byali01
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
silkroad online
O yüzden NCSoft'a Aion'u F2P yaptığı için küfür sayabiliriz.şaka gibi anket olmuş tabi ki WoW. grafik, oynanabilirlik, minimum hile, seviyeli bir ortam -çoluk çocuk kaynamaz en azından- , ve tabi ki Blizzard kalitesi. Tek eksi olarak nitelendirilebilecek yanı ücretli olması ki bence bu bir artıdır çünkü servera çoluk çocuk doluşamaz, adam gibi oyun oynarsınız
Hocam oldu mu şimdi canım Gta Vice City çektigta vice city aç oyna online oyunlara hiç bulaşma, 1-2 saat dersin 1 hafta sonra o 1 -2 saat olur sana 5 saat. benden söylemesi online oyunlar yüzünden özellikle SİLKROAD yüzünden 1 sene sınıfta kaldım tam bi silkroad bağımlısı olmuştum günde en az 5 - 8 saat oynardım gece 3 gibi yatar sabah okulda uyurdum
Hocam oldu mu şimdi canım Gta Vice City çekti
varsa oyna yoksa indir 200 mb dosyası sonra keyfini çıkar vice city'i yak yık kır parçala bombalama
Evet bende işaretledim. Bir de Aion Online deneyin derimAion yok diye diğerini işaretledim
Arkadaşlar Wolfteam Gibi Güzel Online Oyunlar Biliyormusunuz? Söylermisiniz Türkçe Olmayabilir Ama Olsa Daha İyi Olur
Point Blank aradığın oyun