En İyi Tarayıcı

Sizce en iyi tarayıcı hangisi ?

• Firefox

Kullanılan: 364 44.9%
  • İnternet Exploler

Kullanılan: 149 18.4%
  • Opera

Kullanılan: 82 10.1%
  • Safari

Kullanılan: 37 4.6%
  • Maxthon

Kullanılan: 109 13.5%
  • Chrome

Kullanılan: 63 7.8%
  • Avant

Kullanılan: 6 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ieee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kapalı olup açılması beklenen sisteme (örneğin ders seçimi) en iyi opera ile giriliyor.Onun dışında firefox dan ötesi yalan ;)

tolgahanbag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mozilla nın üstüne tanımam kaç senedir hiç bir sorunla karşılaşmadım

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben denemek amaçlı olarak hepsini birer ay kullandım. (chrome hariç ) hepsinin kendine ait eksikleri ve kullanıcılara zararları var. en iyisi kendin oturup kendine tarayıcı yapıcan.:)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
opera kıyaslanamayacak şekilde hızlı.sayfa yüklendikten sonra akıyor gibi giderken firefox görüntüyü titreterek ilerliyor.
firefox un en önemli özelliği eklentileri.ancak o da cazibesini yitirmeye başladı.çünkü tarayıcıların hepsi çok gerekli eklentileri içinde gömülü halde sunmaya başladı.
ben uzun süre firefox kullandım.ancak şimdi arada açıyorum onda da sürekli bi güncelleme yakalıyor.bakıyorum bir değişme var mi diye ancak ne hızında ne de sayfa kaydırma netliğinde bi değişme yok.

opera 9.6 sürümünü bi deneyin.iki tarayıcıyı birden açıp karşılaştırın.bariz farkı görmezseniz bu yazıyı okumadığınızı varsayın.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
opera kıyaslanamayacak şekilde hızlı.sayfa yüklendikten sonra akıyor gibi giderken firefox görüntüyü titreterek ilerliyor.
firefox un en önemli özelliği eklentileri.ancak o da cazibesini yitirmeye başladı.çünkü tarayıcıların hepsi çok gerekli eklentileri içinde gömülü halde sunmaya başladı.
ben uzun süre firefox kullandım.ancak şimdi arada açıyorum onda da sürekli bi güncelleme yakalıyor.bakıyorum bir değişme var mi diye ancak ne hızında ne de sayfa kaydırma netliğinde bi değişme yok.

opera 9.6 sürümünü bi deneyin.iki tarayıcıyı birden açıp karşılaştırın.bariz farkı görmezseniz bu yazıyı okumadığınızı varsayın.

FireFox'un eklenti özelliği diğer tarayıcılar arasında ki en büyük farkı.Eklenti kapasitesi çok büyük.Çok eklenti var . Kendinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz en iyi tarafı bu.Bu özelliği sayesinde çok seviliyor.Hızı nıda katarsak vazgeçilmez bir hal alıyor.

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
FireFox'un eklenti özelliği diğer tarayıcılar arasında ki en büyük farkı.Eklenti kapasitesi çok büyük.Çok eklenti var . Kendinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz en iyi tarafı bu.Bu özelliği sayesinde çok seviliyor.Hızı nıda katarsak vazgeçilmez bir hal alıyor.

dediğim gibi en iyi konumdaki tarayıcı şu anda Firefox, hiz, eklenti ne desen var ama tek eksiği var oda Prefetch özelliği. Detaylı bilgi için buradan bakabilirsiniz.
IE7 ve Safari yavaş çalışıyorlar. Bir siteyi açmakta Firefox kadar hızlı değiller. Uygulama hataları olabiliyor IE7 de, mesela bazen html editör sayfalarını acaip şekilde açıyor. Mozilla işte bu açığı kapatmak ve eklenti eklemek için IE7 Pro çıkardı.Nedeen? Çünkü firefox eklenti için tercih ediliyorda ondan.

xx22xx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox nedir opera nedir.. hepsini kullandım hepsini kurdm hepsinde işlemler yaptım belki ie7 den biraz hızlı olablirler bira optimum çalışabilirler ama bana göstermediği resimler oynatmadığı flashlar ve bir düzine eklenti yapmak gereği beni onlardan fazlasıyla soğuttu şimdi google nin tarayıcısını kullanıyorum oda diğerleri gibi göstermediği şeyler var ancak bazı orjinal olayları açıkçası benim gönlümü çaldı ama herşeye rağmen ie7 diyorum ..

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4

sayfalar çok daha çabuk görüntüleniyor.
firefox a göre çok daha çabuk aktif hale geliyor.
çok daha az sistem kaynağı tüketiyor.

akif87

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden FireFox işe yaramaz.Bide arkadaşın dediği gibi Operanın ne özelliği var diğerlerin ayrı.;)

Dikkat edersen arkadaş 1 opera 2 firefox demiş onun haricindekiler işe yaramaz diyor yanlış anlaşılma oldu sanırsam

Ayrıca kişinin ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa bence o en iyisidir.
BEnim butun ayarlarım ve pratiğim opera uzerine oldugu için onu kullanıyorum ama iş için ise firefox :innocent:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Dikkat edersen arkadaş 1 opera 2 firefox demiş onun haricindekiler işe yaramaz diyor yanlış anlaşılma oldu sanırsam

Ayrıca kişinin ihtiyaçlarını hangisi karşılıyorsa bence o en iyisidir.
BEnim butun ayarlarım ve pratiğim opera uzerine oldugu için onu kullanıyorum ama iş için ise firefox :innocent:

Hemen bir kitap alım okumam lazım. MegaWolt pardon. Sende iyi ettin söyledin akif87 :)

EnBi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki de en iyi tarayıcı firefox

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
internet explorer cı kaldı mı merak ediyorum:)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Google Chrome ankete eklendi.

------------------------------------------------------------------
Opera kullanıcıları grubuna buradan ulaşabilirsiniz. Herkes davetlidir.

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
avantı niye girmediniz
nasılsa yarış yapmıyoruz kullanışlı anlaşılır kolay kısa zamanda güncellenen fazla yer tutmayan yani mükemmelide ekleyin
hele adresinizle istediğiniz pc de bookmarks
milyon sefer avant

TONCE NOT: Avant ankete eklendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...