyor. Bu tür yabancı torent siteleri varsa paylaşalım arkadaşlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca torent sitesi bulmada şu site işinize yarayabilir. http://torrent-finder.info/

amolla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitturk.net sitesine uye olabilmek icin 1 aylik bagis yaptim ama adamlar 4 gunden beri hic bir cevap cikmadi, galiba dolandirildim :(

sedatxyilmaz

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
selam türk torrent siteleri için davetiye lütfen,hangisi olursa...
syilkan@gmail.com

Arkadaşlar selamlar,
mümkünse aşağıdaki siteler için davetiye kodu gönderebilir misiniz?

www.arena-tr.com/

www.
turktorrent.eu/
www.leechturk.com/
www.turknova.net/
www.bitturk.net/
www.
torrentcell.net/

syilkan@gmail.com

selamlar,
mümkünse aşağıdaki sitelerden herjangi biri için davetiye kodu gönderebilir misiniz? teşekkürler
syilkan@gmail.com

www.arena-tr.com/

www.
turktorrent.eu/
www.leechturk.com/
www.turknova.net/
www.bitturk.net/
www.
torrentcell.net/

selamlar,
mümkünse aşağıdaki sitelerden herjangi biri için davetiye kodu gönderebilir misiniz? teşekkürler
syilkan@gmail.com

www.arena-tr.com/

www.
turktorrent.eu/
www.leechturk.com/
www.turknova.net/
www.bitturk.net/
www.
torrentcell.net/

bigboss1978

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar elimde turktorrent.eu davetiyesi var arena-tr veya bitturk davetiyesi karsılıgında gönderebilirim....

İsteyenler bana ulassınlar lutfen

fskarapinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TR Dublaj yabamcı film konusunda en iyi torrent sitesi sizce hangisi?