En iyi oyun işlemcisi

dragtuy61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar en iyi oyun oynamamı sağlayacak işlemci hangisidir (türkiyede satılan) fiyat önemli deyil

caghan1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işlemciyle oyun oynamazsın ekran kartı ve ram ile oyun oynarsın işlemcinin tabiki önemi var ama görüntünün netliğini ekran kartınla alırsın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şöyle söyliyeyim Asıl unsur ekran kartıdır. Uzun vadede işlemcide tıkanabilecektir tabikide bu yüzden en uygun işlemci türü amd veya intel değil, çekirdek sayısı bir unsurdur ancak en önemli unsur oyun işlemcilerinde mhz değeridir. En yüksek mhz değerli olanı tercih edin. Yani misalen intel diye karar verdiniz. i5 (i7 ile i5 oyun için fark olmaz) içinden en yüksek mhz değerli olanını tercih edin.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Amd fx8350, intel i5 ve i7 işlecilere bakabilirsin.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Oyunlarda işlemci çok fark yaratmaz. Tabiki paranız varsa i7 nin en iyilerinden alabilirsiniz :)

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
para sorun değilse 4960x al uğraştırma kimseyi

mutlu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla dostum bende pentium g 2030 var ekran kartım iyi oldugu için şuan bütün oyunları oynuyorum hemde abartısız high olarak oynuyorum.Bu bille yeter.Ama money var dersen i5 derim 3.6 ghz olanı alırsan yaşarsın

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben bu AMD iyi, intel dandik veya tam tersini söyleyenleri ömrüm boyunca cözemedim. Biri f/p ürünü digeri verdigin paranin hakkini sonuna kadar veren bir islemci markasi. Böyle uyuz uyuz konustular mi insanin tepesini attiriyorlar.

mutlu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullakdan dolma degil ciger kardeşim gel evime göstereyim sana g2030 landa high olarak nasıl oynanıyormuş crysis 3 de high oynuyorum gel gör asıl sen kulaktan duyma cıkma yola gercekleri bi gör .Bunlar senin gibilerin beynini yıkayıp aşırı para harcamanın yoları sana tschüss good byeee

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
gel evime göstereyim sana g2030 landa high olarak nasıl oynanıyormuş crysis 3 de high oynuyorum gel gör asıl sen kulaktan duyma cıkma yola gercekleri bi gör

High da oynamak mesele degil, kac fps aliyorsun sen ondan haber ver.

[video=youtube;-JcZ2skjgdI]https://www.youtube.com/watch?v=-JcZ2skjgdI[/video]

High dedigin hangi cözünürlük acaba? 800X600 mü :)

Ona bakarsan Pentium 4 ile crysis 3 "oynayanlar" var.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Tablo oynanan oyuna göre farklılık gösterse de, örneğin Football Manager'da i7 işlemci, dandik ekran kartı, i5 işlemci, en mükemmel ekran kartından çok daha iyidir, genelde i5 işlemci alıp i7-i5 farkını ekran kartına eklemek daha anlamlıdır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kullakdan dolma degil ciger kardeşim gel evime göstereyim sana g2030 landa high olarak nasıl oynanıyormuş crysis 3 de high oynuyorum gel gör asıl sen kulaktan duyma cıkma yola gercekleri bi gör .Bunlar senin gibilerin beynini yıkayıp aşırı para harcamanın yoları sana tschüss good byeee
Ekran çözünürlüğü?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=290065]falcon291[/MENTION]

Benim eski pc'de Q9650 ve GTX 580 3GB vardi, 1600X1200 high'da yaklasik 30-35 fps civari aliyordum.

Kalabalik olunca 28'e kadar düsüyordu. Nasil oluyorsa millet G2030 ile oynuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Köse yumusatma falan kapaliydi bunuda belirtmis olayim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dirol:birader bu senin dediğim üç buçuk milyar zaten i7 nin 4 çekirdekli işlemcisi bile yetiyor ayrııca arkadaş demişya oyunlarda mhz hızı önemli diye oyun içinse amd fx 8350 al hem boşa para vermessin ne gerek var o 5960x e abi sen al bi tane amd fx 8350 bide sağutucu hayde bak bakalım oyunlar nasıl çalışıyor bide sana bir önerim daha var böyle işlemci mişlemci işleriyle uğraşmak istemiyorsan al bi tane ssd tak hiç uğraşma bilgisayar jet gibi çalışır 120gb lik yeter.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asıl siz kulaktan dolma bilgi ile cevap yazmayın intel köleleri...

shey42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi bir soğutma almak şartıyla amd 4x veya 6x
intel i5 4x

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
arkadaşlar en iyi oyun oynamamı sağlayacak işlemci hangisidir (türkiyede satılan) fiyat önemli deyil
İntel i5 4690k ,İ7 4770k al veya Amd Fx 8350 al . Bunlardan daha düşük işlemciler yeni nesil oyunlar , filmler ve programlar vs vs de düşük kalıyor. Örneğin; 12 gb 1600 Mhz (3x4gb Gskill Ripjaws) ram + 240 gb ssd + 500 gb Hdd + MSİ Gtx 760 Twin Frozr ile FX6350 kullanıyorum Assasins Creed Unity Orta veya düşük ayarlarda pc ağlıyor resmen kapat beni diye !!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
core i7'nin extreme versiyonları tüm işilemcilerden çok performanslılar yıllarca oyun oynayabilirisiniz sizi temin ederim ki yaklaşık 8-10 sene yüksek oyunlarda götürür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence İntel Süper İntel Core I7 4790K Kullanıyorum Hiç Sıkıntısı Yok