En İyi Tarayıcı

Sizce en iyi tarayıcı hangisi ?

• Firefox

Kullanılan: 364 44.9%
  • İnternet Exploler

Kullanılan: 149 18.4%
  • Opera

Kullanılan: 82 10.1%
  • Safari

Kullanılan: 37 4.6%
  • Maxthon

Kullanılan: 109 13.5%
  • Chrome

Kullanılan: 63 7.8%
  • Avant

Kullanılan: 6 0.7%

• Kullanılan toplam oy
    810
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musvir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tanshaydar dedi ki:
musvir dedi ki:
Maalesef asp tabanlı sitelerde en iyi ie. (ah microsoft ah!)
Mesela şu sayfayı sadece ie çalıştırabiliyor: http://www.e-piramit.com/emarket/ProductWizard.aspx
Eğer firefox kullanıyorsanız ietab eklentisi ile bu dertten kurtulabiliyorsunuz.

Dostum o sayfayı Opera da açıyor. Burada ASP desteği sunamayan Firefox utansın ;)

Hayır çalıştıramıyor. Aynı sayfayı bir de ie ile açmayı dene. Farkı anlayacaksın.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
musvir dedi ki:
Tanshaydar dedi ki:
musvir dedi ki:
Mesela şu sayfayı sadece ie çalıştırabiliyor: http://www.e-piramit.com/emarket/ProductWizard.aspx
Eğer firefox kullanıyorsanız ietab eklentisi ile bu dertten kurtulabiliyorsunuz.

Dostum o sayfayı Opera da açıyor. Burada ASP desteği sunamayan Firefox utansın ;)

Hayır çalıştıramıyor. Aynı sayfayı bir de ie ile açmayı dene. Farkı anlayacaksın.

Ekran görüntüsü alıp koymamı ister misin?

centigarde

Asistan
Reaksiyon puanı
0
musvir dedi ki:
Tanshaydar dedi ki:
musvir dedi ki:

aynı şekilde çalıştırıyo bende denedim.opera da açtı
ayrıca sayfanın kendisinde pek hayır yok zaten
taş devrinden kalma gibi duruyo.insan bi özen gösterir.pc parçaları satıyosun sonuçta.
bende opera cı oldum gibi.
alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyo ama hakikati görmemek için gözlerimi kapamam yanlış olur.opera nın şimdiki hali mozillanın ilerisinde.tilki kuyruğu kaptırdı az da olsa.
ama gene eski kullanıcsını kazancak bişiler yapar die düşünüyorum
inşşah öyle olur.
çünkü rekabet ne kadar kızışırsa son kullanıcı o kadar rahat eder

efekan258

Asistan
Reaksiyon puanı
1
musvir dedi ki:
Tanshaydar dedi ki:
musvir dedi ki:

Evet operada açıyor ie hiçbi fark yok hatta opera daha çabuk açıyor sayfayı :D

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
centigarde
aramıza hoşgeldin dostum :)

Ayrıca şunu farkettim ki Opera v9.50 ile ASP'ye desteğini arttırmış. Bu, sevindirici bir haber.

musvir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
efekan258 dedi ki:
musvir dedi ki:
Tanshaydar dedi ki:
musvir dedi ki:

Evet operada açıyor ie hiçbi fark yok hatta opera daha çabuk açıyor sayfayı :D

Evet doğru söylüyorsunuz başka bir bilgisayarda denedim bu sefer oldu. demek ki benim şu anda baktığım bilgisayarda bir problem var.

xeus10

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hala explorere oy verenler var bir kere opera 9. 50 de zaten vazgeçemessin

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bu Opera kullanıcılarına bir sorum var.. Cevabı gerçekten çok merak ediyorum. Opera'da yer imlerini Firefox daki gibi site isminin göründüğü yerin hemen altına alma imkanı var mı?? Çünkü Opera tasarım vd. açıdan çok hoşuma gitti. Ram'i de az yiyor. Bir de su yer imleri olayı varsa direk geçecem. Lütfen cvp bekliorm..

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evanescence dedi ki:
Ya bu Opera kullanıcılarına bir sorum var.. Cevabı gerçekten çok merak ediyorum. Opera'da yer imlerini Firefox daki gibi site isminin göründüğü yerin hemen altına alma imkanı var mı?? Çünkü Opera tasarım vd. açıdan çok hoşuma gitti. Ram'i de az yiyor. Bir de su yer imleri olayı varsa direk geçecem. Lütfen cvp bekliorm..

Opera'da aklına bile gelemeyecek yerlere alma imkânın var. Hani insanlar en olmayacak yerlerine bile dövme yaptırıyorlar ya, Opera da o derece açık, her yerine koyabiliyorsun. Ben geçen kaza ile bir yere koydum aklım şaştı.

Netjackson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera her bakımdan diğerlerine nal toplatır.Bunu her tür testin sonucu da göstermiştir.Ayrıca bu Firefox'un açık kaynak kodlu olmasının normal kullanıcılara ne gibi faydası var anlamış değilim.Sanki decompiler ile kodlarına bakacaklar.Aslında baksalar iyi olur, hem neden bu ram sömürdüğünü hem de beraberinde getirdiği bugları daha iyi görürler:D

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de RSS yi de Firefx gibi hmn site isminin olduğu yerin altına alma imkanı var mı onu soracaktm?

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O da mümkün.

Site adresini tutarak Opera'nın uygun gördüğün bir yerine koyabilirsin. Biraz beklersen birkaç ekran görüntüsü koyabilirim.

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tmm çok sağol şimdiden. Çünkü Firefox'ta tasarım diye bir şey yok ve gerçekten acayip ram yiyor.

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tmm sorun yok ben ztn deneyimli sayılırım bi bakarsam kavrarım saol tekrar.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Orda bazı yerler gözükmüyor galiba. Neyse, eğer indiriyorsan sana şimdiden aramıza hoşgeldin diyeyim :)

Evanescence

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1-2 sorum oldu. 1- Firefox'tan direk yer imleri nasıl aktarılıor Opera'ya anlatır mısın, 2- Rss yi oraya koymayı yapamadım..

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evanescence dedi ki:
1-2 sorum oldu. 1- Firefox'tan direk yer imleri nasıl aktarılıor Opera'ya anlatır mısın, 2- Rss yi oraya koymayı yapamadım..

Dosya-Al/Aktar-Netscape/Firefox yerimlerini al

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
chrome unda ankete eklenmesini talep ediyorum :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
aslın da belli bir browser da sınırlı kalmıyorum , her tarayıcının kendine has bir güzelliği var...duruma göre geçişli olarak kullanıyorum , örneğin; sistem ağır yük altında olduğu zamanlarda opera , normal kullanım da ise tercihim f.f. oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...