Su Arıtma Sistemleri Sektörü içerisinde yıllardır çalışan biri olarak söylüyorum, Su Arıtma Ürünlerinin Bazı markalar dışında, Pİyasada Suyu Hakkıyla İyi Bir seviyede, Arıtan pek Fazla ürün olmadığını düşünüyorum, İyi Kötü Hepsi Arıtıyor düşüncesiyle bakılabilecek bir ürün olmadığını düşünüyorum.
Mutfağımıza alınabilecek herhangi bir ürün olmadığı, insan vücudunun büyük bir bölümünü oluşturan su, ne kadar sağlıklı tüketilirse tüm organlarımızın, metabolizmamızın çalışmasını olumlu ya da olumsuz yönde etkileyebilecek, bir üründen bahsediyoruz, mutfağımızda bulunan herhangi bir küçük alet değil, Bir çoğu olmasa yaratacağı eksiklik ya da risk ile su arıtma cihazının yaratacağı arasındaki farkı düşünmeniz bile yeterli, anlatmama gerek yok.
Cihazla ilgili standartları ülkemizde bulunan yetkili kurumların, Bu ürünler üzerinde bulunan denetimsizliğinden kaynaklı olarak ülkemize yurt dışından özellikle uzak doğudan, çok fazla parça ve ürünün gelmesiyle birlikte, ülkemizde bir su arıtma ürünleri pazarı oluştu ve toplum bilinci tam olarak oluşmadığından dolayı, "Su Arıtma Cihazı Alacağız Ama Hangisi?" tarzında soruyu, ve benzeri soruları kendilerine ya da satıcılara sorarak net bir bilgiye ulaşamaya çalışıyorlar, ve bu işi bilenin de bilmeyenin de yapmasından kaynaklı olarak piyasada dönen o kadar fazla, yanlış bilgi mevcut ki, hangisini düzelteceğini şaşırıyorsunuz. iyi bir su arıtma cihazı şu şekilde olmalı, gibi bir cümle kurmayacağım. ama sormak isteyen öğrenmek isteyen olursa, memnuniyetle yardımcı olabilirim.
Bir Marka ya da modele takılı kalmadan, istediğinize yönelik ürünleri sunabilen, bir kaç firma mevcut ve zaten uzun süredir de, sektör içerisinde var olmayı, sürdürüyorlar.
Merhabalar konuyla ilgili ben de kafa karışıklılığı yaşıyorum yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden ilginize tesekkur ederim