enrooy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
T40 - Yerli 

yani diyorsunuzki lg optimus g alalım. 720 p Hd adreno 320 yi daha rahat oynatır ?
peki lg optimus g gibi özellikte olan başka şık bi telefon yokmu ?
nexus 4 de hafızası 16 gb hafıza kartı takılmıyor. ve kamerası 8 megapixelArkadaş da söylemiş, nexus 4 var. Optimus G ile aynı donanım ( oyun bazında)
nexus 4 de hafızası 16 gb hafıza kartı takılmıyor. ve kamerası 8 megapixelBaşka alternatif varmı peki ?
iPhone 5 verir en iyi oyun performansını, daha optimize oluyor, oyunlar gpu'su iyi, çözünürlük de düşük. Ama şu anda iPhone 5 alınmaz 5S'in çıkmasına 1 ay falan kaldı gerçi Android denmiş şimdi okudum. O zaman Adreno 330 bekleyeceksin şu anda alınası oyun telefonu yok.
Bu arada yazdıklarını şimdi okuma şansım oldu, insanlar istediğin cevabı vermedi diye aşağılamaya laf atmaya hakkın yok millet zaman ayırmış yazmış beğenirsin beğenmezsin senin bileceğin iş, duygularını içinde yaşamaya çalış genç kardeşim.
hos güzel demişssinizde iphone 5 le anca sarjda takılı iken oyun oynar yoksa zaten biliyorsunuz iphone yutuyorrr sarjıı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Herşey hoş güzelde iphonenin batarya durumundan haberiniz vardır herhalde oyun oynamak icin tamam görüntü gpu su optimezi felan iyi ama gel gelelim oyunu tadını cıakrarak oynamayamzsın nasıl oynarsın anca sarj aleti takılıyken oynarsın yoksa su gibi içip bitiryo sarjı
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim . Tabikide android olacak onuda baştan belirteyim. Bana şöyle oyun oynarken hiç kasması olmayacak bir telefon lazım . Yani oyunlarda fps yüksek göstersin . Fiyat konusunda hiç fark etmez para sıkıntım yok 2 bin liraya kadar bütçem var. ( önerdiğiniz telefonu , neden önerdiğinizide söylerseniz sevinirim ) iyi forumlar dilerim , yorum yapan yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
iphone 5 1 gb ram çift çekirdek 1.2 ghz işlemci . Buna vereceğim para ile daha iyi bir telefon almak daha mantıklı.. htc one bi araştırıyım.
- - - Mesaj Güncellendi - - - kardesim iphone 5 in performansi diger telefonlara gore iyidir cunku ios android kadar ram yemeyen bir isletim sistemi
merhaba arkadaşlar. Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim . Tabikide android olacak onuda baştan belirteyim. Bana şöyle oyun oynarken hiç kasması olmayacak bir telefon lazım . Yani oyunlarda fps yüksek göstersin . Fiyat konusunda hiç fark etmez para sıkıntım yok 2 bin liraya kadar bütçem var. ( önerdiğiniz telefonu , neden önerdiğinizide söylerseniz sevinirim ) iyi forumlar dilerim , yorum yapan yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim . Tabikide android olacak onuda baştan belirteyim. Bana şöyle oyun oynarken hiç kasması olmayacak bir telefon lazım . Yani oyunlarda fps yüksek göstersin . Fiyat konusunda hiç fark etmez para sıkıntım yok 2 bin liraya kadar bütçem var. ( önerdiğiniz telefonu , neden önerdiğinizide söylerseniz sevinirim ) iyi forumlar dilerim , yorum yapan yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.