HRNKC
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Chrome
chrome daki açıklar bilgisayarını yol geçen hanına çevirir benden söylemesi...
Chrome
Chrome
ben denemek amaçlı olarak hepsini birer ay kullandım. (chrome hariç ) hepsinin kendine ait eksikleri ve kullanıcılara zararları var. en iyisi kendin oturup kendine tarayıcı yapıcan.![]()
Deneme sonuçlarını yazsana buraya![]()
başkalarına ispat edeceğim diye sonuç çıkarmadım....
opera kıyaslanamayacak şekilde hızlı.sayfa yüklendikten sonra akıyor gibi giderken firefox görüntüyü titreterek ilerliyor.
firefox un en önemli özelliği eklentileri.ancak o da cazibesini yitirmeye başladı.çünkü tarayıcıların hepsi çok gerekli eklentileri içinde gömülü halde sunmaya başladı.
ben uzun süre firefox kullandım.ancak şimdi arada açıyorum onda da sürekli bi güncelleme yakalıyor.bakıyorum bir değişme var mi diye ancak ne hızında ne de sayfa kaydırma netliğinde bi değişme yok.
opera 9.6 sürümünü bi deneyin.iki tarayıcıyı birden açıp karşılaştırın.bariz farkı görmezseniz bu yazıyı okumadığınızı varsayın.
FireFox'un eklenti özelliği diğer tarayıcılar arasında ki en büyük farkı.Eklenti kapasitesi çok büyük.Çok eklenti var . Kendinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz en iyi tarafı bu.Bu özelliği sayesinde çok seviliyor.Hızı nıda katarsak vazgeçilmez bir hal alıyor.
1. Opera
2. Firefox... gerisi boş kaldır at işe yaramaz.
1. Opera
2. Firefox... gerisi boş kaldır at işe yaramaz.
Neden FireFox işe yaramaz.Bide arkadaşın dediği gibi Operanın ne özelliği var diğerlerin ayrı.![]()
Dikkat edersen arkadaş 1 opera 2 firefox demiş onun haricindekiler işe yaramaz diyor yanlış anlaşılma oldu sanırsam
Ayrıca kişinin ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa bence o en iyisidir.
BEnim butun ayarlarım ve pratiğim opera uzerine oldugu için onu kullanıyorum ama iş için ise firefox![]()
Tabi ki de en iyi tarayıcı firefox
internet explorer cı kaldı mı merak ediyorum![]()
Google Chrome ankete eklendi.
------------------------------------------------------------------
Opera kullanıcıları grubuna buradan ulaşabilirsiniz. Herkes davetlidir.
Firefox bence........