En iyi oyun performansı veren telefon ? ( Yardım )

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
F HD ekranlı olup Adreno 320 li bir cihaz alırsanız oyunlar konusunda sizi yarı yolda bıracaktır.

kenanbalta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani diyorsunuzki lg optimus g alalım. 720 p Hd adreno 320 yi daha rahat oynatır ?
peki lg optimus g gibi özellikte olan başka şık bi telefon yokmu ?

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
2 bin liraya kadar bilgisayar al, ps4 al, xbox one al, ps3 al, xbox 360 al oyna.
Oyun için telefon alınır mı, küçücük ekranda 64 ms dokunmatik tepki süresiyle ne yapacaksın.
Kimse kusura bakmasın ama yeni nesil özellikle oyun konusunda iyice aptallaşıyor.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=363165]berkaybalota[/MENTION] kardeş Htc çin mali demissin :) Htc one in sadece bataryası con mali imiş oda normal zaten :) imiş diyorum çünkü bende biraz titiz insanim bende htc alacakken baya arastirmistim htc ye mail attım. Onlar anlattilar. Zaten kasa tek parça olduğu için alüminyum gövdesi ustalık gerektiyormuS baya bi fabrikaları var bir sürü yerde ama çinde thailand da endonezyada yok. :) şarj aleti ve bataryasi cin. Ama kulakligi bile çin değil.
Sana önerim Htc one olacak neden dersen ekran kalitesi sana süper deneyim sağlayacak benZER özelliklerde xperia z var ama işlemcisi eski ve ısınıyor. Üstelik ekranı sorunlu. S4 güzel cihaz kendim aldım 3 hafta sonra iade ettim. Anlatıldığı kadar performansli değil. Cihaz performans testlerine gelince süper oluyordu puanın dibine vuruyordu diyebilrim ama gel gör ki rehber mesaj gibi uygulamalarını 2 saniye bekliyor böyle bi kasiyordu çok kötü birşey değil belki ama sinir ediyor adami. Widgetlerde de donma yapıyor. Kasası plastik olduğundan oynarken ısınınca hissetmiyordum. Ama kolay sogumuyordu ve performans baya bya düşüyordu. İade ettim şimdi önceki cihazın one x plus kullanıyorum. Htc one i çok kullanma imkanım olmadi. Sadece bi kaç saat kullandım ama gerçekten çok iyi bi cihaz. Özellikle ses kasa dayanıklılık super ve ekranı insanı gercekten çok etkiliyor. Kız arkadaşım iphone 5 aldı. Cihaz gerçekten iddalı ama oyun için değil tamam performans güzel ama oda platformdan kaynaklanıyor ve ekranı çok küçük televizyona yansıtıp izlersn alabilirsin.
Lg kullanma imkanım olmadi. Ama güzel cihazlar üretiyor. Nexus 4 güzel hem guncelleme hemde 4.3 deki open gl 3 sayesinde oyn performansi iyi olacaktir.
Sony den ise suan alma çünkü iyi bir cihazı xperia z ultra oda çok büyük :)
Honamiyi beklersen onu al yada one max i bekle :) benim yorumum bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=195265]Ben Kenobi[/MENTION] hocam siz bulaşmayın boşverin. Kendi haline bırakın.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5 verir en iyi oyun performansını, daha optimize oluyor, oyunlar gpu'su iyi, çözünürlük de düşük. Ama şu anda iPhone 5 alınmaz 5S'in çıkmasına 1 ay falan kaldı gerçi Android denmiş şimdi okudum. O zaman Adreno 330 bekleyeceksin şu anda alınası oyun telefonu yok.

Bu arada yazdıklarını şimdi okuma şansım oldu, insanlar istediğin cevabı vermedi diye aşağılamaya laf atmaya hakkın yok millet zaman ayırmış yazmış beğenirsin beğenmezsin senin bileceğin iş, duygularını içinde yaşamaya çalış genç kardeşim.

yasinfunda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hos güzel demişssinizde iphone 5 le anca sarjda takılı iken oyun oynar yoksa zaten biliyorsunuz iphone yutuyorrr sarjıı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iPhone 5 verir en iyi oyun performansını, daha optimize oluyor, oyunlar gpu'su iyi, çözünürlük de düşük. Ama şu anda iPhone 5 alınmaz 5S'in çıkmasına 1 ay falan kaldı gerçi Android denmiş şimdi okudum. O zaman Adreno 330 bekleyeceksin şu anda alınası oyun telefonu yok.

Bu arada yazdıklarını şimdi okuma şansım oldu, insanlar istediğin cevabı vermedi diye aşağılamaya laf atmaya hakkın yok millet zaman ayırmış yazmış beğenirsin beğenmezsin senin bileceğin iş, duygularını içinde yaşamaya çalış genç kardeşim.

Herşey hoş güzelde iphonenin batarya durumundan haberiniz vardır herhalde oyun oynamak icin tamam görüntü gpu su optimezi felan iyi ama gel gelelim oyunu tadını cıakrarak oynamayamzsın nasıl oynarsın anca sarj aleti takılıyken oynarsın yoksa su gibi içip bitiryo sarjı

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hos güzel demişssinizde iphone 5 le anca sarjda takılı iken oyun oynar yoksa zaten biliyorsunuz iphone yutuyorrr sarjıı

Herşey hoş güzelde iphonenin batarya durumundan haberiniz vardır herhalde oyun oynamak icin tamam görüntü gpu su optimezi felan iyi ama gel gelelim oyunu tadını cıakrarak oynamayamzsın nasıl oynarsın anca sarj aleti takılıyken oynarsın yoksa su gibi içip bitiryo sarjı

Batarya ile ilgili bir soru var mı? Bataryası iyi gitsin falan diye? Zaten iOS oyundan başka bir işe yaramıyor onun için de iPad var zaten oyun için telefon alınmaz alınan telefona göre oyun yüklenir 3310'daki Snake 2 bile insanı mutlu eder çünkü.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim . Tabikide android olacak onuda baştan belirteyim. Bana şöyle oyun oynarken hiç kasması olmayacak bir telefon lazım . Yani oyunlarda fps yüksek göstersin . Fiyat konusunda hiç fark etmez para sıkıntım yok 2 bin liraya kadar bütçem var. ( önerdiğiniz telefonu , neden önerdiğinizide söylerseniz sevinirim ) iyi forumlar dilerim , yorum yapan yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

illa android diyorsan nexus 4 ve xperia sp yi öneririm çünkü adreno 320 hd ekranda sıkıntısız çalıştırıyor.... ama gene en iyi oyun iphone 5 de oynanıyor....

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 1 gb ram çift çekirdek 1.2 ghz işlemci . Buna vereceğim para ile daha iyi bir telefon almak daha mantıklı.. htc one bi araştırıyım.

- - - Mesaj Güncellendi - - - kardesim iphone 5 in performansi diger telefonlara gore iyidir cunku ios android kadar ram yemeyen bir isletim sistemi

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
oyun derken kastın ne acaba merak ettim de nova 4 modern combat falan mi oynayacaksin yoksa biraz daha dusuk oyunlar mi

MelekSubaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tutumunuz yanlış bir kere. İnsanlar vakit ayırıp açıklama yapıyor saygı duymalısınız. Benim de tercihim iphone 5 olurdu. Çünkü S4 sanıldığı kadar çok performanslı bir cihaz değil. Aslında hayal kırıklığı bile denilebilir. İki arkadaşımda var S4, alıyorum elime kurcalarken arada takılmalar oluyor. Evet sorun değil belki ama telefona 1800-2000 lira sayınca benim için sorun. Acelen yoksa bekle. Söylentiler doğru çıkarsa devrim niteliğinde telefonlar geliyor. Acelen varsa iphone 5 al. Yok 1 GB ram var, 1.2 ghz işlemcisi var deyip kelimelerini de sarfetme arkadaşım. En performanslı telefon ios işletim sisteminin verdiği artıyla iphonelar sonra wp8'lerdir. Android işletim sistemi telefonları donanım çöplüğüne çevirdi.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
MelekSubaşı kardeşimiz doğru söylüyor bir kere öncelikle milletin yorumlarına bu kadar tepki göstermeyiniz ikincisi performans dersen iPhone dan şaşma android git gide hayal kırıklığı oluyor evet s4,htc one bunlar süper telefonlar ama ben bi telefona 1500-2000 tl arası para veriyorsam daha ilk haftadan takılmalar olmamalı iphone şarj konusunda kağıt üstünde geride 1450 MaH kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam bu az bir rakam ama Subway Surf gibi oyunlar oynayacaksan sıkıntı olmaz ancak asğhalt gibi oyunlar şarjı sömürür ama her derdin devası vardır battery doctoru kurarsan iPhone una çok büyük katkısı oluyor

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun için kesinlikle ios öneririm. İphone 5 yada 5s. Android istersen snapdragon 800 lü modellere bak. Eğer wp8 deki oyun sayısı sana yeterse oda olabilir. Ama ekran boyutu dışında ios en iyi oyun deneyimini sunar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba arkadaşlar. Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim . Tabikide android olacak onuda baştan belirteyim. Bana şöyle oyun oynarken hiç kasması olmayacak bir telefon lazım . Yani oyunlarda fps yüksek göstersin . Fiyat konusunda hiç fark etmez para sıkıntım yok 2 bin liraya kadar bütçem var. ( önerdiğiniz telefonu , neden önerdiğinizide söylerseniz sevinirim ) iyi forumlar dilerim , yorum yapan yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

en iyi oyun performansi veren android telefon nexus 4 ve xperia sp derim başkalarina bakma nedeni ise nexus 4 ve xperia sp hd ekran kullaniyor bu yüzden işlemciyi yormuyir bide 2 telefondada adreno 320 kullandigi için oyun zevki süper.

Not : Android dedigin için iphone 5 demedim ios düşünürsen iphone 5 olur tabi....

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir cep telefonu almaya karar verdim . Tabikide android olacak onuda baştan belirteyim. Bana şöyle oyun oynarken hiç kasması olmayacak bir telefon lazım . Yani oyunlarda fps yüksek göstersin . Fiyat konusunda hiç fark etmez para sıkıntım yok 2 bin liraya kadar bütçem var. ( önerdiğiniz telefonu , neden önerdiğinizide söylerseniz sevinirim ) iyi forumlar dilerim , yorum yapan yardım eden tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

EN İYİ OYUN PERFORMANSI VEREN ANDROİD TELEFON NEXUS 4 VE XPERİA SP DERİM BAŞKALARINA BAKMA NEDENİ İSE NEXUS 4 VE XPERİA SP HD EKRAN KULLANIYOR BU YÜZDEN İŞLEMCİYİ YORMUYIR BİDE 2 TELEFONDADA ADRENO 320 KULLANDIGI İÇİN OYUN ZEVKİ SÜPER.

NOT : ANDROİD DEDİGİN İÇİN İPHONE 5 DEMEDİM İOS DÜŞÜNÜRSEN İPHONE 5 OLUR TABİ....

dracconnasss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun telefonu istiyorsan iphone 5, ha baska ihtiyaclarımda var illede android olmalı kurcalayacagım diyorsan S4 idealdir

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15

oyun için iphone 5 i tavsiye ederim ama android telefon istediğin için note 3 ü beklemeni öneririm açıklanan bilgilere göre oyun için uygun gözüküyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc nin bütün telefonları oyunlarda ufak kasar yani 10-20 saniyede 1-2 saniye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arakadşlar ben telefon alıcamda ben alıcağım telefon oyunlarda hiç kasmıyıcak bnm fikrimde iphone 5 var ama siz de önerirseniz sevinirim:))

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
en kralı da olsa telefon telefondur. illa oyun istiyosan git psp vita al derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ıphone 4 te fifa 14 oynarken kasıyo
ben herhalde ram dendir dedim ama arkadaşlar ram ile ilgisiz diyo
SİZCE:d