byali01
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
silkroad online
O yüzden NCSoft'a Aion'u F2P yaptığı için küfür sayabiliriz.şaka gibi anket olmuştabi ki WoW. grafik, oynanabilirlik, minimum hile, seviyeli bir ortam -çoluk çocuk kaynamaz en azından- , ve tabi ki Blizzard kalitesi. Tek eksi olarak nitelendirilebilecek yanı ücretli olması ki bence bu bir artıdır çünkü servera çoluk çocuk doluşamaz, adam gibi oyun oynarsınız
![]()
Hocam oldu mu şimdi canım Gta Vice City çektigta vice city aç oyna online oyunlara hiç bulaşma, 1-2 saat dersin 1 hafta sonra o 1 -2 saat olur sana 5 saat. benden söylemesi online oyunlar yüzünden özellikle SİLKROAD yüzünden 1 sene sınıfta kaldımtam bi silkroad bağımlısı olmuştum günde en az 5 - 8 saat oynardım gece 3 gibi yatar sabah okulda uyurdum
![]()
Hocam oldu mu şimdi canım Gta Vice City çekti![]()
varsa oyna yoksa indir 200 mb dosyası sonra keyfini çıkar vice city'i yak yık kır parçala bombalama![]()
Evet bende işaretledim. Bir de Aion Online deneyin derimAion yok diye diğerini işaretledim![]()
Arkadaşlar Wolfteam Gibi Güzel Online Oyunlar Biliyormusunuz? Söylermisiniz Türkçe Olmayabilir Ama Olsa Daha İyi Olur
Point Blank aradığın oyun![]()