En iyi oyun performansı veren telefon ? ( Yardım )

Burko780

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadasim su anda bana gore en iyi telefon lg g2 geliyor sebebi ise gorilla glass 3 kullaniliyo hd ips ekran kullaniliyo ve onemli bir sebepde snap dragon 800 un kullanilmasi oyunlari kasmadan cok akici ve buyuk bir ekranda oynarsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki 600 700 tl civarında oyun onamak için hangi telefon daha uygundur?

barsbs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım inceledinmide biliyosun oyun bakımından en iyi telefon htc one m8

- - - Mesaj Güncellendi - - -

htc nin bütün telefonları oyunlarda ufak kasar yani 10-20 saniyede 1-2 saniye

arkadaşım inceledinmide biliyosun oyun bakımından en iyi telefon htc one m8

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar nexus 4 ile s4 mini arasında kaldım acaba oyun performansı açısından hangisi daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba 500 600 e iyi oyun performansı veren bi telefon öneriniz varmı

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
merhaba 500 600 e iyi oyun performansı veren bi telefon öneriniz varmı
bende snapdragon 400 adreno 305 var aynı motorola g deki gibi modern combat 4 full grafikler yağ gibi oynatıyor asphalt 8 de yüksek grafikte biraz yavaşlama oluyor ayarlardan düşük yada orta yapınca kendine geliyor f18 carrier de yüksekte takılma oluyor ayarlardan düşüğe çekince sıkıntısız diğer koşu oyunları falan zaten sıkıntısız açabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana önerim düşünmeden git casper via v8 al sakin casper diye tereddüte düşme çoğu kişi hep casper diye kötü dedi ama ben çok ama çok memnunum oyun açisindan ve normal kullanim açisindan. 8 çekirdek olmasi ve 2.0 ghz olmasi cidden farkini ortaya koyuyor oyunlarda ve normal yaşantinda donmadan bir telefon kullanmak istiyorsan benim sana önerim ''casper via v8'' tek sorunu biraz isiniyo :/