dragtuy61
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar en iyi oyun oynamamı sağlayacak işlemci hangisidir (türkiyede satılan) fiyat önemli deyil
Amd fx8350, intel i5 ve i7 işlecilere bakabilirsin.
crysis 3 veya skyrim oynayan biri için i5 i7 görevi görmezi7 aşırıya kaçıyor i5 i7'nin görevini yapıyor rahatlıkla![]()
FX 8350 al intel alan... pişman olur...
Birader islemciden anlamiyorsan sallamayi birak git isine. Teknolojiyi biraz takip et, kulaktan dolma laflarla atip tutma.
gel evime göstereyim sana g2030 landa high olarak nasıl oynanıyormuş crysis 3 de high oynuyorum gel gör asıl sen kulaktan duyma cıkma yola gercekleri bi gör
Ekran çözünürlüğü?kullakdan dolma degil ciger kardeşim gel evime göstereyim sana g2030 landa high olarak nasıl oynanıyormuş crysis 3 de high oynuyorum gel gör asıl sen kulaktan duyma cıkma yola gercekleri bi gör .Bunlar senin gibilerin beynini yıkayıp aşırı para harcamanın yoları sana tschüss good byeee
İntel i5 4690k ,İ7 4770k al veya Amd Fx 8350 al . Bunlardan daha düşük işlemciler yeni nesil oyunlar , filmler ve programlar vs vs de düşük kalıyor. Örneğin; 12 gb 1600 Mhz (3x4gb Gskill Ripjaws) ram + 240 gb ssd + 500 gb Hdd + MSİ Gtx 760 Twin Frozr ile FX6350 kullanıyorum Assasins Creed Unity Orta veya düşük ayarlarda pc ağlıyor resmen kapat beni diye !!!!!!!arkadaşlar en iyi oyun oynamamı sağlayacak işlemci hangisidir (türkiyede satılan) fiyat önemli deyil