En Iyi Türk Torrent Sitesi

qpiell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen elinde olan arena-tr davetiyesi gönderebilir mi lütfen çok ihtiyacım var ?
qpiell@gmail.com

Şimdiden Teşekkürler.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hepsinin bir konuda diğerinden farkı var ama komple çözüm sunan, olmazsa olmaz diyebileceğim bir Torrent sitesi maalesef mevcut değil.

Bitturk > sunum çeşidi açısından çok başarılı.
Leechturk > yabancı film riplemede, Türk dizilerini canlı yayın biter bitmez hd ve hızlı sunarak önemli başarı sağlıyor.
Turktorrent > çok hareketli bir yer, çok çeşitli sunumlar var, yönetim kadrosu elinden geleni gayet iyi yapıyor.
Arena-tr > Yenilenen arayüzü çok iyi, az ama öz sunum var, sunumları çok hızlı indirebiliyorsunuz, Arena grubunun film ripleri de gayet iyi.
Turknova > Piyasa da kendine yer edinmeye çalışıyor, türkçe dizilerde, hd Rip'te gayet iyi.
Uturk > Deneyimli kadro, hızlı çözümler ve genel rip konusunda gayet iyi.

Kısaca her birinin kendince çok güzel yönleri var, nerdeyse hepsine üyeyim ve aktif olarak kullanıyorum.

wzrd22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türktorrent 5 davetiyem var bir tane arena tr veya leectürk takas edilir e mail:fatihilhan_189@hotmail.com gönderene hemen göndereceğime yemin ederim 5 kişiden fazla gönderen kişiler hariç tabi o kadar davetiyem yok çünküm :)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
zamundaya ayar oldum ne idüğü belirsiz handi dilde belli değil.

bozo42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hyperw0w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turknova.net yolladingindan eminmisin ? Gelmemişte

bozo42

Öğrenci
Reaksiyon puanı